ConstantinosClio έγραψε: Τρί Νοέμ 10, 2020 12:57 pm
Ας βάλω και ένα νέο για οφθαλμόλουτρο ...
Έχουμε και λέμε , στη σειρά basia μαζί με τις εκδόσεις CARP, TOURNAMENT CARP, SURF Type-P και SURF Type-R προστίθεται απο το 2021 και η TOURNAMENT BASIA SURF 45 SCW (made in Japan φυσικά όλες) !
Available JAN 2021
Magsealed
Zaion Body
Zaion Air Rotor
45mm LC Long Cast Spool
Slow Cross Wrap
QD Quick Drag
Aluminium Tough Digigear
One Piece Air Bail
Infinite Anti-Reverse
Aluminium Machine Cut Screw-In Handle
Spare Spool Supplied
Τιμή : πανω κάτω στα 600 ευρώ
Ο μηχανισμός οπτικά κάνει μπάμ και θυμίζει έντονα εκδόσεις του z45, σε άλλους αρέσει σε άλλους όχι ... Προσωπικά τα θεωρώ πανέμορφα (έχω αδυναμία στο κόκκινο )
ConstantinosClio έγραψε: Τρί Νοέμ 10, 2020 12:57 pm
Ας βάλω και ένα νέο για οφθαλμόλουτρο ...
Έχουμε και λέμε , στη σειρά basia μαζί με τις εκδόσεις CARP, TOURNAMENT CARP, SURF Type-P και SURF Type-R προστίθεται απο το 2021 και η TOURNAMENT BASIA SURF 45 SCW (made in Japan φυσικά όλες) !
Available JAN 2021
Magsealed
Zaion Body
Zaion Air Rotor
45mm LC Long Cast Spool
Slow Cross Wrap
QD Quick Drag
Aluminium Tough Digigear
One Piece Air Bail
Infinite Anti-Reverse
Aluminium Machine Cut Screw-In Handle
Spare Spool Supplied
Τιμή : πανω κάτω στα 600 ευρώ
Ο μηχανισμός οπτικά κάνει μπάμ και θυμίζει έντονα εκδόσεις του z45, σε άλλους αρέσει σε άλλους όχι ... Προσωπικά τα θεωρώ πανέμορφα (έχω αδυναμία στο κόκκινο )
Ξέρω ότι είμαι off topic αφού δεν πρόκειται για μηχανισμό SurfCasting αλλά επειδή νομίζω ότι δεν πρέπει να ανοίξω άλλο θέμα και επειδή είναι ένας από τους πιο αξιόπιστους μηχανισμούς για shore jigging του αξίζει μια ξεχωριστή προβολή...... Shimano Saragosa SWA.....
Να έρθω κι εγώ εδώ (ξανά μετά από πολύ καιρό) και να ρωτήσω:
Daiwa Crosscast Surf 35 SCW Type R (το μαύρο με κόκκινη μανιβέλα και κόκκινες λεπτομέρειες στην μπομπίνα),
με 2 μπομπινες χωρητικότητα η ρηχή 0.18/300μ.
Σχέση 4,9/1, ανάκτηση 106cm και φρένα 15kg.
Το βρίσκω στα 120€ με τα μεταφορικά μέσα.
Ή
Daiwa Crosscat 45 SCW 2024
Το γκρι/ασημί με χρυσές λεπτομέρειες στην μπομπίνα.
Μια μπομπίνα χωρητικότητας 0,35/300, σχέση 4,9/1,ανάκτηση 106εκ, φρένα 15kg στα 130,50€ με τα μεταφορικά μέσα;
Εξαρτάται για το τι το θέλεις.
Εγώ θα έπαιρνα το 2 μόνο και μόνο επειδή είναι χάλια χρώμα το άλλο (αν δουλεύεις πετονιά παρε αυτό).
Η μόνη διαφορά είναι στις μπομπίνες.
Constantine Palivakis έγραψε: Σάβ Φεβ 15, 2025 10:19 pm
Εξαρτάται για το τι το θέλεις.
Εγώ θα έπαιρνα το 2 μόνο και μόνο επειδή είναι χάλια χρώμα το άλλο (αν δουλεύεις πετονιά παρε αυτό).
Η μόνη διαφορά είναι στις μπομπίνες.
Βασικά η κυριότερη διαφορά που βλέπω (εγώ), είναι πως το ένα έχει 35αρα μπομπίνα ενώ το άλλο 45αρα.
Αυτό με την 45αρα, δεν έχει ανταλλακτική.