Ιδέες για νέα θέματα & κατηγορίες στο φόρουμ
- Fanis Zampos
- Διαχειριστής
Re: Προτάσεις και ιδέες για το forum του psaroma.gr
Τι να το κανεις το ράδιο ρε Γιωργο?να περνεις το laptop στην παραλια όταν ψήνεις εεεεε ψαρευεις?????Μια χαρα είναι ετσι....
Κάποιος είπε πως πλούσιος είναι εκείνος που έχει ελεύθερο χρόνο για να ψαρέψει....Τελικά είμαι πολύ φτωχός....
Δεν ξέρω αν συμβαίνει και σε εσάς αλλά όταν πατάω το λινκ που έβαλε ένα μέλος με βγάζει απο το site.Γίνεται να αλλάξει αυτό?
ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΘΙΣΤΙΚΟ,ΜΗΝ ΤΟ ΑΡΧΙΣΕΤΕ!!
Παιδιά κάντε και κατηγορία για το eging.
Έχουμε πολλούς καλαμαράδες.
Έχουμε πολλούς καλαμαράδες.
- Nikos Kanakis
- Αρχιψαρωμένος
Στην κατηγορία εξοπλισμος για το ψαρεμα μας θα μπορούσε και μια υποκατηγορία με προσωπικές ψαρευτικες πατέντες .
Psaroma γιατί έτσι γουστάρω !!!
αυτο σκεφτομουν και γω,ενα θεμα με ιδιοκατασκευες μας απο το πιο απλο μεχρι και το πιο δυσκολο.
- Constantine Palivakis
- Admin
Υπάρχει ήδη στο θέματα γενικού περιεχόμενου http://forum.psaroma.gr/viewforum.php?f=193thanasis έγραψε:αυτο σκεφτομουν και γω,ενα θεμα με ιδιοκατασκευες μας απο το πιο απλο μεχρι και το πιο δυσκολο.
www.constantinepalivakis.com
Μηπως αν εμπαινε η στηλη με τα "ευχαριστω" κατω απο καθε δημοσιευση να ηταν καλυτερα? Γιατι μου φαινεται οτι τωρα σαν να "τρωει" χωρο απο την σελιδα που ειναι στο πλαι + οτι δεν ειναι τοσο ορατο σημειο. Επισης το νεο φοντο πισω απ το psaroma.gr με το ναυαγιο πολυ καλο αλλα δεν μου το εμφανιζει ολο 

Τα καλά κόποις κτώνται....
- Fanis Zampos
- Διαχειριστής
Ποια στηλη με τα "ευχαριστω"?εμενα δεν μου βγαίνει τίποτα!
Κάποιος είπε πως πλούσιος είναι εκείνος που έχει ελεύθερο χρόνο για να ψαρέψει....Τελικά είμαι πολύ φτωχός....
Φανη πανω δεξια σε καθε αναρτηση που βγαζει τα edit, quote κλπ εχει και ενα χερακι που λες ευχαριστω σε αυτον που εβαλε την αναρτηση.
Ουτε εμενα μου βγαζει τιποτα!
Tα Τετραθεμελα του κοσμου τουτου¨ψαρι,κρασι,φωτια,γυναικα...
- Nikos Kanakis
- Αρχιψαρωμένος
Ντίνο η ωρα που υπάρχει πανω στην μπαρα με το ναυαγιο οταν ειμαι μεσα κολαει και επανερχεται μονο οταν ανοιγω καποια κατηγορια . Δεν ειναι κατι σημαντικο αλλα αφου υπαρχει γιατι να μην διχνει και σωστα την ωρα και συνεχεια.
Psaroma γιατί έτσι γουστάρω !!!
- Fanis Zampos
- Διαχειριστής
Δεν υπάρχει σε μένα τίποτα πάντως....δεν ξέρω μήπως μετά από αυτο εμφανιστεί κανένα χεράκι με τα δάχτυλα ανοιχτά από τον Παλιβάκη...kapo έγραψε:Φανη πανω δεξια σε καθε αναρτηση που βγαζει τα edit, quote κλπ εχει και ενα χερακι που λες ευχαριστω σε αυτον που εβαλε την αναρτηση.

αχαχαχα λες? εμενα το βγαζει διπλα στο "χ" που ειναι για να διαγραψεις καποιο ποστ. Ισως ακομα να ειναι σε πειραματικο σταδιο 

- SpyrosAntivachis
Βασικά καλησπέρα και καλώς σας βρήκα.
- Ναι στις υποκατηγορίες
- ΝΑΙ ΣΤΟ EGING!!!
- Να βάλουμε και μία υποκατηγορία ψαρότοποι που να έχει εικόνα του τόπου από το google maps/earth!
Καλές θάλασσες και υγεία πάνω από όλα!
- Ναι στις υποκατηγορίες
- ΝΑΙ ΣΤΟ EGING!!!
- Να βάλουμε και μία υποκατηγορία ψαρότοποι που να έχει εικόνα του τόπου από το google maps/earth!
Καλές θάλασσες και υγεία πάνω από όλα!
χαχαχαχααχαααχαχαχfanis έγραψε:Δεν υπάρχει σε μένα τίποτα πάντως....δεν ξέρω μήπως μετά από αυτο εμφανιστεί κανένα χεράκι με τα δάχτυλα ανοιχτά από τον Παλιβάκη...kapo έγραψε:Φανη πανω δεξια σε καθε αναρτηση που βγαζει τα edit, quote κλπ εχει και ενα χερακι που λες ευχαριστω σε αυτον που εβαλε την αναρτηση.![]()
- thodoris tzavaras
- Αρχιψαρωμένος
Εγώ πάλι νομίζω οτι λείπει μια βασική κατηγορία. Ψήσιμο κατα την διάρκεια του ψαρέματος. Τρόποι ψησίματος (μπριζόλας,λουκάνικου,κοτόπουλο κλπ), προστασία της ψησταριάς απο τους ανέμους , τσίπουρο με γλυκάνισο ή χωρίς , καβάτζα σε κονσέρβες σε περίπτωση που φαγωθούν όλα!
Αλλη μια κατηγορία είναι οι πρώτες βοήθειες και το φαρμακείο που πρέπει να έχουμε μαζί μας.
Αλλη μια κατηγορία είναι οι πρώτες βοήθειες και το φαρμακείο που πρέπει να έχουμε μαζί μας.
Μην περιμένεις να αλλάξουν οι άλλοι....άλλαξε εσύ..