Ψηφοφορία για την επαναλειτουργία του chat

Εδώ μπορούμε να συζητήσουμε για οτιδήποτε σχετίζεται με το ψάρεμα
Άβαταρ μέλους
mpampists
Psaroma Fishing Team
Psaroma Fishing Team

Re: Ψηφοφορία για την επαναλειτουργία του chat

Δημοσίευση από mpampists »

Πραγματικά δεν ξέρω τι να ψηφίσω και δεν θα ψηφισω ,τουλάχιστον για λιγο ακομα...όλα όσα γράφετε είναι σωστά...ναι σε όλα και τσάτ και φόρουμ αλλά επαναπαυόμαστε όλοι στο τσατ που λέμε το μακρύ μας και το κοντό μας και ''αδιαφορούμε'' κάποιοι για το φόρουμ ...αλλοι γιατι βαριόμαστε αλλοι γιατι το τσατ είναι πιο αμεσο και εύκολο στη χρηση αλλοι γιατι δεν το έχουν με τα ποσταρίσματα...θέλει πολύ σκέψη η όποια απόφαση....
Ναι στο τσατ για να μην χάσουμε στη συνόχη μας σαν παρεάκι τρελό αλλά και εμπραχτη στήριξη στο φόρουμ ...μπορούμε;
Άβαταρ μέλους
Tasos Potoudis
Admin
Admin

Δημοσίευση από Tasos Potoudis »

Η αλήθεια είναι ότι μας λείπει.
Το φόρουμ το έχουμε παρατήσει.
Για κάποιον που θέλει να ψαρώσει το τσατ είναι καλό σκαλοπάτι.
Είδαμε όλοι όμως ότι με το που έκλεισε αρχίσαμε όλοι να γράφουμε.
Αλαν Ντάλτον έχουμε το beach bar.
Η ανάρτηση κ η φωτογραφία είναι πλέον πανεύκολη.
Αν το ξανανοιξουμε πρέπει αυστηρά να μη λέμε εκεί ότι θα μπορούσε να γίνει θέμα.
Έτσι όπως ήταν η φάση είχε χαθεί το ενδιαφέρον στο φόρουμ κ εγώ αν ήμουν στη θέση του Ντίνου θα το είχα παρατήσει.
Όταν το έκλεισε, του είπα καλά έκανες!
Το να τα λέμε εύκολο.... κανουμε μια ομάδα στο messenger κ είμαστε κ καλύτερα...
Για μένα προσωπικά το φόρουμ είναι η παρέα μου το ημερολόγιο μου,κ μια ιδιαίτερη αντίληψη του χόμπι μας που με εκφράζει κ θα μου άρεσε να μεγαλώσει κ να υπάρχει.
Αυτό προϋποθέτει συμμετοχή στα θέματα από 10-20 άτομα.
Όταν μιλάει ο α με τον β κ αντίστροφα είναι διαφορετικό από το να γράφουν 5 άτομα,
κ στη διάσταση που θα πάρει ένα θέμα αλλά κ στο χρώμα του.
Επίσης κάτι "κουτό" ή "αδιάφορο" μπορεί να οδηγήσει μια πολύ ενδιαφέρουσα κουβέντα.
Εγώ θα ψηφίσω ναι κ βλέπουμε...
Ολεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!
Άβαταρ μέλους
Tasos Potoudis
Admin
Admin

Δημοσίευση από Tasos Potoudis »

Στελλιο ένα Mac έχω..
Άβαταρ μέλους
stelios papakostas
Ψαρωμένος
Ψαρωμένος

Δημοσίευση από stelios papakostas »

Tasos Potoudis έγραψε:Στελλιο ένα Mac έχω..
Το mac δεν ξέρω τι είναι αλλά δεν πειράζει για τον Τάσο έχουμε....
""Αλαν Ντάλτον έχουμε το beach bar. ""
Που είναι αυτοί οι νταλτον;χαχαχα...
Τέλος πάντων εγώ ξέρω ότι αν υπάρχει καλή πρόθεση και διάθεση όλα μπορούν να γίνουν και ταυτόχρονα μάλιστα.
Το να μιλάμε σαν παρέα σε ένα άλλο μέσο δικτύωσης δεν λέει κάτι,δεν θα είναι ποτέ το ίδιο,το τσατ είχε δέσει με το φόρουμ,εξάλλου έτσι το μάθαμε και αυτό είναι το ορίτζιναλ....(με ημιτασιον δεν ασχολούμαι)
Μπήκε μια ψηφοφορία και αυτοί που θα δώσουν την ψήφο είναι οι φαν του ψαρωματος οι επίλεκτοι οι κάθε μέρα.Κανείς άλλος δεν θα ψηφίσει....
Αυτούς (εμάς) λοιπόν δεν τους πείραζε νομίζω τόσο ότι υπήρχε το τσατ και παραμελουσαν το φόρουμ όσο το ότι κάποιος έπρεπε να τους ξυπνήσει....
Αυτό μπορεί και να συμβεί (να τους αγκαλιάσει ο Μορφέας ξανά) και χωρίς τσατ κτλ....
Κάπου κάπου θέλει και ξυπνητήρι.....
Ολλεεεεεεε και χωρίς ολλεεεεεεεε και με.....
Άβαταρ μέλους
Giorgos Gallis
Psaroma Fishing Team
Psaroma Fishing Team

Δημοσίευση από Giorgos Gallis »

Ψήφισα ναι χωρίς να ξέρω πιό είναι τό τσατ ,αυτό πού θέλω εγώ είναι να διαβάζω κάθε μέρα της καλημέρες σας για να ξέρω ότι είσαστε όλοι καλά , αυτό εμένα. φτάνει.
Άβαταρ μέλους
stelios papakostas
Ψαρωμένος
Ψαρωμένος

Δημοσίευση από stelios papakostas »

Giorgos Gallis έγραψε:Ψήφισα ναι χωρίς να ξέρω πιό είναι τό τσατ ,αυτό πού θέλω εγώ είναι να διαβάζω κάθε μέρα της καλημέρες σας για να ξέρω ότι είσαστε όλοι καλά , αυτό εμένα. φτάνει.
Κύριε Γιώργο τα λόγια σας σοφά......
Ας σεβαστούν οι μεγαλύτεροι τα λόγια σας για να μαθαίνουν οι μικρότεροι.....
Άβαταρ μέλους
zisis leontisis

Δημοσίευση από zisis leontisis »

ποιος ο λογος του να μην υπαρχει μπορειτε να μου πειτε ?? απο την στιγμη που υπηρχαν και τα 2 μαζι???
Άβαταρ μέλους
thanasis makris
Ενεργό Μέλος
Ενεργό Μέλος

Δημοσίευση από thanasis makris »

κοιταξτε να δειτε,το psaroma σιγουρα είναι μια μεγαλη παρεα από αγαπημενα προσωπα.ειχαμε το chat περναγαμε παρα πολύ ωραια δε το συζητω.ηταν στεκι.απλα το πρόβλημα προεκυψε από τη στιγμη που ,εγω πρωτος,οτι απορια ειχα,oτι ηθελα να πω οσον αφορα το ψαρεμα το ελεγα στο chat.μου ελεγαν τα παιδια την αποψη τους κ ολο αυτό εμενε στο chat.είναι πολυς κοσμος που εχει πολλες αποριες κ είναι κριμα να μην μενουν οι απαντησεις.ακομα κ εγω το καταλαβα.ακομα κ εγω που ότι ηθελα να μαθω δεν εμπαινα εκει που με τοσο κοπο ηταν γραμμενο,ρωταγα καποιον στο chat κ όλα καλα.εγω αυτή τη στιγμη συμετεχω στο forum κ πολύ το γουστάρω.σιγουρα περναω ωραια να τα λεμε κάθε βραδυ εδώ αλλα εγω προσωπικα αν δεν εκλεινε το chat δεν θα ανακαλυπτα το forum.
Άβαταρ μέλους
Elias k
Psaroma Fishing Team
Psaroma Fishing Team

Δημοσίευση από Elias k »

Κυριοι το θεμα ειναι απλο!!
Θελουμε το τσατ το κραταμε αλα υπαρχει αυτο το αλα!
Το τσατ ειναι ενα κους κους για 20 ερωταπαντησεις που καποιος αν δεν ειναι συνδεμενος χανει απλα την συζητηση και πρεπει εν μεροι να γινει γκουρου της μαντειας :lol:
Δεν νομιζω οτι θα επρεπε να αφαιρεθει,αντιθετος καλο ειναι να υπαρχει για το αμεσο πειραγμα σε οσους κατεχουν την τεχνικη των ψαρομενων ;)
Το φορουν αντιθετος χρειαζετε εμπλουτισμο που θα πρεπει εμεις να τον τροφοδοτουμε,οχι μονο για εμας αλλα και για τα καινουργια μελοι μας που θα θελουν να εμπλουτισουν και να συμετεχουν ενεργα στο σαιτ αυτο.
Τα νεα μελοι χρειαζοντε την βοηθεια μας,Η ακομη και να μας προσφερουν εμπλουτισμο καποιον γνοσεων που εμεις απλα δεν γνωριζουμε.
Αρα καλο ειναι να τα εχουμε και τα δυο και να συμετεεχουμε οπου η γνοσεις μας ειναι αρκετες ωστε να βοηθουμε τους νεους φιλους του Ψαρομα!
Η συμετοχη στον εμπλουτισμο της δικης μας εγκικλοπαιδειας ειναι κατι ισος ξεχωριστο,η ακομη μονοτονο το ιδιο οπως αλλα Π.Χ.Ψαρευτικα σαιτ.
Το καθε σαιτ ειναι διαφορετικο και εμπλουτιζει γνοσεις,ψαρευτικη παιδεια,ιντριγκα μεταξυ μελων,κοντρες για διαφορους λογους και οτιδιποτε αλλο μπορει να βαλει ο νους μας γιατι απλα το νετ ειναι τεραστιο.
Το θεμα ομως ειναι το τι πραγματικα ειναι το ζητουμενο πανω στο Ψαρομα!!
Πρωσοπικη μου χαρα ειναι να μπορω να συμετεχω στα διαφορα τοπικ οπου μπορω και γνωριζω να βοηθησω φιλους που απλα πραγματακια μπορουν φανουν χρησιμα ανα πασα στιγμη,η και μελοντικα σε ψαροκαταστασεις που θα βρεθουν μπροστα μας,γιατι ειναι τοσα πολλα αυτα που συνβαινουν πανω σε ενα ψαρεμα που πραγματικα χανεις την μπαλα!!!
Οχι μονο εγω αλα και ολοι μας εχουμε να αντιμετοπεισουμε διαφορες καταστασεις ο καθενας απο της συνκαιριες στα ψαρεματα του!
Ετσι αφου μου αρεσει το να μαθαινω απλα διαβαζω απλοχερα το καθε τι που θα μπορουσε να με βοηθα στο καθετι που εχει σχεση με το ψαρεμα μου.
Δεν εχει σχεση αν εγω το ξερω….Ισως ομως να το εχω μαθει και λαθος :lol: Κανεις μας ετσι και αλιος δεν ηταν μαθημενος,αντιθετος ολλοι μας μαθαμε απο καποιον αλλον και απλα συνεχισαμε μαθαινοντας διαφορα ιντερνετικα πλεον θεματα και τα εφαρμοσαμε στο ψαρεμα μας.
Ψαρεμα μας το οποιο ειναι διαφορετικο για τον καθενα μας και ο καθενας μας ενεργει διαφορετικα στην καθε περιπτωση.
Αυτο ειναι το θεμα μας οσον αφορα την ενεργεια που πρεπει να μεταδιδουμε στο FOROUM και αρκετα αλλα!
Το τσατ ομως το θελω γιατι μου αρεσει να πειραζει ο παλιβακης τον Πατουδη και να βγαινει ο Στελιος απο την αλλη μερια της Ελλαδος και να μπαινει στο ψητο της συζητησης οπου εγω παρακολουθω :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: απο την Γερμανια την κουβεντα σας και πεταω την σφηνα για το καθε ΧΧΧΧΧΧΧΧ Θεμα και μετα ερχετε ο Μπαμπης και ψαχνετε για το χψ .Π.Χ .
Το τσατ κανει καλο γιατι απλα εχει εκτωνοση ενεργειας ανα πασα στιγμη και ξελαμπικαρισμα απο οτιδιποτε κανουμε εκεινη την στιγμη.
Η συμετοχη ομως στο φορουμ ειναι το Α και το Ω!!!!!!!!
Δεν επιβαλετε ομως σε κανεναν να συμετεχει χωρις την θεληση του.
Αναλυσεις μπορουμε να κανουμε πολλες,αλλα η δομη ενος σαιτ επιβαλετε απο το φορουμ του!
Με λιγα λογια επιδη ανεφερα σε αλλο μου ποστ οτι δεν συμετεχω στην ψυφοφορια σας λεω οτι τα θελω και τα δυο :lol: :lol:

ΑΑΑΑ Ντινο βαλε ακομη μια επιλογη γιατι εγω τα θελω και τα δυο,οποτε θα επρεπε να μπει και αυτο λογικα για να μπορω να ψηφισο ;)
Φυσικα και σε πειραζω φιλε ;) ;) ;)
ΨΗΦΙΖΟ ΨΑΡΟΜΑΑΑΑΑΑΑΑ ΟΛΛΛΛΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!
Άβαταρ μέλους
takis.mantadakis
Ψαρωμένος
Ψαρωμένος

Δημοσίευση από takis.mantadakis »

Θα ηθελα να πω κ γω τη γνωμη μου για το συγκεκριμενο θεμα...Ως πιο καινούριος στο φορουμ κ σχετικα στο ψαρω(ε)μα θεωρω πως το πρωτο κ σημαντικοτερο απ ολα ειναι η σωστη λειτουργία του φορουμ..Εγω προσωπικά στο ξεκινημα μου ειχα μεγαλη βοήθεια απο αρκετα μελη του φόρουμ σε διαφορες αναρτησεις που ειχα κανει.Θεωρω πως αυτη θα πρεπει να ειναι η λειτουργια ενος φορουμ..Να διατυπωνονται προβληματισμοι κ να βρισκεται λυση μεσα απο το φορουμ..Να βοηθαμε ο ενας τον αλλον αναλογα με τις γνωσεις μας κ να μεγαλώνουμε την αγαπη μας για το ψαρεμα βοηθωντας κ τα παιδια που ξεκινουν τωρα.Δεν εχουμε τπτ να μοιρασουμε θεωρω ουτε να κρυψουμε.Οποιος νοιάζεται πραγματικα για το ψαρεμα θεωρω θα κανει μια αναρτηση κ δευτερη κ τριτη..
Οσο αφορα για τους απλους επισκέπτες γνωμη μου δεν ειναι κακο να υπαρχουν.Δε νομίζω προσωπικά οτι κανουν κακο σε καποιον.Αλλωστε τζαμπα παρεχουμε τις γνωσεις μας οσες εχουμε εδω μεσα κ δεν τρεχει κ τπτ να μας τις κλεψουν αλλοι..Αλλωστε οι γνωσεις κ η εμπειρία αποκτουνται με τον καιρο.Αν δε βρεξεις κωλο ψαρι δεν πιανεις..
Σχετικα με το τσατ τωρα ασχετως αν δεν εχω γραψει ποτε πιστευω πως κ αυτο καλο θα ηταν να υπαρχει.Γτ κραταει σε επαφη αυτην την παρεα.Δυστυχως προσωπικα δεν εχει τυχει να γνωρίσω καποιον απο κοντα κ ισως γι αυτό κ δε συμμετειχα στο τσατ.
Αποψη μου να υπαρχει το τσατ αλλα οχι εις βαρος ρου φορουμ.Ισως οπως ειπωθηκε παραπάνω να ειναι κλειστό κατα καποιο τροπο.Η να υπαρχει ξεχωριστο τοπικ για κουσκουσαρισμα..
Άβαταρ μέλους
takis.mantadakis
Ψαρωμένος
Ψαρωμένος

Δημοσίευση από takis.mantadakis »

Οσο για τους επισκέπτες που ειπα παραπανω θα ηθελα να επισημάνω ενα λαθος δικο μου...
Δεν ξερω ποια ακριβώς ειναι η λειτουργία του φορουμ σχετικα με τους επισκεπτες.Νομιζα κ οπως ειχα προσέξει πως κανενας δεν μπορει να δει κατι κ εννοείται να γραψει κάτι..Οποτε σαν επισκέπτη θεωρουσα κάποιο μελος του φορουμ αλλα που δεν συμμετειχε σε καποιο τοπικ απλα το διαβαζε..
Διορθωνω λοιπον το λαθος μου (κ παρακαλω ας με διορθωσει καποιος αν ακομα ειμαι λαθος) κ αναφερω πως καλο θα ηταν το φορουμ να ειναι κλειστό οπως νομίζω κ ηταν οταν εγινα μελος.
Για να διαβασει κανεις κατι κ να συμμετεχει γενικα στις λειτουργιες του φορουμ θα πρπει αοκλειστικα κ μονο να ειναι ΜΕΛΟΣ..
Αυτη νομιζω οτι ειναι κ η φιλοσοφια του φορουμ...Μια κλειστη ομαδα πιο εξειδικευμενη επανω σε αυτό που ζηταει ο καθενας, με μοναδικο αντιτιμο τη δωρεαν συνδρομη.Αυτος ειναι ο σκοπος...να εισαι μελος σε κατι πιο εξειδικευμενο πιο σοβαρο με πιο σωστη κ λεπτομερη λειτουργια.Αλλιως οπως ειπε κ ο Ηλιας αν δεν κανω λαθος ας καθόμαστε στο φβ να χαζευουμε τα ψάρια που ανεβαζει ο καθενας γεματοι καυχασμο..
Εχει μεγαλη διαφορα το ενα με το αλλο..
Κ απλα κ μονο που εισαι μελος του ΨΑΡΩΜΑ νιωθεις υπερηφάνεια...
Αυτο νομιζω τα λεει ολα κ αυτο ακριβως το συναισθημα ας βαλουμε ολοι μας καλα στο μυαλο μας για τη σωστη λειτουργια του φορουμ.Γτ ολοι πιστευω οτι το νιωθουμε
Άβαταρ μέλους
jim4510
Psaroma Fishing Team
Psaroma Fishing Team

Δημοσίευση από jim4510 »

εγω ψηφιζω ναι για το λογο της ποιο γρηγορης απαντησης σε κατι αλλα να υπαρχει και "οριο" γιατι η πραγματικη επικοινωνια γινεται καλυτερα μεσω του φορουμ οπως καποιοι ανεφεραν οτι με κοπο καποιοι εγραψαν στο φορουμ ενα θεμα και ειναι αδικο να μηδενιζεται μεσω ερωτησεων στο chat που μαλιστα μπορει να ειναι ηδη απαντημενες....
Άβαταρ μέλους
Akis
Αρχιψαρωμένος
Αρχιψαρωμένος

Δημοσίευση από Akis »

Ναι στο chat, για καλημερες, πειραγματα,αμεση επικοινωνια, (ο ηχος του με ξεσηκωνε οτι κι αν εκανα, δεν μπορω να πω, εστω, για να δω ποιος ηταν). Γελασα μεχρι δακρυων πολλα βράδια ακουγωντας και συμμετέχοντας σε απιστευτους διαλογους περνωντας η ωρα χωρις να το καταλαβω (ξυπνωντας και το παιδι πολλες φορες απο τα γελια),χαθηκαν ομως και πολλες αποριες που ειχα, και ηθελα να μαθω περισοτερα, για πολλα πραγματα και πανεξυπνες πατεντες του καθε ενος απο εμας πανω στο αντικειμενο που ολοι λατρευουμε και αγαπαμε, γιατι απλα ηταν λογια.Και τα λογια χανονται!! Ναι, τρελαινομαι με το forum,για χιλιαδες λογους,αλλα,οι πατεντες, οι εξορμησεις οι αποριες,και οτι αλλο μπορει να φανει χρησιμο σε παλιους και νεους ψαραδες,καλο θα ηταν να αναπτυσονται σε θεματα για το γενικο καλο.Ειναι παρεακι, οπως και να το κανεις,και δυστυχως ο καιρος ακομα καλα κρατει για να τα λεμε απο κοντα πιο συχνα....Over!!!
Άβαταρ μέλους
Nikos Kanakis
Αρχιψαρωμένος
Αρχιψαρωμένος

Δημοσίευση από Nikos Kanakis »

Μπορεί να μην συμμετέχω πολύ ενεργά στο chat λόγω δουλειάς (9:00 πρωί με 21:00 βράδυ) αλλά επειδή συμμετέχουν πολλοί φίλοι και για κάποιους είναι η χαλάρωσης τους μέσω της συνομιλίας από την καθημερινότητα, ψηφίζω ΝΑΙ.
Άβαταρ μέλους
mpampists
Psaroma Fishing Team
Psaroma Fishing Team

Δημοσίευση από mpampists »

καλημέρα σας...ειχα γραψει ότι δεν θα ψηφισω αλλα μετα από λιγες μονο μερες αποφασισα να ψηφισω υπερ του τσατ και θα γραψω το λογο που με οδηγησε σε αυτή την αποφαση.
Αποδεικτηκε ότι δεν εφταιγε το τσατ για το ότι το φορουμ δεν ειχε την εξελιξη που θα θελαμε οσον αφορα συζητήσεις θεματων...μπορει στην αρχη να ξεκουνηθηκαμε καποιοι αλλα λιγες μερες μετα παλι τα ιδια.
Ισως αυτό να πρεπει να τεθει σε συζητηση εδώ η σε ξεχωριστο ποστ...
Αφου λοιπον δεν υπαρχει εστω το τσατ κυνδινευει το παρεακι να χασει την συνοχή του με χειροτερα αποτελέσματα για μενα...
Ας ανοιξει λοιπον το τσατ και ας σκεφτουμε με ψυχραιμια τι μπορει να συμβαινει ...ισως το κρεμασμα του φορουμ να μην εχει να κανει με εμας τους ιδιους αλλα να είναι αποτέλεσμα της ιδιας της κρισης ....και του ψαρέματος και της οικονομικης κρισης
Άβαταρ μέλους
Constantine Palivakis
Admin
Admin

Δημοσίευση από Constantine Palivakis »

Το chat μπηκε παλι σε λειτουργια.
Για να μπουνε ομως καποια πραγματα στη θεση τους και επειδη πολλοι απο πισω λενε λαλακιες να εξηγηθουμε.
Και εμενα μου αρεσει το chat και μου λειπει περισσοτερο ισως απο ολους, μιας και εγω ειμαι ολη μερα εδω μεσα και προσπαθω να μην λειπει το παραμικρο απο την οθονη σας.
Επειδη πολλοι ριχνουν ευθηνες και πολλοι ξερουν μονο να κριτικαρουν και να το παιζουν μεγαλοι ψαραδες θα πω ενα πραγμα.
Εαν συνεχισει να γινεται αυτο που γινοταν στο παρελθον και δεν εκτιμησουν καποιοι το γεγονος οτι απο εδω μεσα μαθανε να ψαρευουν,εγω προσωπικα θα δωσω σε οποιον θελει την διαχειριση και θα παω να φτιαξω μια ομαδα και ενα καναλι στο facebook και θα το παιζω μεγαλος ψαρας οπως κανει και η κουτση μαριω.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Θέματα Γενικού Περιεχομένου”