Επιλογή φακού κεφαλής
- Στρατής.Σύρος
Re: επιλογή φακού κεφαλής
Έναν το πολύ 20 να κανω τη δουλειά μου απλα να είναι ελαφρύς και να μην αντανακλάται στα μάτια μου το φως και φυσικά να έχει αντοχή ζητάω πολλά για τέτοια τιμή?Αν έχετε κανέναν στο μυαλό σας στείλτε
- Tasos Potoudis
- Admin
- Στρατής.Σύρος
85 γραμ στα 16 ευρω τον έχεις δουλέψει
?
?
- Στρατής.Σύρος
Από ότι μ πες ποιο πάνω μάλλον όχι.Μήπως τον έχει δουλέψει κανένας άλλος
- Tasos Potoudis
- Admin
Όχι Στρατή, αλλά σε αυτά τα χρήματα αυτόν θα πρότεινα...
- kostas genikis
- Ψαρωμένος
Εγω θα σου προτεινα να παρεις καποιον επαναφορτιζομενο καποιας γνωστης εταιριας μιας και οι μπαταριες λιγο πολυ ειναι ενα κοστος που πολλες φορες δεν το μετραμε και ενας καλος επαναφορτιζομενος μεσα σε λιγα ψαρεματα εχει κανει την αποσβεση του !Εγω εδω και 1 1/2 χρονο εχω γλυτωση παρα πολλα λεφτα μονο απο τις μπαταριες μιας και καθε σκ ειμαι για ψαρεμα και καθε 2 ψαρεματα ηθελα αλλαγη μπαταριες !Χωρια που ειναι παναλαφροι σε συγκριση με αυτους με μπαταρια !Εχουν καποιο κοστος αλλα γλυτωνεις απο τον βραχνα με τις μπαταριες !
- Tasos Potoudis
- Admin
Re: Επιλογή φακού κεφαλής
Κωστή ο δικό σου πρέπει να φορτίσει λίγο πριν τον χρησιμοποιησεις ή κρατανε οι μπαταρίες τη φόρτιση;
- Στρατής.Σύρος
2 ψαρεματα μοναχα? Το εχεις συνεχεια ανοικτο η ανα διαστηματα?Τους επαναφορτιζομενπυς τους φοβάμαι Γιατί από όσο ξέρω χαλάνε ποιο εύκολα αλλα είναι μια καλή λύση για εξοικονόμηση χρημάτων από τις μπαταρίες
Ποσο δυνατο φακο χρειαζεσαι; Υπαρχουν φακοι που μπορεις απλα να δεις μπροστα στα ποδια σου και να δολωσεις με ανεση, υπαρχουν και φακοι που κανουν τη νυχτα μερα....
- Στρατής.Σύρος
Απλα να βλεπω να βγαλω το καλαμαρι απο το νερο να το βαλω σε κουβα η σακουλα να αλλαξω καλαμαριερα και λοιπά
- kostas genikis
- Ψαρωμένος
Εχω αγορασει τον petzl tikka r plus με μια φορτιση βγαζει ανετα 2 ψαρεματα στην σκαλα που εχει αυτοματη ρυθμιση της εντασης και τις δεσμης που φωτιζει και εχει και το κοκκινο φωτακι σαν επιλογη που τα σπαει για ποιο διακριτικα θεματακια !Tasos Potoudis έγραψε:Κωστή ο δικό σου πρέπει να φορτίσει λίγο πριν τον χρησιμοποιησεις ή κρατανε οι μπαταρίες τη φόρτιση;
- Tasos Potoudis
- Admin
Στρατή σε αυτά τα χρήματα δεν μπορείς να έχεις πολλές απαιτήσεις..
Για να φωτίσει ένας φακός τη θάλασσα πρέπει να είναι προβολέας αυτοκίνητου.
Από την άλλη τρομάζει κ το ψάρι με το φως κ κάνα σοβαρό κομμάτι θα το χάσεις αν φέρνοντας το τρομαξει ξαφνικά από το φως σου.
Καλό είναι στην ανάκτηση να συνηθίζει το μάτι το σκοτάδι κ γίνετε η δουλειά..
Η petzl είναι σοβαρή εταιρία, κ σίγουρα ο φακός θα είναι εύχρηστος κ αξιόπιστος.
Για να φωτίσει ένας φακός τη θάλασσα πρέπει να είναι προβολέας αυτοκίνητου.
Από την άλλη τρομάζει κ το ψάρι με το φως κ κάνα σοβαρό κομμάτι θα το χάσεις αν φέρνοντας το τρομαξει ξαφνικά από το φως σου.
Καλό είναι στην ανάκτηση να συνηθίζει το μάτι το σκοτάδι κ γίνετε η δουλειά..
Η petzl είναι σοβαρή εταιρία, κ σίγουρα ο φακός θα είναι εύχρηστος κ αξιόπιστος.
- Στρατής.Σύρος
Και εγώ αυτόν λεω να πάρω μιας και όσο ψάχνω καλα λόγια για τη petzl εταιρία βλέπω.
Εχω το μεγαλυτερο αδελφακι που εχει ο Κωστας και ειμαι μια χαρα!
2 με 3 ψαρεματα ολονυχτια βγαινουν μια χαρα,και σε περιπτωση που μεινεις ενα αναπτηρα αυτοκινητου που να γινετε usb σε 10 λεπτα ξαναχεις να βγαλεις το ψαρεμα σου.
Εχω παρει πανω απο 20 φακους διαφορων ετερειων που στην ουσια ολοι πηγαν στον κουβα..Χρηματα πεταμενα χωρις λογο απλα γιατι δεν σκεφτωμαστε λογικα το θεμα του φακου που ειναι βασικο εργαλειο στο ψαρεμα μας.
Ετσι καλυτερα ειναι να περνουμε κατι καλο και ας τσουζει στην τιμη.
2 με 3 ψαρεματα ολονυχτια βγαινουν μια χαρα,και σε περιπτωση που μεινεις ενα αναπτηρα αυτοκινητου που να γινετε usb σε 10 λεπτα ξαναχεις να βγαλεις το ψαρεμα σου.
Εχω παρει πανω απο 20 φακους διαφορων ετερειων που στην ουσια ολοι πηγαν στον κουβα..Χρηματα πεταμενα χωρις λογο απλα γιατι δεν σκεφτωμαστε λογικα το θεμα του φακου που ειναι βασικο εργαλειο στο ψαρεμα μας.
Ετσι καλυτερα ειναι να περνουμε κατι καλο και ας τσουζει στην τιμη.
Αυτος κανει 12 ευρω....

Οι περισοτεροι φακοι κανουν την νυχτα μερα,το θεμα δεν ειναι αυτο,αλλα η αντοχη τους στον χρονο.
Αν θες βρεισκεις και με 3 ευρο φακο που να κανει αυτο το φως.Το θεμα ειναι να μην σε ποναει και το κεφαλι απο το βαρος.
Αν σε βολευβει αυτος,απλα πορεψου και οταν μπορεσεις παρε ενα καλα να ξενιασεις!
Αν θες βρεισκεις και με 3 ευρο φακο που να κανει αυτο το φως.Το θεμα ειναι να μην σε ποναει και το κεφαλι απο το βαρος.
Αν σε βολευβει αυτος,απλα πορεψου και οταν μπορεσεις παρε ενα καλα να ξενιασεις!