Δυστυχώς ως ατζαμής νέος ψαράς έσπασα το καλάμι μου στο 3ο στέλεχος από την κορυφή και στην προσπάθειά μου να το επισκευάσω αχρήστεψα και τα 2 πιο πάνω της κορυφής. Οπότε...
ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ για αγορά τα άνω 3 στελέχη χωρίς τους οδηγούς τους.
Όποιος έχει τα στελέχη που αναζητώ ή άλλα που να ταιριάζουν ή ξέρει πού να αποτανθώ (τον Κεφαλά τον πήρα και δεν βοήθησε) ας μου στείλει μήνυμα.
OCEANIC SEA BASS 300 7SEC CW50-100
- Tasos Potoudis
- Admin
Re: OCEANIC SEA BASS 300 7SEC CW50-100
Θοδωρή δεν αξίζει με τη καμία να επισκευάσεις το καλάμι αυτό.
Αν δυσκολεύεσαι τα πάρεις άλλο παίζει να μπορούμε να βοηθήσουμε.
Πως το έσπασες;
Αν δυσκολεύεσαι τα πάρεις άλλο παίζει να μπορούμε να βοηθήσουμε.
Πως το έσπασες;
..tripinfishing..
ναι όλοι αυτό μου λένε
απλά για να γελάσει λίγο η παρέα θα σου πω πως το έσπασα
μιας και νέος και ατζαμής όπως προείπα ήμουν δίπλα σε κάτι καΐκια και ψάρευα λαυράκια (λαυροκάλαμο γαρ το "όπλο" μου) και ξαφνικά βλέπω ένα 2κιλο λαυράκι να έχει κορφιάσει και να με κοιτάει
λέω πλάκα μου κάνει ο Θεός και με είδε νέο στον χώρο και με προκαλεί να το πιάσω
ανεβαίνω λοιπόν πάνω σε ένα καΐκι από τα μεγάλα για να το έχω δίπλα μου - ατάραχο αυτό (το λαυράκι) - και πάω να ρίξω μία
μπαμ,,,, πάνω στις inox σημαδούρες και κόβεται μαχαίρι το τρίτο στέλεχος
ατάραχο το λαυράκι μάλλον γέλαγε μαζί μου
μετά από λίγο ήρθε ένας δίπλα μου στο καΐκι και αυτός και του έδωσε μία με ένα ψαροντούφεκο
πάρ' το μου λέει και φάτο να θυμάσαι ποιός σου έφαγε το καλάμι
χαχαχαχαχα
πρέπει να ήταν το τρίτο ψάρεμα που έκανα με το καλάμι - ακόμη είχε την ζελατίνα του στον φελό πάνω από τον μηχανισμό
ΥΓ
σήμερα έκατσα και ασχολήθηκα και με κάτι carbon-"τσόντες" και εποξικές που βρήκα από το άλλο μου χόμπυ (αερομοντελιστής) το ψιλο-έφτιαξα το καλάμι μου
κόντινε βέβαια αλλά οκ μοιάζει με καλάμι τώρα
στην επόμενη βολή θα δούμε αν όντως αντέξουν οι κολλήσεις
απλά για να γελάσει λίγο η παρέα θα σου πω πως το έσπασα
μιας και νέος και ατζαμής όπως προείπα ήμουν δίπλα σε κάτι καΐκια και ψάρευα λαυράκια (λαυροκάλαμο γαρ το "όπλο" μου) και ξαφνικά βλέπω ένα 2κιλο λαυράκι να έχει κορφιάσει και να με κοιτάει
λέω πλάκα μου κάνει ο Θεός και με είδε νέο στον χώρο και με προκαλεί να το πιάσω
ανεβαίνω λοιπόν πάνω σε ένα καΐκι από τα μεγάλα για να το έχω δίπλα μου - ατάραχο αυτό (το λαυράκι) - και πάω να ρίξω μία
μπαμ,,,, πάνω στις inox σημαδούρες και κόβεται μαχαίρι το τρίτο στέλεχος
ατάραχο το λαυράκι μάλλον γέλαγε μαζί μου
μετά από λίγο ήρθε ένας δίπλα μου στο καΐκι και αυτός και του έδωσε μία με ένα ψαροντούφεκο
πάρ' το μου λέει και φάτο να θυμάσαι ποιός σου έφαγε το καλάμι
χαχαχαχαχα
πρέπει να ήταν το τρίτο ψάρεμα που έκανα με το καλάμι - ακόμη είχε την ζελατίνα του στον φελό πάνω από τον μηχανισμό
ΥΓ
σήμερα έκατσα και ασχολήθηκα και με κάτι carbon-"τσόντες" και εποξικές που βρήκα από το άλλο μου χόμπυ (αερομοντελιστής) το ψιλο-έφτιαξα το καλάμι μου
κόντινε βέβαια αλλά οκ μοιάζει με καλάμι τώρα
στην επόμενη βολή θα δούμε αν όντως αντέξουν οι κολλήσεις
- Constantine Palivakis
- Admin
Αυτα ειναι τα ωραια.
Να ξερεις οτι ψαρι που βλεπουμε δεν υπαρχει περιπτωση να το πιασουμε, να το εχεις στο νου σου για το επομενο.
Μπραβο στο παλικαρο και για το ψαρι και πως το βαρεσε αλλα και το τροπο που σκεφτηκε.
Για το καλαμι θα πω και εγω αυτο που ειπε ο τασος.
Να ξερεις οτι ψαρι που βλεπουμε δεν υπαρχει περιπτωση να το πιασουμε, να το εχεις στο νου σου για το επομενο.
Μπραβο στο παλικαρο και για το ψαρι και πως το βαρεσε αλλα και το τροπο που σκεφτηκε.
Για το καλαμι θα πω και εγω αυτο που ειπε ο τασος.
www.constantinepalivakis.com