Νεκρός ψαράς στη Κέρκυρα, πήγε για καλαμάρια και δεν γύρισε σπίτι του
- takis.mantadakis
- Ψαρωμένος
Re: Νεκρός ψαράς στη Κέρκυρα, πήγε για καλαμάρια και δεν γύρισε σπίτι του
Συμφωνω απολυτα με ολους παραπανω αλλα περισσοτερο με τον Στελιο..Οταν ρισκαρεις πολυ οσα μετρα κ να χεις παρει καποια στιγμη θα το φας το κεφαλι σου..Ειναι καθαρα θεμα πιθανοτητων..Αμα πηγαινεις λαμπαδα τη μηχανη κ κρανος να φορας καποια στιγμη θα σου κατσει η στραβη,αμα πηγαινεις με 200 με το αμαξι κ ζωνη να φορας καπου θα χασεις τον ελεγχο.Αμα κατεβαινεις αποτομα βραχια κοφτερα,γκρεμους βουνα κ λαγκαδια αβαδιστα καπου θα γλιστρισεις θα χτυπησεις την κεφαλα σου κ αντε γεια.δε σε σωνει το σωσιβιο.
Το χομπι μας κανουμε για να γουσταρουμε,να βρισκομαστε στη γαλανη κ να ηρεμουμε να ξεφευγουμε απ την καθημερινοτητα κ να αδειασει το κεφαλι μας.Δε λεω οτι δε θα πρεπει να εχουμε τα απαραιτητα μεσα προστασιας στα ψαρεματα μας,ακομα κ ενα απλο κιτ πρωτων βοηθειων το οποιο θεωρω αναγκαιο κ ολοι μας πρεπει να το εχουμε μαζι,παρολο που κανεις μας δεν το κανει.
Απλα το βασικο ειναι να μην ριψοκινδυνευουμε κ να μην προκαλουμε την τυχη μας.
Η αυτοσυγκρατηση κ ο αυτοελεγχος θεωρω ειναι τα καλυτερα μετρα...Απο αυτα ειναι καλο να ξεκιναμε
Το χομπι μας κανουμε για να γουσταρουμε,να βρισκομαστε στη γαλανη κ να ηρεμουμε να ξεφευγουμε απ την καθημερινοτητα κ να αδειασει το κεφαλι μας.Δε λεω οτι δε θα πρεπει να εχουμε τα απαραιτητα μεσα προστασιας στα ψαρεματα μας,ακομα κ ενα απλο κιτ πρωτων βοηθειων το οποιο θεωρω αναγκαιο κ ολοι μας πρεπει να το εχουμε μαζι,παρολο που κανεις μας δεν το κανει.
Απλα το βασικο ειναι να μην ριψοκινδυνευουμε κ να μην προκαλουμε την τυχη μας.
Η αυτοσυγκρατηση κ ο αυτοελεγχος θεωρω ειναι τα καλυτερα μετρα...Απο αυτα ειναι καλο να ξεκιναμε
- Tasos Potoudis
- Admin
Άσε μας ρε φίλε να το αναλύσουμε...
Και σωσίβιο θα βάλεις.
Στελλιο...
Και σωσίβιο θα βάλεις.
Στελλιο...
..tripinfishing..
- Tasos Potoudis
- Admin
Όλα σωστά!
Η πρόληψη είναι όλο.
Όσο περισσότερη τόσο καλύτερα.
Κ η παρέα κ στο δρόμο κ το μέρος κ ο εξοπλισμός κ ότι άλλο μπορούμε. Και....όταν είμαστε μόνοι κότες....
Η πρόληψη είναι όλο.
Όσο περισσότερη τόσο καλύτερα.
Κ η παρέα κ στο δρόμο κ το μέρος κ ο εξοπλισμός κ ότι άλλο μπορούμε. Και....όταν είμαστε μόνοι κότες....
..tripinfishing..
Ναι μας χρειαζετε το μοναχικο ψαρεμα καποιες στιγμες ειδικα οταν εχουν μαζευτει πολλα προβληματα στο κεφαλι μας, αλλα ας εχουμε το νου μας 2 και 3 φορες παραπανω.
- andreasomageiras
- Ψαρωμένος
Λόγω ενός αρκετά σπάνιου (τουλάχιστον μέχρι προσφάτως) συνδρόμου, το οποίο δεν επηρεάζει ευτυχώς την ποιότητα ζωής μου, δεν είναι φρόνιμο να είμαι μόνος, κανείς δεν ξέρει πότε και αν θα χτυπήσει, θα επιμείνω στο ότι κανείς δεν πρέπει να ξανοίγεται σε ερημικές τοποθεσίες αν δεν είναι καθόλα υγιής δίχως να βάζω στην εξίσωση τον παράγοντα ατύχημα.
Καρδιά, εγκεφαλικό κα καραδοκούν.
Ναι ακόμη κι εγώ πριν μάθω τι κουβαλάω γυρνούσα μόνος στη φύση, δεν είμαι κυνδυνολαγνος οπότε δεν απευθύνομαι σε νέους δίχως εμφανή λόγους ανησυχίας, αλλά σε ανθρώπους που έχουμε μπει στης επικίνδυνες ηλικίες.
Το κακό είναι ότι τα ηλικιακά όρια όσο πάνε και πέφτουν.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα του συνανθρώπους μας που χάθηκε και κανείς μας δεν ξέρει από τι, ατύχημα, παθογένεια, ή ότι άλλο σενάριο μπορεί να περάσει από μυαλό του καθενός μας.
Απλά αν δεν υπάρχει λόγος ας μην είμαστε μόνοι μας στης ερημιές, φυσικά όταν κάποιος έχει την ανάγκη της απομόνωσης να το κάνει, καλύτερα μια μέρα ψαρεματος μόνος παρά ψυχίατρος και ψυχολόγος. Ας το αποφύγει όποιος έχει καρδιακά ή κάτι άλλο που θεωρεί επικίνδυνο.
Ξέρω ότι αυτο αναιρω ότι λέω αλλά το νόημα φαντάζομαι το πιάσατε.
Δεν προσπαθώ να επιβάλω την άποψή μου αλλά να πω την γνώμη μου.
Δεν χρειάζεται να τρεμούλα σε κάθε βήμα μας στη ζωή αλλά και να φυλάμε τα ρούχα μας δε θα μας βλάψει.
Όλα αυτά σαν πατέρας, πριν..... δε βαριέσαι.
Καρδιά, εγκεφαλικό κα καραδοκούν.
Ναι ακόμη κι εγώ πριν μάθω τι κουβαλάω γυρνούσα μόνος στη φύση, δεν είμαι κυνδυνολαγνος οπότε δεν απευθύνομαι σε νέους δίχως εμφανή λόγους ανησυχίας, αλλά σε ανθρώπους που έχουμε μπει στης επικίνδυνες ηλικίες.
Το κακό είναι ότι τα ηλικιακά όρια όσο πάνε και πέφτουν.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα του συνανθρώπους μας που χάθηκε και κανείς μας δεν ξέρει από τι, ατύχημα, παθογένεια, ή ότι άλλο σενάριο μπορεί να περάσει από μυαλό του καθενός μας.
Απλά αν δεν υπάρχει λόγος ας μην είμαστε μόνοι μας στης ερημιές, φυσικά όταν κάποιος έχει την ανάγκη της απομόνωσης να το κάνει, καλύτερα μια μέρα ψαρεματος μόνος παρά ψυχίατρος και ψυχολόγος. Ας το αποφύγει όποιος έχει καρδιακά ή κάτι άλλο που θεωρεί επικίνδυνο.
Ξέρω ότι αυτο αναιρω ότι λέω αλλά το νόημα φαντάζομαι το πιάσατε.
Δεν προσπαθώ να επιβάλω την άποψή μου αλλά να πω την γνώμη μου.
Δεν χρειάζεται να τρεμούλα σε κάθε βήμα μας στη ζωή αλλά και να φυλάμε τα ρούχα μας δε θα μας βλάψει.
Όλα αυτά σαν πατέρας, πριν..... δε βαριέσαι.

- Giwrgos_Arianos
- Ψαρωμένος
Δεν εχεις αδικο φιλε Ανδρεα,ετσι ειναι.
Οι δυσκολίες που περνάμε σήμερα,γινονται δύναμη για το μέλλον,γιαυτό δεν τα παρατάμε!
- andreasomageiras
- Ψαρωμένος
Το θέμα δεν είναι ποιος έχει δίκιο ή άδικο, είναι σχετικό για τον καθένα μας, αρκεί το δικό μου δίκιο να μην αντικρούει το δικό σου, σαν την ελευθερία ένα πράγμα, αυτά είναι για συζητήσεις πρόσωπο με πρόσωπο και για τραπέζι με καφέ, κρασί, ούζο, τσίπουρο ή ότι τραβάει η όρεξη του κάθε ενός, όχι γραπτά σε ένα φόρουμ, αν μπορούσα να το αναλύσω εδώ δε θα ήμουν μάγειρας αλλά λογοτέχνης.
Την άποψή μου έγραψα και μάλιστα δίχως να έχω την απαίτηση να γίνει αποδεκτή για όλους.
Καλημέρα και εύχομαι να σπανίζουν όσο το δυνατόν παρόμοια περιστατικά, στο γεγονός αναφέρομαι, που τροφοδότησε τη συζήτηση και όχι στην συζήτηση.
Την άποψή μου έγραψα και μάλιστα δίχως να έχω την απαίτηση να γίνει αποδεκτή για όλους.
Καλημέρα και εύχομαι να σπανίζουν όσο το δυνατόν παρόμοια περιστατικά, στο γεγονός αναφέρομαι, που τροφοδότησε τη συζήτηση και όχι στην συζήτηση.

Όσοι ψαρεύετε στα βράχια μην ξεχάσετε να προμηθευτείτε επιγονατίδες και κυρίως κράνος. Διότι και στην θάλασσα να μην βρεθείτε μπορεί να σπάσετε κανένα κεφάλι.
Συγνώμη που χαλάω την παρέα. Αν και προσπαθώ να είμαι τυπικός σε πολλά θέματα νομίζω ότι κάπου ξεφεύγουμε λίγο. Θεωρητικά και ένα καρφί να πάμε να καρφώσουμε σπίτι μας θα πρέπει να έχουμε γυαλιά και γάντια προστασίας για να μην πω για τρυπάνι που θες και ωτοασπίδες.
Κάποιος που ψαρεύει shore συνεχώς σε κακοτράχαλα μέρη μακριά μάλιστα από πολιτισμό σίγουρα θέλει και σωσίβιο και...κράνος αλλά ο άλλος ρε παιδιά στον ντόκο πήγε για καλαμάρια. Δεν ξέρω αλλά μου ακούγεται υπερβολικός αυτός ο καθωσπρεπισμός.
Συγνώμη που χαλάω την παρέα. Αν και προσπαθώ να είμαι τυπικός σε πολλά θέματα νομίζω ότι κάπου ξεφεύγουμε λίγο. Θεωρητικά και ένα καρφί να πάμε να καρφώσουμε σπίτι μας θα πρέπει να έχουμε γυαλιά και γάντια προστασίας για να μην πω για τρυπάνι που θες και ωτοασπίδες.
Κάποιος που ψαρεύει shore συνεχώς σε κακοτράχαλα μέρη μακριά μάλιστα από πολιτισμό σίγουρα θέλει και σωσίβιο και...κράνος αλλά ο άλλος ρε παιδιά στον ντόκο πήγε για καλαμάρια. Δεν ξέρω αλλά μου ακούγεται υπερβολικός αυτός ο καθωσπρεπισμός.
- Tasos Potoudis
- Admin
Τι χαλάς ρε Πασχάλη ίσα ίσα εμπλουτίζεις.
Ένα σωσίβιο άμα περπαταγες στα βράχια δε θα το έβαζες;
Ένα σωσίβιο άμα περπαταγες στα βράχια δε θα το έβαζες;
..tripinfishing..
Να σου πω την αλήθεια περισσότερο κινδύνεψα να σπάσω το κεφάλι μου παρά να πέσω στη θάλασσα...
- Tasos Potoudis
- Admin
Και εγώ μια τούμπα που είχα το κεφάλι μου φοβήθηκα,..... πώς τη γλίτωσε δε ξέρω.
Αντε να χτυπήσεις κ να βρεθείς κ στο νερό κ μέχρι να συνέλθεις να σε έχει πάρει κ ψιλομεσα κ ναχει κ κρύο.... Αχαχα θρίλερ.... Αλλά αυτό είναι το μια στις χίλιες...
Θέλουμε λοιπόν καπέλο κράνος με ενσωματωμένο σωσίβιο.
Τα βράχια τα φοβάμαι πολύ όχι τόσο στην αρχή αλλά όταν αρχίζει κ γίνεται ρουτίνα....
Αντε να χτυπήσεις κ να βρεθείς κ στο νερό κ μέχρι να συνέλθεις να σε έχει πάρει κ ψιλομεσα κ ναχει κ κρύο.... Αχαχα θρίλερ.... Αλλά αυτό είναι το μια στις χίλιες...
Θέλουμε λοιπόν καπέλο κράνος με ενσωματωμένο σωσίβιο.
Τα βράχια τα φοβάμαι πολύ όχι τόσο στην αρχή αλλά όταν αρχίζει κ γίνεται ρουτίνα....
..tripinfishing..
- Giwrgos_Arianos
- Ψαρωμένος
Κρανος και επιγονατιδες και καπελο ε?Α Εδω πεφτει τρολλαρισμα κανονικα
χαχαχαα
Ε οχι θα επιμενω για το γιλεκακι
Εχει τυχει να πεφτω καλοκαιρακι μεσα απο μ@λ..κια,αλλα χαλάλι,δροσίστηκα και κολυμπησα...το χειμωνα τι γινεται αν τυχει η ιδια μ@λακια?Γιατι οχι βρε αυτο το γιλεκακι....?
Δηλαδη συγνωμη αν το κακο παραμονευει παντου(δρομο,σπιτι,αμαξι) λεμε δεν βαριεσαι...αν ειναι να τυχει θα τυχει οπουδήποτε?
Γιατι υπερβολικός αυτός ο καθωσπρεπισμός?Απο ντοκο δεν μπορεις να πεσεις απο μια απροσεξια η κακια στιγμη?

Ε οχι θα επιμενω για το γιλεκακι

Εχει τυχει να πεφτω καλοκαιρακι μεσα απο μ@λ..κια,αλλα χαλάλι,δροσίστηκα και κολυμπησα...το χειμωνα τι γινεται αν τυχει η ιδια μ@λακια?Γιατι οχι βρε αυτο το γιλεκακι....?
Δηλαδη συγνωμη αν το κακο παραμονευει παντου(δρομο,σπιτι,αμαξι) λεμε δεν βαριεσαι...αν ειναι να τυχει θα τυχει οπουδήποτε?
Γιατι υπερβολικός αυτός ο καθωσπρεπισμός?Απο ντοκο δεν μπορεις να πεσεις απο μια απροσεξια η κακια στιγμη?
Οι δυσκολίες που περνάμε σήμερα,γινονται δύναμη για το μέλλον,γιαυτό δεν τα παρατάμε!
- Tasos Potoudis
- Admin
Βασικά αυτό.
Να ξέρουμε τι παίζει κ τι υπάρχει κ ο καθένας μας όπως νομίζει.
Εγώ για το γιλέκο δεν ήξερα ότι υπάρχει....
Να ξέρουμε τι παίζει κ τι υπάρχει κ ο καθένας μας όπως νομίζει.
Εγώ για το γιλέκο δεν ήξερα ότι υπάρχει....
..tripinfishing..
- Giwrgos_Arianos
- Ψαρωμένος
Ετσι ακριβως συμφωνω απολυτα.Βασικα ουτε εγω το ηξερα να σου πω Τασο....μετα απο το περιστατικο που διαβασα,τυχαια το ειδα σε σαιτ με ναυτιλιακα και τετοια ψαχνοντας και λεω κοιτα να δεις τωρα,ενα ωραιο γιλεκακι ελαφρυ ωραιο,και αν πεσεις στο νερο φουσκωνει αυτοματα....και βλεπω τιμουλες να κυμαινονται απο 50-80Ε.
- Tasos Potoudis
- Admin
Ναι ρε φίλε κ άμα υπάρχουν κ παιδιά...
Εργαλείο...
Εργαλείο...
..tripinfishing..
- stelios papakostas
- Ψαρωμένος
Ρε αφήστε τα αυτά λέμε εδώ δεν πάμε για ψάρεμα να μην χτυπήσουμε λέτε εσείς...
Εξάλλου για να μείνεις στην ιστορία πρέπει να πέσεις στη μάχη (ψάρεμα δηλαδή).
Μακριά από μας....
Αλλά ιστορία αφήνουμε...
Εξάλλου για να μείνεις στην ιστορία πρέπει να πέσεις στη μάχη (ψάρεμα δηλαδή).
Μακριά από μας....
Αλλά ιστορία αφήνουμε...
Fisherman ``palamas fishing club``®