Μανα για γεμισμα μηχανισμου
- kostas genikis
- Ψαρωμένος
Re: Μανα για γεμισμα μηχανισμου
http://www.mottolasport.net/shop/index. ... metro-0_28" onclick="window.open(this.href);return false;
Απλα πολυ ωραια οσο πρεπει ελαστικη πολυ καλη αντοχη στον κομπο πολυ κοντα στην αναγραφωμενη τιμη πολυ καλη συμπεριφορα με το νερο το αλατι απλα δεν την επηρεαζει!Και φυσικα οικονομια στο μαξιμουμ την αλλαζω σχεδον καθε 6 με 8 μηνες περιπου για 300 μετρα !Την εχω σε 0.28 και 0.35 και εχει ακριβεια στα νουμερα της οχι ειναι 0.28 και στο μετρημα 0.35 !Το οτι πληρωνεις παιρνεις ειναι σχετικο οσο αφορα της πετονιες σε ορισμενες των περιπτωσεων μιας και η καλυτερη μακραν απο την δευτερη πετονια της sufix trittanioum αλλα προσοχη η plus οχι η απλη ηταν σε ιδιαιτερα ελκυστικη τιμη τα 1350μ στα 14 περιπου ευρω οπως πχ ultima f1 και αλλες που ειναι αρκετα οικονομικες αλλα με παρα πολυ καλα χαρακτηριστικα απο πολλες αλλες!Aυτα πολυ χονδρικα σε λιγο καιρο θα ψαρεψω και μια νεα εταιρια που θεωρειτε οτι καλυτερο κυκλοφορει αυτην την στιγμη και φυσικα προσιτη απο ολους και ολα τα βαλαντια !
Απλα πολυ ωραια οσο πρεπει ελαστικη πολυ καλη αντοχη στον κομπο πολυ κοντα στην αναγραφωμενη τιμη πολυ καλη συμπεριφορα με το νερο το αλατι απλα δεν την επηρεαζει!Και φυσικα οικονομια στο μαξιμουμ την αλλαζω σχεδον καθε 6 με 8 μηνες περιπου για 300 μετρα !Την εχω σε 0.28 και 0.35 και εχει ακριβεια στα νουμερα της οχι ειναι 0.28 και στο μετρημα 0.35 !Το οτι πληρωνεις παιρνεις ειναι σχετικο οσο αφορα της πετονιες σε ορισμενες των περιπτωσεων μιας και η καλυτερη μακραν απο την δευτερη πετονια της sufix trittanioum αλλα προσοχη η plus οχι η απλη ηταν σε ιδιαιτερα ελκυστικη τιμη τα 1350μ στα 14 περιπου ευρω οπως πχ ultima f1 και αλλες που ειναι αρκετα οικονομικες αλλα με παρα πολυ καλα χαρακτηριστικα απο πολλες αλλες!Aυτα πολυ χονδρικα σε λιγο καιρο θα ψαρεψω και μια νεα εταιρια που θεωρειτε οτι καλυτερο κυκλοφορει αυτην την στιγμη και φυσικα προσιτη απο ολους και ολα τα βαλαντια !
- Fanis Zampos
- Διαχειριστής
0,35μμ και 8,5 χλμ...Αλλαζεις πετονια καθε 6 μηνες σε 2 μηχανακια και σου φτανει για 4 χρονια!!!!Και τα μαγαζια δεν τα σκεφτηκες ρε φιλε?κλεφτες θα γίνουν???χαχαχχαχαχα
Κάποιος είπε πως πλούσιος είναι εκείνος που έχει ελεύθερο χρόνο για να ψαρέψει....Τελικά είμαι πολύ φτωχός....
Ultima distance
- andreasomageiras
- Ψαρωμένος
kostas genikis έγραψε: Τετ Δεκ 23, 2015 12:08 pm http://www.mottolasport.net/shop/index. ... metro-0_28" onclick="window.open(this.href);return false;
Ξεθάβω ότι βρω.
Για ποια πετονιά μιλάμε εδώ; μιας και η σελίδα δεν υπάρχει πλέον.

- Tasos Potoudis
- Admin
Αν κατέβεις λίγο στη σελίδα που σε παει το λίνκ δείχνει την ultima distance.
..tripinfishing..
- andreasomageiras
- Ψαρωμένος
- Giorgos Gallis
- Psaroma Fishing Team
Καλημέρα σας,θέλω μια πετονιά γιά μάνα 023 μέχρι 025 τό πολύ ,νά είναι όσο πιό μαλακή γίνεται ,σε χρώμα κίτρινο ,σέ συσκευασία τουλάχιστον 500- 600 μέτρα ,καί νά μην είναι ακριβή .
- Giorgos Gallis
- Psaroma Fishing Team
Ξέχασα να γράψω ότι θέλω νά είναι ακριβός η διάμετρος γιατί η περισσότερες γράφουν πχ 022 καί είναι 025.Η ιδανική διάμετρος πού θέλω είναι 022-023.Σάς ευχαριστώ.
- Tasos Potoudis
- Admin
Γεια σου κ Γιώργο μου!!!
Σε μια επίσκεψη μου στο κατάστημα του "milo"
https://www.arcofil.gr/
Είχε πέσει το μάτι μου και το χέρι μου... σε μια μαλακή κίτρινη σα σιλικονουχα πετονιά πριν αρκετό καιρό όμως... Κάνε του ένα τηλ.
Για ακριβή διάμετρο δε ξέρω .... πιστεύω θα ξέρει αυτός. Νίκο τον λένε.
Σε μια επίσκεψη μου στο κατάστημα του "milo"
https://www.arcofil.gr/
Είχε πέσει το μάτι μου και το χέρι μου... σε μια μαλακή κίτρινη σα σιλικονουχα πετονιά πριν αρκετό καιρό όμως... Κάνε του ένα τηλ.
Για ακριβή διάμετρο δε ξέρω .... πιστεύω θα ξέρει αυτός. Νίκο τον λένε.
..tripinfishing..