"Kids Fishing Day"3 Ιουνίου 2018
- kostas genikis
- Ψαρωμένος
"Kids Fishing Day"3 Ιουνίου 2018
Την Κυριακή 3 Ιουνίου και ώρα 10 π.μ στην παραλία Ν Τριγλιας (δίπλα από το οίκημα Μαγαζαρα) για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Ν. Προποντίδας διοργανώνει σε συνεργασία με αθλητικούς συλλόγους - ομάδες με αντικείμενο την αθλητική - ερασιτεχνική αλιεία, εκδήλωση για τα παιδιά και ονομασία "Kids Fishing Day"
Συγκεκριμένα τα παιδιά θα παρακολουθήσουν μίνι σεμινάρια από τους αθλητές- μέλη συλλόγων και ομάδων για τις βασικές τεχνικές παράκτιας αλιείας, ψάρεμα με καλάμι μηχανισμό και ζωντανά δολώματα (Casting), ψάρεμα με καλάμι μηχανισμό και τεχνητά δολώματα ( Lure Fishing , Spinning) καθώς επίσης και χρήση του αλιευτικού τους εξοπλισμού!
Αμέσως μετά τα παιδιά θα έχουν την δυνατότητα να ψαρέψουν μαζί με τους αθλητές ώστε και στην πράξη να αποκτήσουν εμπειρία αλλά και να τους λυθεί κάθε απορία.
Σε όλους τους μικρούς ψαράδες θα δοθούν αναμνηστικά δώρα από το μεγάλο χορηγό
" Kasampalis Bros" , καθώς επίσης νερό, χυμός και κολατσιό από τα καταστήματα που στηρίζουν την εκδήλωση!
Ο χώρος θα διακοσμηθεί από το κατάστημα
" Μπουκέτο Μπαλόνια" Νέων Μουδανιών ώστε να υπάρχει γιορτινή ατμόσφαιρα για τους μικρούς μας ψαράδες!
Τα μέλη των συλλόγων- ομάδων είναι έτοιμα να υποδεχθούν τούς μικρούς ψαράδες περνώντας ένα απολαυστικό κυριακάτικο πρωινό δίπλα στην θάλασσα με πολύ ψάρεμα!
Συγκεκριμένα τα παιδιά θα παρακολουθήσουν μίνι σεμινάρια από τους αθλητές- μέλη συλλόγων και ομάδων για τις βασικές τεχνικές παράκτιας αλιείας, ψάρεμα με καλάμι μηχανισμό και ζωντανά δολώματα (Casting), ψάρεμα με καλάμι μηχανισμό και τεχνητά δολώματα ( Lure Fishing , Spinning) καθώς επίσης και χρήση του αλιευτικού τους εξοπλισμού!
Αμέσως μετά τα παιδιά θα έχουν την δυνατότητα να ψαρέψουν μαζί με τους αθλητές ώστε και στην πράξη να αποκτήσουν εμπειρία αλλά και να τους λυθεί κάθε απορία.
Σε όλους τους μικρούς ψαράδες θα δοθούν αναμνηστικά δώρα από το μεγάλο χορηγό
" Kasampalis Bros" , καθώς επίσης νερό, χυμός και κολατσιό από τα καταστήματα που στηρίζουν την εκδήλωση!
Ο χώρος θα διακοσμηθεί από το κατάστημα
" Μπουκέτο Μπαλόνια" Νέων Μουδανιών ώστε να υπάρχει γιορτινή ατμόσφαιρα για τους μικρούς μας ψαράδες!
Τα μέλη των συλλόγων- ομάδων είναι έτοιμα να υποδεχθούν τούς μικρούς ψαράδες περνώντας ένα απολαυστικό κυριακάτικο πρωινό δίπλα στην θάλασσα με πολύ ψάρεμα!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- Tasos Potoudis
- Admin
- kostas genikis
- Ψαρωμένος
Re: "Kids Fishing Day"3 Ιουνίου 2018
Και για τις απελευθερωσεις μαθαινουν και οσον αφορα τα επιτρεπομενα μεγαθη και οσον αφορα τα ηθικα επιτρεπομενα μεγεθη και μαζι με τα παιδια και οι μπαμπαδες μαζι μαθαινουν πολλα επιπλεον πραγματα και προσπαθουμε τα παιδια να αφηνουν τα ψαρια στην θαλασσα !Παιδια και γονεις μαζι μαθαινουν για το ψαρεμα !Τα οποια αλιευματα δεν ειναι εφικτο να απελευθερωθουν παλι τα δινουμε για να τα φανε σε καποιο ιδρυμα !
- Tasos Potoudis
- Admin
Μπράβο ρε φίλε!
Καλά να περάσετε κ καλή δύναμη στους αρμόδιους.
Κάποια στιγμή αν κάποια επόμενη διοργάνωση ήταν μόνο release θα ήταν πολύ καλό παράδειγμα πιστεύω για μικρούς κ μεγάλους..
Δε ξέρω αν θα έρθει κάνεις βέβαια... Αχαχαα
Αλλά τα παιδιά δεν θα έχουν θέμα. Ίσα ίσα...
Καλά να περάσετε κ καλή δύναμη στους αρμόδιους.
Κάποια στιγμή αν κάποια επόμενη διοργάνωση ήταν μόνο release θα ήταν πολύ καλό παράδειγμα πιστεύω για μικρούς κ μεγάλους..
Δε ξέρω αν θα έρθει κάνεις βέβαια... Αχαχαα
Αλλά τα παιδιά δεν θα έχουν θέμα. Ίσα ίσα...
..tripinfishing..
- kostas genikis
- Ψαρωμένος
Μονο release ειναι οι αγωνες ψαρεματος που ειναι υποχρεωτικο !Αλλα αυτο ειναι μια αλλη συζητηση !Τωρα στα παιδια θα προσπαθησουμε να τους μεταφερουμε την μαγεια του ψαρεματος και φυσικα να μοιραστουν στιγμες με τους γονεις τους !
- andreasomageiras
- Ψαρωμένος
Κάψιμο.
Με τρόπο προσπαθώ να το φέρω στη γυναίκα. Να οι μικρές όλο λένε, πότε θα μας πάρεις στο ψάρεμα Μπαμπά, να κάνουμε και μια εκδρομή, θα είναι όλο παιδιά, ευκαιρία να της πάμε εκεί που θα τα έχουν όλα οργανωμένα και δε θα χρειαστεί να της κουβαλάμε εμείς καλάμια δολώματα και οοοολα τα υπόλοιπα για θάλασσα...
Αντε να δούμε, δύσκολο αγώνα δίνω και δεν έχω και χρόνο για εφαρμόσω πολιορκία, επίθεση με όλες τις δυνάμεις και μόνο μια ευκαιρία, ούτε σχέδιο δεν προλαβαίνω να φτιάξω.
Μία επίθεση με ότι έχω, όλα βασίζονται από το μέγεθος και ορμή των δυνάμεων μου.
Θα δείξει η ιστορία αν τελικά ήταν εφικτό.
Για την τιμή των δολων....
ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Με τρόπο προσπαθώ να το φέρω στη γυναίκα. Να οι μικρές όλο λένε, πότε θα μας πάρεις στο ψάρεμα Μπαμπά, να κάνουμε και μια εκδρομή, θα είναι όλο παιδιά, ευκαιρία να της πάμε εκεί που θα τα έχουν όλα οργανωμένα και δε θα χρειαστεί να της κουβαλάμε εμείς καλάμια δολώματα και οοοολα τα υπόλοιπα για θάλασσα...
Αντε να δούμε, δύσκολο αγώνα δίνω και δεν έχω και χρόνο για εφαρμόσω πολιορκία, επίθεση με όλες τις δυνάμεις και μόνο μια ευκαιρία, ούτε σχέδιο δεν προλαβαίνω να φτιάξω.
Μία επίθεση με ότι έχω, όλα βασίζονται από το μέγεθος και ορμή των δυνάμεων μου.
Θα δείξει η ιστορία αν τελικά ήταν εφικτό.
Για την τιμή των δολων....
ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

- Giwrgos_Arianos
- Ψαρωμένος
Ότι πιο ευχάριστο,Να ζούνε να μαθαίνουν τα παιδιά μάς το πραγματικό νόημα της ζωής Κώστα!
Εύχομαι να σας πάνε όλα τέλεια και τα παιδιά να το ευχαριστηθούν όσο τίποτα!
Και πολλούς πολλους χαιρετισμούς στον καλο μου φίλο Πέτρο Δεσποινιδη!
Εύχομαι να σας πάνε όλα τέλεια και τα παιδιά να το ευχαριστηθούν όσο τίποτα!
Και πολλούς πολλους χαιρετισμούς στον καλο μου φίλο Πέτρο Δεσποινιδη!
Οι δυσκολίες που περνάμε σήμερα,γινονται δύναμη για το μέλλον,γιαυτό δεν τα παρατάμε!
- kostas genikis
- Ψαρωμένος
Ενα μικρο βιντεο απο την εκδηλωση με τους μικρους μας φιλους και τους γονεις τους!Το επομενο ραντεβου μας συντομα !