Μα πόσο μικρή την έχουν κάποιοι......την αυτοπεποίθησή τους?

Εδώ μπορούμε να συζητήσουμε για οτιδήποτε σχετίζεται με το ψάρεμα
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Christos Pi
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Μα πόσο μικρή την έχουν κάποιοι......την αυτοπεποίθησή τους?

Δημοσίευση από Christos Pi »

Εικόνα

Post με ψάρια, με μυστικά δολώματα σε μυστικά μέρη με τα καλύτερα καλάμια....
post με καλαμάρια και τις νέες καλαμαριέρες που εσείς οι ποταποί δεν μπορείτε να τις βρείτε, κι άν τις βρείτε εγώ τις βρήκα πρώτος
post με το νέο καλάμι που σφάζει και είναι το καλύτερο...
post με τεχνητά απο τα βάθη της ανατολής, γιατί εγώ ανακάλυψα το spinning
Κι όλα αυτά να συνοδεύονται με ατάκες ειρωνίας κι ανωτερότητας του τύπου "Κάτι κάναμε και σήμερα" ή "Γιατί εμείς ξέρουμε"
XEROLES.jpg

Αυτά φίλοι μου είναι μια μικρή δόση βλακείας σε ένα ρολάρισμα του ποντικιού μου στο Facebook.
Τύποι κομπλεξικοί που άν τους γνωρίσεις απο κοντά, παρατηρείς την μίζερη ζωή τους, η οποία αρχίζει και τελειώνει εκεί.
Τύποι κενοί απο συναισθήματα και τυφλοί στην αρένα του ανταγωνισμού.
Τύποι που έχουν άποψη για όλα, πολιτική, τεχνολογία, νομικά, οικονομικά, ιατρικά και ότι σκατά κι αν κι αν τους ρωτήσεις θα ξέρουν τα πάντα.
Τύποι που θέλουν πάντα να τελειώνουν αυτοί την κουβέντα, ώστε να επικρατεί η άποψή τους.
Τύποι που κάνουν χιούμορ εις βάρος κάποιου για να δείξουν την ανωτερότητά τους στην παρέα.
Δυστυχώς φίλοι μου, το συνάφι μας είναι γεμάτο απο τέτοιους τύπους οι οποίοι προς μεγάλη μου έκπληξη αντί να μειώνονται, αυξάνονται συνεχώς.

jerolas.jpg
Τους λυπάμαι, και είναι μια λέξη που δεν την χρησιμοποιώ συχνά, αλλά πραγματικά τους λυπάμαι.
Διότι πρόκειται για ανθρώπους με πάρα πολύ χαμηλή αυτοεκτίμηση, που ο πλαστός κόσμος που ζουν, τους έχει χρήσει βασιλιάδες σε
χρυσούς θρόνους, με σκήπτρο ένα ρημάδι πληκτρολόγιο...

Τα forum συνήθως αποτελούν μαγνήτη για τέτοιους τύπους, διότι εκεί η ξερολίαση τους αποτυπώνεται μόνιμα συν το
οτι βρίσκουν και δίαφορους πιτσιρικάδες νέους στο χώρο να κάνουν το κομμάτι τους.
Τους καταλαβαίνεις, απο τον τρόπο που γράφουν, έναν τρόπο μή φιλικό κι απόλυτο, ψαρωτικό κάποιες φορές σε κάποιο νέο χρήστη.
αρχείο λήψης.jpg

Χαίρομαι πραγματικά πολύ που στο psaroma δεν περνάνε τέτοια,
κι άν κάποιες στιγμές περνάνε, αποβάλλονται με τον τρόπο τους απο την παρέα, σαν μία Ίωση που πέρασε...
και παραμένουμε πάντα υγιείς!
Να είστε πάντα καλά όλοι και να τους περνάμε πάντα το μήνυμα του ότι
όποιος τα ξέρει όλα στην ουσία δεν ξέρει τίποτα.
Κι όποιος δηλώνει καλός σε όλα, δυστχώς γι αυτόν, παραμένει πάντα μέτριος.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
BadKarma
Psaroma Fishing Team
Psaroma Fishing Team

Re: Μα πόσο μικρή την έχουν κάποιοι......την αυτοπεποίθησή τους?

Δημοσίευση από BadKarma »

Καταραμένε ασε με να ησυχάσω (ρωτα τον Παλιβάκη αυτός ξέρει).
Άβαταρ μέλους
Giwrgos_Arianos
Ψαρωμένος
Ψαρωμένος

Re: Μα πόσο μικρή την έχουν κάποιοι......την αυτοπεποίθησή τους?

Δημοσίευση από Giwrgos_Arianos »

Χρηστο ετυχε τωρα να το δω το αρθρο φιλε,ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ απλα τα ειπες ολα ακριβως οπως ειναι!!!!!!!
Εχει καταντησει οτι πιο σιχαμενο αυτο το πραγμα στο fb,αυτες οι ομαδες εκει με τους ξερολες και τα επτασφραγιστα μυστικα πολυ απλα δεν ειναι για τον χαρακτηρα μας!!!!
Ομαδες με διαχειρισταραδες τραχανοπλαγιαδες,συντονιστές ομαδας(μη χεσω)παντελως κακοι ανθρωποι,ο μονος σκοπος να μαζεψουν τον κοσμο για να κοκορευονται,και γενικα ολα μα ολα γιαυτο το γαμ...μενο like like και like.
Δεν βλεπεις παραδοσιακους ανθρωπους,αλλα νεολαία καθαρα να τρολλαρει τον διπλανο και να δειξει οτι ειναι ανωτερος σε αυτο που κανει!
Ειμαι πολυ χαρουμενος για το psaroma πραγματικα,γιατι πολυ απλα μιλας καταλαβαινεις και αισθανεσαι ανθρωπους που αγαπανε πολυ αυτο που αγαπας και εσυ,ειναι πολυ απλο!Θα μοιραστουν την γνωμη τους και φυσικα θα ακουσουν και την δικια σου!
Οι δυσκολίες που περνάμε σήμερα,γινονται δύναμη για το μέλλον,γιαυτό δεν τα παρατάμε!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Θέματα Γενικού Περιεχομένου”