14η ψαρευτική συνάντηση του psaroma.gr
- Constantine Palivakis
- Admin
Re: 14η ψαρευτική συνάντηση του psaroma.gr
Αυτη τη στιγμη ο καιρός φαίνεται να μας κάνει το χατίρι.
Ας ελπίσουμε να παραμείνει ετσι.
Ας ελπίσουμε να παραμείνει ετσι.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
www.constantinepalivakis.com
- takis.mantadakis
- Ψαρωμένος
Να περάσετε τέλεια παλικάρια κ προσοχή με τον καιρό...Είναι πολύ απρόβλεπτος κ αγριεύει απότομα
- Constantine Palivakis
- Admin
Ευχαριστούμε Τακη!
Στη συνάντηση θα μας δοθεί η ευκαιρία να δοκιμάσουμε εργαλεία μιας μεγάλης ιταλικής εταιρίας και θα υπάρξουν και διάφορα δώρα για όσους βρίσκονται εκεί.
Στη συνάντηση θα μας δοθεί η ευκαιρία να δοκιμάσουμε εργαλεία μιας μεγάλης ιταλικής εταιρίας και θα υπάρξουν και διάφορα δώρα για όσους βρίσκονται εκεί.
Καλα να περάσετε παλικάρια!!!
- takis.mantadakis
- Ψαρωμένος
Θα ήταν ωραία να ήμουν εκεί αλλά ειδικά τώρα με το μαγαζί δεν υπάρχει καθόλου χρόνος. Να δω πότε θα καταφέρω κάποια στιγμή να βρεθώ σε συνάντηση να σας γνωρίσω και από κοντά. Περιμένουμε πολλές φώτο. Κ εντυπώσεις απ τα νέα εργαλεία...
- Nikos Kanakis
- Αρχιψαρωμένος
Δυστυχώς είναι η πρώτη μου φορά που δεν μπόρεσα να βρεθώ κοντά σας. Με τά προβλήματα που δημιούργησε ο καιρός στον πατρικό μου σπίτι αλλά και στην γειτονική μου πόλη (ΜΑΝΔΡΑ) δεν ήμουν και ψυχολογικά καλά. Τα χρήματα που θα ξόδευα για την συνάντηση τα διάθεσα σε προμήθειες για τους συνανθρώπους μου. Η καταστροφή που έπαθαν είναι μεγάλη. Το ξέρω ότι περάσατε τέλεια και το μυαλό μου ήταν συνέχεια μαζί σας. Ανυπομονώ να σας δω στην επόμενη συνάντηση....!!!
Psaroma γιατί έτσι γουστάρω !!!
- Tasos Potoudis
- Admin
Εκεί ήσουν κ εσύ να ξέρεις.... Ο Κανακης κ ο Κανακης...
Καλή δύναμη Νικο κ Μπράβο σου.
Καλή δύναμη Νικο κ Μπράβο σου.
..tripinfishing..
- Constantine Palivakis
- Admin
Ακόμα μια συνάντηση του psaroma είναι πλέον παρελθόν, και μέσα από τις φωτογραφίες θα είναι εδώ να μας θυμίζει οτι το ψάρεμα μπορεί να ενώσει τους πιο απίστευτους ανθρώπους-χαρακτήρες.
Αν και λείπανε πολλοί φίλοι που έχω μέσα στη καρδιά μου (κανονίστε ψάρεμα λαμογια)δεν σας κρύβω οτι ήταν από τις πιο όμορφες συναντήσεις που έχουμε κάνει για μένα.
Η συνθήκες δεν ήταν και η καλύτερες (πολύ βροχή έφαγα κουφαλες...), είναι γνωστό σε όλους οτι δεν παίρνουμε χαμπάρι από τέτοια
αυτό που μου έμεινε είναι μια γλυκιά ανάμνηση από ένα απίστευτο σαββατοκυριακο και ενας βήχας να μου θυμίζει οτι μεγάλωσα λίγο.
Να είμαστε όλοι καλά να ψαρεύουμε παρέα!!!
Αν και λείπανε πολλοί φίλοι που έχω μέσα στη καρδιά μου (κανονίστε ψάρεμα λαμογια)δεν σας κρύβω οτι ήταν από τις πιο όμορφες συναντήσεις που έχουμε κάνει για μένα.
Η συνθήκες δεν ήταν και η καλύτερες (πολύ βροχή έφαγα κουφαλες...), είναι γνωστό σε όλους οτι δεν παίρνουμε χαμπάρι από τέτοια

Να είμαστε όλοι καλά να ψαρεύουμε παρέα!!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Στα επόμενα!!!
- OdysseasAlexandrou
- Αρχιψαρωμένος
Δύστυχος για ακόμη μια φορά δεν κατάφερα να έρθω παρόλο που το είχα κανονίσει , είμαι σίγουρος περάσατε τέλεια . Θέλω να πιστεύω στην επομένη να είμαι και εγώ !!!!