Wft pro salt 10000
Wft pro salt 10000
Καλησπερα και απο κοντα θελω γνώμες για το συγκεκριμένο μηχανάκι
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
8 + 1 stainlesss steel bearings + 1 Teflon bearing sleeve
Aluminium body and rotor
CNC aluminium spool and handle
EVA handlegrip
Stainless steel spoolaxle
Permanent infinite anti reverse
Rotary Flat Oscillation System
Carbon Drag System
G-stoppe bail
CNC handle (foldable)
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
8 + 1 stainlesss steel bearings + 1 Teflon bearing sleeve
Aluminium body and rotor
CNC aluminium spool and handle
EVA handlegrip
Stainless steel spoolaxle
Permanent infinite anti reverse
Rotary Flat Oscillation System
Carbon Drag System
G-stoppe bail
CNC handle (foldable)
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Re: Wft pro salt 10000
Καλησπερα φιλε μου και καλη χρονια!
Γιατι ποια δουλεια το θελεις το μηχανακι αυτο .
Σημερα ειχα στα χερια μου το αδελφακι του το BIC KAT το οποιο ειναι σχεδον το ιδιο μηχανακι.
Γενικα σαν ετερεια εχει βγαλει αξιολογους μηχανισμους και εχω ενα 3000 το οποιο το εχω βγαλει την ψυχη χωρις να μου βγαλει καποιο προβλημα εδω και πολλα χρονια.
Γιατι ποια δουλεια το θελεις το μηχανακι αυτο .
Σημερα ειχα στα χερια μου το αδελφακι του το BIC KAT το οποιο ειναι σχεδον το ιδιο μηχανακι.
Γενικα σαν ετερεια εχει βγαλει αξιολογους μηχανισμους και εχω ενα 3000 το οποιο το εχω βγαλει την ψυχη χωρις να μου βγαλει καποιο προβλημα εδω και πολλα χρονια.
Χρονια πολλά φιλε μου τον μηχανισμό τονθελω για surfcasting αλλα ο βυθος εκει που κανω το χομπι μου οταν μπορώ ειναι σκληρός δύσκολος και χρειαζομαι ενα μηχανισμο δυνατο και γρήγορο .τι λες?
Σαν μηχανακι ειναι οκ αλλα η πομπινα του ειναι βαθεια και δεν βοηθαει για ριψεις,οχι οτι δεν θα πεταει απλα ο τυπος της πομπινας του κοβει σε βολες.Απο θεμα γρηγοραδας ειναι μια χαρα 4,9,1 .
Θεμα αντοχης δεν μπορω να σου πω κατι γιατι δεν γνωριζω πως ψαρευεις.
Θεμα αντοχης δεν μπορω να σου πω κατι γιατι δεν γνωριζω πως ψαρευεις.
Ναι το εχω δει αυτο το προβήμα με την βαθεια πομπινα εχω και καποιο αλλο μηχανάκι στο μάτι το Ryobi proskyer alu αλλα αυτο ειναι αργό παντος σε ευχαριστώ
WFT Ryobi Και Penn ορισμένα μοντέλα τους είναι ακριβός τα ίδια μηχανάκια με διαφορές στα χρώματα ακόμη και στις πομπινες τους.
Η φιλοσοφία της WFT είναι κλασική εδώ και αρκετά χρόνια μια και την παρακολουθώ από κοντά εδώ πάνω Γερμανία. Στους καταλόγους της θα διαπιστώσετε αυτό που λέω!!
Η φιλοσοφία της WFT είναι κλασική εδώ και αρκετά χρόνια μια και την παρακολουθώ από κοντά εδώ πάνω Γερμανία. Στους καταλόγους της θα διαπιστώσετε αυτό που λέω!!
Ωπ και εγω Γερμανία ειμαι . Ασε Ηλία παλι αλαξα γνώμη αλα απο οτι φαίνεται απο τα λεγόμενα σου οχι μαρκα τωρα κοιταω το penn surfbalster
Σε ποια πόλη είσαι αν είναι και είμαστε κοντά να βρεθούμε και να πάμε σε κάνα 2 λαγκες που έχω πάει πολλές φορές και έχουν πολύ κα λες προσφορές.
- Tasos Potoudis
- Admin
Ρε τι γίνεται στο κόσμο!!!
Κανονίστε τώρα να είστε στην ίδια γειτονιά....
Κανονίστε τώρα να είστε στην ίδια γειτονιά....
Χαχα λες Τάσο?
George είμαι περιοχή Düsseldorf το τηλ.Μου είναι 0152 025 18 161 οπότε θες πάρε τηλ. Να σου πω ότι θες!Αλά όπου και να είσαι ξέρω πού να σε στείλω αν τυχόν και δεν είμαστε κοντά.
Μην βιάζεσαι θα βρούμε άκρη για την δουλειά που θέλεις! !!
George είμαι περιοχή Düsseldorf το τηλ.Μου είναι 0152 025 18 161 οπότε θες πάρε τηλ. Να σου πω ότι θες!Αλά όπου και να είσαι ξέρω πού να σε στείλω αν τυχόν και δεν είμαστε κοντά.
Μην βιάζεσαι θα βρούμε άκρη για την δουλειά που θέλεις! !!