Τα εργαλεία μου.

Το casting είναι μια συναρπαστική τεχνική ψαρέματος από την ακτή, όπου ο ψαράς ρίχνει το δόλωμα του με καλάμι και μηχανισμό.
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
andreasomageiras
Ψαρωμένος
Ψαρωμένος

Re: Τα εργαλεία μου.

Δημοσίευση από andreasomageiras »

Αν το βάλεις καλάθι, εμφανίζεται ότι από 90 κάνει έκπτωση 8% και πάει 82,80.
Το κουπόνι που λέω, είναι 20%, πήρα τηλέφωνο και ρώτησα ότι μετράει από την αρχική τιμή των 90€. Και υπολόγισα και την έκπτωση με τον δικό τους τρόπο.
90 Χ 8% = 7,20 => 90-7,2=82,20€.
Οπότε 90 Χ 20%=18 => 90-18=72€
Για 2η μπομπίνα γράφει πλαστικη, οπότε μέχρι στιγμής είναι το σωστό;
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Tasos Potoudis
Admin
Admin

Δημοσίευση από Tasos Potoudis »

Ναι Αντρέα όλα καλά!
..tripinfishing..
Άβαταρ μέλους
andreasomageiras
Ψαρωμένος
Ψαρωμένος

Δημοσίευση από andreasomageiras »

Ευχαριστώ για τον χρόνο και τον κόπο σου.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Tasos Potoudis
Admin
Admin

Δημοσίευση από Tasos Potoudis »

Να είσαι καλά Αντρέα!
Χαρά είναι.
Και μένα με βοήθησαν άλλοι.
Έτσι πάει...
..tripinfishing..
Άβαταρ μέλους
takis.mantadakis
Ψαρωμένος
Ψαρωμένος

Δημοσίευση από takis.mantadakis »

Εχω ενα shimano hyperloop fb ή 4000 ή 6000, δε θυμαμαι.Το έχω σεταρει με ενα δανεικο κουτσό oceanic triton,το οποιο δεν εχει το στελεχος της μυτης κ το οποιο εχει σπασμενο το τελευταιο του στελεχος κ κολλημενο ξανα με κολλα εποξικη κ διπλης κ δεμενο με ταιραπ.Το τελευταιο στελεχος δηλ (οχι αυτο που βρισκεται η βαση του μηχανισμου) δεν κλεινει μενει μονιμως ανοιχτο.Το μοτερακι ειναι γεμισμενο με shimano speedcast 0.35.Αυτο που θυμαμαι στανταρ ειναι οτι το μοτερακι γραφει πανω οτι με 0,35 μανα χωραει 100 μετρα (οποτε μαλλον ειναι το 4000).αρματωσια μοναγκιστρη συνηθως με ελια 80 γραμ.
Με αυτο το σετακι λοιπον της κακιας ωρας φιλε Ανδρεα κ αν θες το πιστευεις (γτ εγω κ οταν το ειδα δεν το πιστευα) με τερμα γεμισμενη μπομπινα,με οτι δολωμα κ να εχω πανω ακομα κ μανακι, οταν κανω βολη η μπομπινα αδειαζει τελειως κ μαλιστα εχει ακομα να παρει μετρα.Το σταματαω λιγο πριν πεσει η αρματωσια μου στο νερο γτ φοβαμαι μην σπασει ο κομπος οταν ξετυλιχτει τελειως.Κ με αυτα τα ρεταλια εχω πιασει τα περισσοτερα ψάρια...ειδικα το μοτερακι σκυλι..δεν του εχω κανει σερβις ποτε δεν το εχω λαδωσει ποτε μονο φυσημα απο τις αμμους κ καθαρισμα με νωπο πανι τα αλατια
Απάντηση

Επιστροφή στο “Casting”