Νέο chat στο Φόρουμ (δοκιμαστικά)
- Constantine Palivakis
- Admin
Νέο chat στο Φόρουμ (δοκιμαστικά)
Επειδή με το προηγούμενο chat υπήρχαν αρκετοι περιορισμοι (έπρεπε να πληρώνουμε 20 δολλάρια το μήνα) έψαξα να βρώ ενα που να είναι ελεύθερο.
Οπότε δοκιμάζουμε για λίγο αυτό και βλεπουμε.
Θελω την κατανόηση σας για όσο χρονο προσπαθήσω να το προσαρμοσω στα δικά μας γούστα.
Από το προφίλ σας μπορείτε να κάνετε διαφορες ρυθμίσεις, που θέλετε να το βλέπετε με πια σειρά να βλέπετε αναρτήσεις και άλλα πολλά. Αν χρειαστείτε κάτι εδώ είμαστε.
Οπότε δοκιμάζουμε για λίγο αυτό και βλεπουμε.
Θελω την κατανόηση σας για όσο χρονο προσπαθήσω να το προσαρμοσω στα δικά μας γούστα.
Από το προφίλ σας μπορείτε να κάνετε διαφορες ρυθμίσεις, που θέλετε να το βλέπετε με πια σειρά να βλέπετε αναρτήσεις και άλλα πολλά. Αν χρειαστείτε κάτι εδώ είμαστε.
- Tasos Potoudis
- Admin
Re: Νέο chat στο Φόρουμ (δοκιμαστικά)
Ένα καλό που έχει μεταξύ άλλων το νέο τσατ είναι ότι άμα δε βγεις από το φόρουμ σου κρατάει όλους τους διαλόγους....Τίτο. 

Αρεσει αυτο το σχολιο.....
Tasos Potoudis έγραψε:Ένα καλό που έχει μεταξύ άλλων το νέο τσατ είναι ότι άμα δε βγεις από το φόρουμ σου κρατάει όλους τους διαλόγους....Τίτο.
Ρε παιδια ψαχνω το chat απο χτες και δεν το βλεπω.που ειναι;μονο εγω δεν το βλεπω;
ναι και εγω ειχα θεμα να το βρω...πρεπει να κανεις login αφου μπεις στο φορουμ και οχι πριν....
- Constantine Palivakis
- Admin
angelos έγραψε:Ρε παιδια ψαχνω το chat απο χτες και δεν το βλεπω.που ειναι;μονο εγω δεν το βλεπω;
Ειναι μόνο στην σελίδα "Ευρετήριο Δ. Συζήτησης"
Κανω προσπαθειες να το βαλω και στο πορταλ (παω να ταισω τα κατοικιδια μου, τους φαραω...) και θα συνεχιασω χαχαχα
- Nikos Kanakis
- Αρχιψαρωμένος
Κάθε μέρα είναι καλύτερο και πιο όμορφο το chat και το forum. Μπράβο admin...

ωραιο ειναι κωστη και μου αρεσει που βλεπουμε και αλλα πραγματα οπως απαντησεις σε θεματα
Πολυ ωραιο! Και δεν χρειαζετε να κανεις ανανεωσεις για να δεις καινουργια ποστ και τετοια.
Μπραβο πολυ καλο
Μπραβο πολυ καλο