Και δυο φωτογραφίες...vagosrigos έγραψε:Καλησπερα στην ωραια παρεα.Πριν απο ενα χρονο που ειχα αναρτησει αυτο το θεμα,βρηκα την αναγκη να γραψω για το τι εκανα τελικα και ποια συμπερασματα εβγαλα.Λοιπον,κρατησα τους Μαιστρους και τους σεταρα με δυο Shimano aerlex 8000 xsa με νημα 0,22. και shock leader 0,50.Κανενα προβλημα στην ανακτηση,ακομα και με 150αρι μολυβι,πολυ μακρινες βολες και αμεσοτητα σε καρφωμα και σε ενδειξη τσιμπιων,μιας και το νημα τελικα αποδεικτηκε μονοδρομος πλεον στους μηχανισμους μου.Να αναφερω οτι τωρα ψαρευω με 80γρ μολυβι και αν ο καιρος ειναι δυνατος ή αν υπαρχουν ρευματα θα ανεβω στα 100γρ με εξισου πολυ καλες βολες.Τωρα τι απεγιναν οι Shimano μηχανισμοι(ultegra 5500 xsb).
Επειδη ηθελα και δυο καλαμια ελαφρυα,αλλα να ειναι και με δραση κορυφης,να ειναι τρισπαστα και ποιοτικα,κατεληξα σε δυο εκπληκτικα διαμαντια της εταιριας Milo, τα Talento Surf 4,50m και cw 70-130γρ.Ταιριαξαν απιστευτα με τα shimano και τα αρματωσα κι αυτα με νημα 0.20 με shock leader 0.40.Εδω κι εναν χρονο λοιπον, αναλογα με το τι θελω να κανω,πλεον οι ψαρευτικες μου εξορμησεις εχουν γινει και ξεκουραστες, αλλα και πιο ποιοτικες με τον εξοπλισμο,με τα όποια αποτελεσματα φερνουν μετα απο καθε εξορμηση.Αυτα ηθελα να μοιραστω μαζι σας,μιας κι εσεις μου ανοιξατε παραπανω λιγο τα ματια και ποια ηταν τα σωστα βηματα οσων αφορα ενα καλο σεταρισμα εξοπλισμου.Θα χαρω να καταφερω να σας δω κι απο κοντα σε καποια συναντηση και να ευχηθω σε ολους καλη Ανασταη,καλο Πασχα και υγεια σε εσας και στις οικογενειες σας.

Στάλθηκε από το VF-895N μου χρησιμοποιώντας Tapatalk