Κατασκευή "τεχνιτού" να το πω;
Re: Κατασκευή "τεχνιτού" να το πω;
Για αυτή την περίπτωση θα έλεγα :
Ένα αυλάκι από κάτω όσο πιο κέντρο μπορείς να το φέρεις
Μία κατασκευή από σύρμα και επάνω εκεί να μπουν τα βαρίδια
Πιστεύω ότι έτσι θα "ζυγιστεί" , όχι τέλεια αλλά καλύτερα από το "χύμα"
Ένα αυλάκι από κάτω όσο πιο κέντρο μπορείς να το φέρεις
Μία κατασκευή από σύρμα και επάνω εκεί να μπουν τα βαρίδια
Πιστεύω ότι έτσι θα "ζυγιστεί" , όχι τέλεια αλλά καλύτερα από το "χύμα"
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Η φωτογραφία είναι το στυλ που είναι τα μεγάλα σε μήκος τεχνητά
Όσο πιο πολύ σκορπίσεις τα βάρη τόσο πιο οριζόντια θα κατεβαίνει
Το σωστό είναι με ελάχιστη κλίση μπροστά
Δηλαδή λίγο παραπάνω βάρος στο εμπρός κομμάτι
Όσο πιο πολύ σκορπίσεις τα βάρη τόσο πιο οριζόντια θα κατεβαίνει
Το σωστό είναι με ελάχιστη κλίση μπροστά
Δηλαδή λίγο παραπάνω βάρος στο εμπρός κομμάτι
- andreasomageiras
- Ψαρωμένος
Σιγά μην είναι "τέλεια" η κοιλότητα.GregVerso έγραψε: Πέμ Απρ 11, 2019 8:10 pm Πόσο τέλεια έχεις κάνει την κοιλότητα ;
Αν δεν είναι "ζυγισμένο" το βάρος δεν θα έχει καλή πλεύση άρα δεν πρόκειται να σου δώσει τίποτα
Οπότε δίχως τέλειο ζύγισμα, τι το κάνω εκτός από το να το πετάξω; ποιο τέλειο ζύγισμα θέλει η καλαμαριερα ή το "ποπερ";
Κουβέντα να γίνεται, βασικά.
Μετά είδα ότι έγραψες και άλλο.
Θα κάνω αυτό που περιέγραψε, εύκολο είναι, το πάω για" ψαράκι", οπότε πρέπει να το κάνω και ποιο λεπτό.
Θα ασχοληθώ μαζί του, δε θα το πετάξω.

Η καλαμαριέρα θέλει καλό ζύγισμα για να μην πονηρεύεις τα καλαμάρια
Το popper όμως δεν χρειάζεται πολλά πολλά , γιατί απλά "παίζει " με τα κύματα και ούτως ή άλλως δεν έχει σταθερή πλεύση
Τπ μόνο που θέλει να χτυπάει στον αφρό και να πλατσουρίζει
Και δεν θέλει βάρος για βύθιση αλλά όσο χρειάζεται το καλάμι σου για να το πετάξει
Το popper όμως δεν χρειάζεται πολλά πολλά , γιατί απλά "παίζει " με τα κύματα και ούτως ή άλλως δεν έχει σταθερή πλεύση
Τπ μόνο που θέλει να χτυπάει στον αφρό και να πλατσουρίζει
Και δεν θέλει βάρος για βύθιση αλλά όσο χρειάζεται το καλάμι σου για να το πετάξει
- andreasomageiras
- Ψαρωμένος
Ξες ότι με έβαλες στην πρίζα να ασχοληθώ σοβαρά για καλαμαριερα;
Εννοείται ότι θα προσπαθήσω να την κάνω με το μολύβι όσο ποιο μέσα γίνετε, γιατί έτσι όπως της βλέπω δε μου αρέσει να κρέμεται έξω όχι τόσο πολύ τουλάχιστον.
Εννοείται ότι θα προσπαθήσω να την κάνω με το μολύβι όσο ποιο μέσα γίνετε, γιατί έτσι όπως της βλέπω δε μου αρέσει να κρέμεται έξω όχι τόσο πολύ τουλάχιστον.

- andreasomageiras
- Ψαρωμένος
Εχω στην κατοχή μου ένα καλάμι άγνωστης προέλευσης, 3 μέτρα cw 10-50γρ (το 50 δε νομίζω ότι παίζει άσχετα αν το γραφει) οπότε θα πρέπει να το κάνω 20 - 30 γρ ή όπου το πετάει καλύτερα, για το αν το δουλεύει είναι άλλο θέμα 

Εγώ έχω ένα 10-35 και ένα 20-50
Το 10-35 παίζει όμορφα τα 25γρ
Και το 20-50 μου πάιζει καλά τα 30 μάξιμουμ 35γρ
Άρα εσύ και την ταπεινή μου πάντα γνώμη θα πρέπει να παίξεις στα 25-35γρ
ΕΕΕΕ επειδή είσαι εσύ και σε συμπάθησα σου δίνω μία απόκλιση 5%+-
Έτσι επειδή σε συμπάθησα
Το 10-35 παίζει όμορφα τα 25γρ
Και το 20-50 μου πάιζει καλά τα 30 μάξιμουμ 35γρ
Άρα εσύ και την ταπεινή μου πάντα γνώμη θα πρέπει να παίξεις στα 25-35γρ
ΕΕΕΕ επειδή είσαι εσύ και σε συμπάθησα σου δίνω μία απόκλιση 5%+-
Έτσι επειδή σε συμπάθησα
- andreasomageiras
- Ψαρωμένος
Ε! Άμα με συμπάθησες μπορώ να σε χαλάσω χατίρι;
Άσε που χρωστάω και του πατριώτη μου, να του πω αν έριξα στη θάλασσα εκείνα τα παράξενα πράματα που είχα φτιάξει το καλοκαίρι...
Οπότε θα το επιχειρήσω, όταν πάω στην θάλασσα θα σαβουρνταω και θα μαζεύω όσο αντέχουν τα κουλά μου
Άσε που χρωστάω και του πατριώτη μου, να του πω αν έριξα στη θάλασσα εκείνα τα παράξενα πράματα που είχα φτιάξει το καλοκαίρι...
Οπότε θα το επιχειρήσω, όταν πάω στην θάλασσα θα σαβουρνταω και θα μαζεύω όσο αντέχουν τα κουλά μου

- andreasomageiras
- Ψαρωμένος
Μια κατασκευή που έχω κάνει εδώ και λίγες μέρες.
Μένει το βάψιμο.
Οι φωτογραφίες καλές, κύριε γραμματέα;
Μένει το βάψιμο.
Οι φωτογραφίες καλές, κύριε γραμματέα;
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.

Ωραίος
Χαρά στα κουράγια σου
Πιστεύω όμως ότι με το μονάγκιστρο θα έχεις πολλά άστοχα στράικ
Εγώ θα έβαζα σαλαγγιές
Χαρά στα κουράγια σου
Εγώ θα έβαζα σαλαγγιές
- andreasomageiras
- Ψαρωμένος
Κι εγώ σαλαγγιες θα έβαζα... άμα είχα!GregVerso έγραψε: Τρί Οκτ 22, 2019 4:56 pm Ωραίος
Χαρά στα κουράγια σου
Εγώ θα έβαζα σαλαγγιές
Πήγαινα για ποπερακια αλλά μου βγήκε το ένα στα 5-6 γρ, οπότε 2 μαζί τα σαβουρνταω με το Eginio.
Θα δοκιμάσω να δω πόσο μπλέκονται και μετά πάω για αλλά...

- andreasomageiras
- Ψαρωμένος
Και το βάψιμο, αποτυχία είναι αλλά μπορεί να αλλάξει.
Εκτός κι αν με πάρει χαμπάρι η κυρά, έψαχνε τα βερνίκια για τα νύχια.
Εκτός κι αν με πάρει χαμπάρι η κυρά, έψαχνε τα βερνίκια για τα νύχια.

- andreasomageiras
- Ψαρωμένος
Για ενημέρωση του αγαπητού κοινού.
Το διπλό ξύλινο τεχνητό, κάνει μια κίνηση με πολύ τσαχπινιά, (ήταν ότι καλύτερο μπορούσα να κάνω σε περιγραφή) κολυμπά δεξιά αριστερά, με σπάσιμο της μέσης, σαν γκόμενα πολλά υποσχόμενη, με "έφτιαξε" όπως το έβλεπα. Δεν τράβηξα βίντεο και το μετανιώνω. Θέλει ποιο lrf καλάμι, το Eginio δε το πετάει καλά (με τους ώμους να φτάνουν την εξάρθρωση πάει καμιά 10ρια μέτρα) η βολές έγιναν δίχως αγκίστρια και σαλαγγιές, σήμερα του έβαλα 3 σαλαγγιές οι οποίες μου φαίνονται μεγάλες αλλά ίσως του δώσουν λίγο βάρος που του λείπει,ίσως του χαλάσει η πλεύση, θα δείξει.
Τώρα που έχω βάση τεχνητών, ιδική παραγγελία, βάση φωτογράφισης και βαφής, είναι ευκαιρία να ανεβάσω και 2 φωτογραφίες για των Γρηγόρη, που ήθελε να το δει με σαλαγγιές!
Υ. Γ. Πρόεδρε τρέμε...
Το διπλό ξύλινο τεχνητό, κάνει μια κίνηση με πολύ τσαχπινιά, (ήταν ότι καλύτερο μπορούσα να κάνω σε περιγραφή) κολυμπά δεξιά αριστερά, με σπάσιμο της μέσης, σαν γκόμενα πολλά υποσχόμενη, με "έφτιαξε" όπως το έβλεπα. Δεν τράβηξα βίντεο και το μετανιώνω. Θέλει ποιο lrf καλάμι, το Eginio δε το πετάει καλά (με τους ώμους να φτάνουν την εξάρθρωση πάει καμιά 10ρια μέτρα) η βολές έγιναν δίχως αγκίστρια και σαλαγγιές, σήμερα του έβαλα 3 σαλαγγιές οι οποίες μου φαίνονται μεγάλες αλλά ίσως του δώσουν λίγο βάρος που του λείπει,ίσως του χαλάσει η πλεύση, θα δείξει.
Τώρα που έχω βάση τεχνητών, ιδική παραγγελία, βάση φωτογράφισης και βαφής, είναι ευκαιρία να ανεβάσω και 2 φωτογραφίες για των Γρηγόρη, που ήθελε να το δει με σαλαγγιές!
Υ. Γ. Πρόεδρε τρέμε...

- andreasomageiras
- Ψαρωμένος
Και το μικρό αδερφάκι του, δεν το δοκίμασα καν, πολύ ελαφρύ λόγω του ότι δεν έχω τόσο ευαίσθητη ζυγαριά δεν ξέρω πόσο ακριβώς ζυγίζει το κάθε "κατασκεύασμα".

Εγώ θα πρότεινα να βάψεις κόκκινο το κεφάλι και μαύρη την ράχη
Και αν έχεις ασημί για το υπόλοιπο σώμα θα ήταν το τέλειο
Ζυγαριά κουζίνας δεν έχεις;
Και αυτή κάνει
Και αν έχεις ασημί για το υπόλοιπο σώμα θα ήταν το τέλειο
Ζυγαριά κουζίνας δεν έχεις;
Και αυτή κάνει
- andreasomageiras
- Ψαρωμένος
Ζυγαριά έχω αλλά μάλλον πονάει στα λίγα γραμμάρια, είτε το ένα βάλω είτε τα 2 βάλω, περίπου 5 - 7 γραμμάρια τα δίχνει.
Έτσι με έρχεται να πάω στο χρυσοχοείο
Ασημί δεν έχει η κυρά, να βάλω ταινία που έχω για μπουρί σόμπας; ταινία μεταλλική είναι;
Έτσι με έρχεται να πάω στο χρυσοχοείο
Ασημί δεν έχει η κυρά, να βάλω ταινία που έχω για μπουρί σόμπας; ταινία μεταλλική είναι;