TF Gear Delta GT 10000
- takis.mantadakis
- Ψαρωμένος
TF Gear Delta GT 10000
Χρόνια πολλα σε ολους κ καλες γιορτές να έχουμε!! Μου εχει γυαλισει το συγκεκριμένο μηχανακι TF Gear Delta GT 10000 καθως κ το "ξαδερφακι" του, TF Gear Force 8 Tournament Edition...Υπαρχει κάποιος που να τους έχει στην κατοχη του η να τους εχει δουλεψει κ να εχει αποψη;
- Tasos Potoudis
- Admin
Re: TF Gear Delta GT 10000
Χρόνια πολλά Τάκη!
Εγώ δεν τους ξέρω καθόλου.
Το ξαδελφακι φαίνεται πιο σεξυ....
Από εδώ τους έχεις βρει ή απ' έξω;
Αν είναι κ παίζουν μόνο έξω μην έχεις πρόβλημα με ανταλλακτικά....
Εγώ δεν τους ξέρω καθόλου.
Το ξαδελφακι φαίνεται πιο σεξυ....
Από εδώ τους έχεις βρει ή απ' έξω;
Αν είναι κ παίζουν μόνο έξω μην έχεις πρόβλημα με ανταλλακτικά....
- takis.mantadakis
- Ψαρωμένος
Χρονια πολλα Τασάρα!! Τα εχω δει κ τα δυο απο Αγγλια.Δεν ξερω αν υπαρχουν εδω, χωρις να το εχω ψαξει δεν τα εχω δει καπου εδω.Όντως το ξαδερφακι ειναι πιο ομορφο, δεν ξερω βεβαια απο ρουλεμαν τι διαθετει.Ενω το πρωτο ξερουμε οτι εχει 10+1, ratio 4.3:1 κ καλες κριτικες..Η φωτο ειναι αληθεια το αδικει σε σχέση με βιντεο που το ειδα.Το ξαδερφακι του απ την αλλη ειναι πιο ακριβο κατα 80£ αλλα αυτη τη στιγμη ειναι σε προσφορα κ ειναι κ τα δυο στην ιδια τιμη, £50! Στα συν για το ξαδερφακι κατ εμε ειναι η κωνικη μπομπινα ενω το πρωτο δεν εχει..
- takis.mantadakis
- Ψαρωμένος
- takis.mantadakis
- Ψαρωμένος
Κ ενα βιντεο απ το συγκεκριμένο...Ενα πιο εμπειρο ματι απ το δικό μου κ να μην το γνωριζει καθόλου θα καταλαβει ισως πιο πολλά.Οσα τελοσπαντων μπορει να καταλαβει από ένα βιντεο..
- Constantine Palivakis
- Admin
Τακη εγω το εψαξα λιγο...
Δεν μπορω να βρω πολλα να σου πω την αληθεια.
Απο πρωτη εντυπωση μου βγαζει βαρυ μηχανισμο, και σε βαρος αλλα και σε λειτουργια.
Εχω την εντυπωση οτι με αυτα τα λεφτα βρισκεις κατι πιο σιγουρο.
Αν και φημιζομαι για το ρισκο που περνω ωστε να δοκιμαζω καινουργιους μηχανισμους αυτον δεν θα τον επερνα.
Ισως να ειναι και λαθος αυτα που λεω, αλαλ ειναι αυτα που αισθανομαι βαση αυτα που βρηκα στο διαδικτυο και την αποψη που σχηματισα.
Σιγουρα μια δοκιμη θα μας πεισει μιας και η τιμη του ειναι πολυ προσιτη, και ισως να ειναι μια τιμια προταση στα λεφτα του
Δεν μπορω να βρω πολλα να σου πω την αληθεια.
Απο πρωτη εντυπωση μου βγαζει βαρυ μηχανισμο, και σε βαρος αλλα και σε λειτουργια.
Εχω την εντυπωση οτι με αυτα τα λεφτα βρισκεις κατι πιο σιγουρο.
Αν και φημιζομαι για το ρισκο που περνω ωστε να δοκιμαζω καινουργιους μηχανισμους αυτον δεν θα τον επερνα.
Ισως να ειναι και λαθος αυτα που λεω, αλαλ ειναι αυτα που αισθανομαι βαση αυτα που βρηκα στο διαδικτυο και την αποψη που σχηματισα.
Σιγουρα μια δοκιμη θα μας πεισει μιας και η τιμη του ειναι πολυ προσιτη, και ισως να ειναι μια τιμια προταση στα λεφτα του
- takis.mantadakis
- Ψαρωμένος
Ντινο εχεις δικιο...κ γω λιγο που το εψαξα τωρα ειναι φοβερα βαρυς.Κ οι δυο...γυρω στα 800-900 γρ. αν θυμαμαι σωστα.Η τενοντιτιδα ειναι σιγουρη..χαχαχαχα!!Οποτε ακυρο, αν κ με γαργαλαει να πω την αλήθεια να το ρισκαρω οπως λες κ εσυ αλλα τους αποκλειω καθαρά μονο κ μονο λογω βαρους.Θα πηγαινα σε proskyer noose yellow παλι που είναι αξιόπιστος κ στα ιδια χρηματα πανω κατω..απλα ηθελα να παω σε κατι λιγο πιο ελαφρυ αλλα εξισου ποιοτικο με τον proskyer.Δεν ξερω αν εχετε να μου προτείνετε κατι αναλογο;αν κ βλεπω να τα κανω δυο τα proskyer.Κ βασικα δεν ξερω πρέπει να αλλαξω θεμα;
- Tasos Potoudis
- Admin
Τάκη έχεις ρίξει καμιά ματιά στις ενότητες των μηχανισμών;
- takis.mantadakis
- Ψαρωμένος
Ναι εχω κοιταξει Τασο..Σιγουρα ο Surfblaster ειναι στην κορυφη..αλλα ανεβαινουμε λιγο σε τιμη τουλαχιστον για τωρα.Μετα μου αρεσουν πολυ οι τρεις trabucco:
1.DEYLAN 8000
2.ALIOTH
3.KRONOS SW 8000
Eπισης κ τον SHAKESPEAR AGILITY SURF 70
Ολοι οι παραπανω ειναι αρκετα πιο ελαφριοι απ τον proskyer,κατι το οποιο ζηταω.Τωρα αν βρω κ κατι πιο βαρυ απ τον proskyer με πολυ καλη σχεση ποιοτητας τιμης (π.χ surfblaster) δε θα το σκεφτω εννοειται..
1.DEYLAN 8000
2.ALIOTH
3.KRONOS SW 8000
Eπισης κ τον SHAKESPEAR AGILITY SURF 70
Ολοι οι παραπανω ειναι αρκετα πιο ελαφριοι απ τον proskyer,κατι το οποιο ζηταω.Τωρα αν βρω κ κατι πιο βαρυ απ τον proskyer με πολυ καλη σχεση ποιοτητας τιμης (π.χ surfblaster) δε θα το σκεφτω εννοειται..
- Tasos Potoudis
- Admin
Εγώ πάντως παλαιότερα ψάχνοντας κάτι πιο ελαφρύ στα - 100, την πάτησα δις!
Okuma distance
Quantum smart motion surf.
Trabucco είχα παραγγείλει έναν 3000 στα 40 ευρώ περίπου, κ το γύρισα πίσω μόλις τον είδα!
Τρόμαξα με τη trabucco....
Okuma distance
Quantum smart motion surf.
Trabucco είχα παραγγείλει έναν 3000 στα 40 ευρώ περίπου, κ το γύρισα πίσω μόλις τον είδα!
Τρόμαξα με τη trabucco....
- manolis xatzigian
Εχω δουλέψει τον Alioth 10000 και σε ένα καλό γοφάρι στράβωσε ο άξονας και αχρηστεύτηκε το μηχανάκι.
Δεν θα τον πρότεινα!!!
Δεν θα τον πρότεινα!!!
Θα προτιμούσα ένα Tica skepter με ταχύτητα 4,1,1 και όχι το 5,1 για θέμα δύναμης. Κατά την γνώμη μου αξιόπιστα μοτερακια που έχουν βγάλει Πολλά ψαράκια στα δικά μου ψαρεματα και αρκετών ακόμη φίλων.
- takis.mantadakis
- Ψαρωμένος
Μακριά απο trabucco δηλαδη.
Ο tica ενδιαφερον ακουγεται Ηλια.Κ εχω ακουσει κ γω πολυ καλα σχολια γενικα..
Καπου εκει θα καταληξω λογικα αν οχι παλι σε proskyer.
Σας ευχαριστώ πολυ παντως ολους..
Ο tica ενδιαφερον ακουγεται Ηλια.Κ εχω ακουσει κ γω πολυ καλα σχολια γενικα..
Καπου εκει θα καταληξω λογικα αν οχι παλι σε proskyer.
Σας ευχαριστώ πολυ παντως ολους..
Απλά είναι ένα ψαρευτικο μηχανάκι φίλε μου.Τον Prosky Προσωπικά δεν τον έχω σε εκτίμηση φίλε μου.Ίσως είμαι παλιών αρχών η μάλλον της παλιάς σχολής. Για τραμπουκο μακριά και αγαπημένοι. ...
Ριξε και μια ματια στον ocuma cedros.τον αγορασα προσφατα αλλα δεν τον εχω ψαρεψει ακομα.ειχα ακουσει τα καλυτερα γι αυτο και τον πηρα.αξιζει το μηχανακι.
- Tasos Potoudis
- Admin
Ηλία τι σου έκανε ο ριομπι;
Είχα 3 για 4 χρόνια κ είμαι πολύ ευχαριστημενος.
Τον ένα τον είχα πάρει στη φτηνή του έκδοση στα 50 ευρώ.
Ένα ρολλερ τους άλλαξα μόνο κ ένα σέρβις στα 3 χρόνια.
Αγγελε ο Cedros δε δίνει βολή...
Είχα 3 για 4 χρόνια κ είμαι πολύ ευχαριστημενος.
Τον ένα τον είχα πάρει στη φτηνή του έκδοση στα 50 ευρώ.
Ένα ρολλερ τους άλλαξα μόνο κ ένα σέρβις στα 3 χρόνια.
Αγγελε ο Cedros δε δίνει βολή...