Τσιπούρα 9 κιλά στη Χαλκίδα

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Constantine Palivakis
Admin
Admin

Τσιπούρα 9 κιλά στη Χαλκίδα

Δημοσίευση από Constantine Palivakis »

Πολλές φορές διαβάζω αρθρα για την ιστορία της παλιάς Χαλκίδας.
Δεν κρύβω οτι πολλές φορές σκέφτομαι για το τι ψάρια θα είχε τότε.
Και να που εκει που δεν το περιμένεις βλέπεις μία φωτογραφία που σε κάνει να νιώθεις μικρός.
Το ψάρι που προσπαθώ να βγάλω μία ζωή ειναι πραγματικότητα και συνεχίζω να ελπίζω οτι κάποια στιγμή θα το πιάσω (λεμέ τώρα..)
Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη στο τελωνείο τῆς Χαλκίδας και πίσω δεξιά διακρίνουμε τή παλιά γέφυρα.

Η φίλη μου Κ. Αθηνά (κόρη του ψαρά που βλέπουμε στη φωτογραφία) και θεία ενός καλού μου φίλου του Φάνη (ο παππούς του) και από τους καλύτερους ψαροντουφεκαδες που ξέρω γράφει στο facebook
Καλοκαίρι 1965 περίπου !! Αριστερά ο πατέρας μου με μιά τσιπούρα πάνω απο εννέα κιλά που ψάρεψε εκεί κοντά !!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
www.constantinepalivakis.com
Άβαταρ μέλους
Tasos Potoudis
Admin
Admin

Re: Τσιπούρα 9 κιλά στη Χαλκίδα

Δημοσίευση από Tasos Potoudis »

Αν η ιστορία επαναλάμβανεται,
Ο Μακρής θα πάρει το ψάρι κ εσύ θα είσαι δίπλα.
..tripinfishing..
Άβαταρ μέλους
Elias k
Psaroma Fishing Team
Psaroma Fishing Team

Δημοσίευση από Elias k »

Και εγώ θέλω να πιστεύω πως αυτά τα ψάρια υπάρχουν ακόμη στα ελληνικά νερα.
5ντοκιλες έχω δει αρκετές στον β.ευβοικο και σίγουρα έχει και μεγαλύτερες.
Ίσως να μην γιαλονουν ώστε να μπορούμε να έχουμε μια σχετική ιδέα το αν πραγματικά κυκλοφορούν στην θάλασσα μας.
Θέλω να πιστεύω όμως μιας και έχω δει όπως είπα 5νταρες να έχει σίγουρα και μεγαλύτερες.
Αυτές που έχω δει έχουν πιαστεί στα 120 με 150 μέτρα σε μέρος που το ψαρευα συχνά όταν ήμουν Ελλάδα και κοντά στην περιοχή της συνάντησης που θα γίνει και σε λίγες ημέρες.
Άβαταρ μέλους
thanasis makris
Ενεργό Μέλος
Ενεργό Μέλος

Δημοσίευση από thanasis makris »

Μου το χρωσταει εμένα φιλε μου. Τοσες εχω ταΐσει......
Άβαταρ μέλους
stelios papakostas
Ψαρωμένος
Ψαρωμένος

Δημοσίευση από stelios papakostas »

Μακάρι να υπάρχουν τέτοια ψάρια και ένα να μας κάνει την τιμή κάποια στιγμή, αλλά νομίζω πως τέτοια ψάρια έχουν χαθεί σαν το φιλότιμο, την ανθρωπιά, την αγάπη στη θάλασσα κτλ κτλ....
Fisherman ``palamas fishing club``®
Άβαταρ μέλους
thanasis makris
Ενεργό Μέλος
Ενεργό Μέλος

Δημοσίευση από thanasis makris »

Γιατι υπογραφεις ρε κιτσο εσύ απο κατω; ο μεσι εισαι;
Άβαταρ μέλους
stelios papakostas
Ψαρωμένος
Ψαρωμένος

Δημοσίευση από stelios papakostas »

Ούτε ο μεσι, ούτε η άκρη, είμαι αυτός που λέει η υπογραφή...
Γιατί ότι λέγεται εδώ έχει ονοματεπώνυμο....
Ππππςςςς τι είπα πάλι..
Fisherman ``palamas fishing club``®
Άβαταρ μέλους
Constantine Palivakis
Admin
Admin

stelios papakostas έγραψε:Μακάρι να υπάρχουν τέτοια ψάρια και ένα να μας κάνει την τιμή κάποια στιγμή, αλλά νομίζω πως τέτοια ψάρια έχουν χαθεί σαν το φιλότιμο, την ανθρωπιά, την αγάπη στη θάλασσα κτλ κτλ....
Για αυτό υπάρχει το psaroma.
Και επί της ευκαιρίας να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους στηρίζουν αυτή τη προσπάθεια.
Και να ζητήσω και ένα συγνώμη σε όλους όσους καμία φορα με τη συμπεριφορά μου τους πληγώνω.
Ξέρω ότι με αγαπάτε και για αυτό με υπομένεται (έχω και εγώ τα καλά μου και τα κακά μου), αλλά και εγώ μερικές φορές ξεφεύγω, και τα συναισθήματα που ζω μέσα από εσάς είναι πολύ έντονα γιατί σας νιώθω δικούς μου ανθρώπους.
Δύσκολες εποχές που κάποια στιγμή θα σε βγάλουν εκτός ορίων.
Δύσκολες στιγμές που δυστυχώς είναι αυτές που μας δοκιμάζουν.
Σας ευχαριστώ για όλα όσα έχετε κάνει για εμένα και για αυτή τη παρέα.
Αγαπάω το ψαρωμα αλλα πιο πολύ αγαπάω όλους εσάς, που μέσα από αυτή τη προσπάθεια γίνατε για μένα μια δεύτερη οικογένεια.
Άβαταρ μέλους
jim4510
Psaroma Fishing Team
Psaroma Fishing Team

Δημοσίευση από jim4510 »

Και να προσθέσω πρόεδρε ότι το psaroma είναι ανθρώπινο , γιαυτό και έχει και αυτό όλες τις ιδιοτροπίες που έχουμε ΟΛΟΙ φιλιά........
Vasilis-Mantalas

Δημοσίευση από Vasilis-Mantalas »

Constantine Palivakis έγραψε: Παρ Οκτ 13, 2017 11:47 pm
stelios papakostas έγραψε:Μακάρι να υπάρχουν τέτοια ψάρια και ένα να μας κάνει την τιμή κάποια στιγμή, αλλά νομίζω πως τέτοια ψάρια έχουν χαθεί σαν το φιλότιμο, την ανθρωπιά, την αγάπη στη θάλασσα κτλ κτλ....
Για αυτό υπάρχει το psaroma.
Και επί της ευκαιρίας να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους στηρίζουν αυτή τη προσπάθεια.
Και να ζητήσω και ένα συγνώμη σε όλους όσους καμία φορα με τη συμπεριφορά μου τους πληγώνω.
Ξέρω ότι με αγαπάτε και για αυτό με υπομένεται (έχω και εγώ τα καλά μου και τα κακά μου), αλλά και εγώ μερικές φορές ξεφεύγω, και τα συναισθήματα που ζω μέσα από εσάς είναι πολύ έντονα γιατί σας νιώθω δικούς μου ανθρώπους.
Δύσκολες εποχές που κάποια στιγμή θα σε βγάλουν εκτός ορίων.
Δύσκολες στιγμές που δυστυχώς είναι αυτές που μας δοκιμάζουν.
Σας ευχαριστώ για όλα όσα έχετε κάνει για εμένα και για αυτή τη παρέα.
Αγαπάω το ψαρωμα αλλα πιο πολύ αγαπάω όλους εσάς, που μέσα από αυτή τη προσπάθεια γίνατε για μένα μια δεύτερη οικογένεια.
εισαι ο πατερας δηλαδη ολων μας;;;;;να μη σε θυμωνουμε εμεις ποτε??????να μη σου κραταμε μουτρακια;;;;;; :) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
Constantine Palivakis
Admin
Admin

Εσυ μη μιλάς καθόλου!
Το τελευταίο που μου έλειπε ηταν να ξεκινήσεις να με τρελαίνεις και με το ψάρεμα!!!
Και ομως εγινε.. Πήρες καλάμια :( :( :(
Ποσο αλλο να αντέξω ο άνθρωπος.. ?
Vasilis-Mantalas

Δημοσίευση από Vasilis-Mantalas »

οσο ζεις και υπαρχεις θα με υπομενεις...οποτε εχω λογο υπαρξης.....στο να σε τυραναω.αχαχαχαχαχουυυυχαααααααααααα απο τα μερη μας εδω ουτε καν εκανες το κοπο να ελθεις εστω και με τα κονε που εχεις....μη νομιζεις οτι ξεχνω εγω φιλε.....
Άβαταρ μέλους
Constantine Palivakis
Admin
Admin

Θα ερθω ρε!
Το εχω υποσχεθει και στο ξαδερφο που με εχει φαει.
Άβαταρ μέλους
Mpampis Mantoukas
Μέλος
Μέλος

Δημοσίευση από Mpampis Mantoukas »

Constantine Palivakis έγραψε: Παρ Οκτ 13, 2017 2:51 pm Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη στο τελωνείο τῆς Χαλκίδας και πίσω δεξιά διακρίνουμε τή παλιά γέφυρα.
Η φίλη μου Κ. Αθηνά (κόρη του ψαρά που βλέπουμε στη φωτογραφία) και θεία ενός καλού μου φίλου του Φάνη (ο παππούς του) και από τους καλύτερους ψαροντουφεκαδες που ξέρω γράφει στο facebook
Καλοκαίρι 1965 περίπου !! Αριστερά ο πατέρας μου με μιά τσιπούρα πάνω απο εννέα κιλά που ψάρεψε εκεί κοντά !!
Η κα Αθηνά είναι θεία μου και αυτός με την ψαρούκλα στην φωτογραφία είναι ο θείος Πέτρος ή περισσότερο γνωστός στη Χαλκίδα ως Πετράν (έχει αποβιώσει δυστυχώς), ο οποίος όντως ήταν ένας από τους καλύτερους και πιο δεινούς ψαράδες στη Χαλκίδα! :D
Απάντηση

Επιστροφή στο “Τα ψάρια μας και το ψάρεμα τους”