Ψάρεμα με φελλό στα βράχια
- Nasos Vougiouklis
Ψάρεμα με φελλό στα βράχια
Καλησπερα στην ωραια παρεα και σε ολους τους φιλους ψαραδες.
Χαιρομαι που βρισκομαι σε αυτο το φορουμ που αποτελειται απο ψαρωμενους φιλους !!
Να πω και εγω δυο λογακια για την τεχνικη που κανω η τουλαχιστον προσπαθω να κανω
και ειναι το εγγλεζικο ( match fishing ).
Ασχολουμε με αυτην την τεχνικη κατι παραπανω απο δυο χρονια και ειμαι κατενθουσιασμενος.
Στην αρχη ψαρευοντας σε λιμανια και μαρινες και τον τελευταιο καιρο σε βραχοτοπους. Αμετρητες οι συγκινησεις,
απιστευτες εικονες στο μυαλο μου και μοναδικες οι εμπειριες που εχω ζησει μεχρι τωρα τρυπωμενος μεσα
στα βραχια με ενα καλαμι στα χερια μου. Η τεχνικη του εγγλεζικου στηριζετε σε λεπτα εργαλεια κατι που σε κανει
να νιωθεις τρομερη ενταση και η αδρεναλινη να πλημυριζει το σωμα σου οταν στο αγκιστρι σου χτυπησει ενα ψαρι πανω απο κιλο !!
Οσοι φιλοι ασχοληστε με το match fishing θα εχετε σιγουρα τετοιες εμπειριες.
Δηλωνω λοιπον < ψαρωμενος > εγγλεζας, χαιρομαι που πλεον βρισκομαι στην παρεα σας και θα τα λεμε.
Νασος
Χαιρομαι που βρισκομαι σε αυτο το φορουμ που αποτελειται απο ψαρωμενους φιλους !!
Να πω και εγω δυο λογακια για την τεχνικη που κανω η τουλαχιστον προσπαθω να κανω
και ειναι το εγγλεζικο ( match fishing ).
Ασχολουμε με αυτην την τεχνικη κατι παραπανω απο δυο χρονια και ειμαι κατενθουσιασμενος.
Στην αρχη ψαρευοντας σε λιμανια και μαρινες και τον τελευταιο καιρο σε βραχοτοπους. Αμετρητες οι συγκινησεις,
απιστευτες εικονες στο μυαλο μου και μοναδικες οι εμπειριες που εχω ζησει μεχρι τωρα τρυπωμενος μεσα
στα βραχια με ενα καλαμι στα χερια μου. Η τεχνικη του εγγλεζικου στηριζετε σε λεπτα εργαλεια κατι που σε κανει
να νιωθεις τρομερη ενταση και η αδρεναλινη να πλημυριζει το σωμα σου οταν στο αγκιστρι σου χτυπησει ενα ψαρι πανω απο κιλο !!
Οσοι φιλοι ασχοληστε με το match fishing θα εχετε σιγουρα τετοιες εμπειριες.
Δηλωνω λοιπον < ψαρωμενος > εγγλεζας, χαιρομαι που πλεον βρισκομαι στην παρεα σας και θα τα λεμε.
Νασος
- Constantine Palivakis
- Admin
Re: Ψαρεμα με φελλο στα βραχια
Καλώς ήρθες Νασο.
Η αλήθεια είναι ότι το εγγλέζικο εκτός από γνώσεις που θα χρησιμοποιήσεις σχεδόν σε οποιαδήποτε τεχνική ψαρέματος (ελεγχος των εργαλείων σου) μπορεί να σου δώσει μεγάλες συγκινήσεις πραγματικά.
Και πάλι καλώς ήρθες!
Η αλήθεια είναι ότι το εγγλέζικο εκτός από γνώσεις που θα χρησιμοποιήσεις σχεδόν σε οποιαδήποτε τεχνική ψαρέματος (ελεγχος των εργαλείων σου) μπορεί να σου δώσει μεγάλες συγκινήσεις πραγματικά.
Και πάλι καλώς ήρθες!
www.constantinepalivakis.com
Καλως ηρθες φιλε...ολα καλα με το εγγλεζικο αρκει να μην εχεις πρεσβυωπια χαχαχαχα...
Πλακα κανω ....Ντινο κανονισε ρε συ κανα εγγλεζακι να το μαθουμε.
ωραια τεχνικη με αδρεναλινη στο φουλ ακομα και με μικρα ψαρια. προσφερει ενα μεγαλο πλεονεκτημα και στις αλλες τεχνικες γιατι σε αναγκαζει να μαθεις να δουλευεις τα φρενα του μηχανισμου σου.
- Constantine Palivakis
- Admin
Πλακα πλακα δεν έχουμε πάει μαζί για εγγλέζικο. Μην κολλήσεις μόνο φοβάμαι...mpampists έγραψε:Καλως ηρθες φιλε...ολα καλα με το εγγλεζικο αρκει να μην εχεις πρεσβυωπια χαχαχαχα...
Έτσι είναι Ηλία, μεγάλο σχολείο η τεχνική του εγγλέζικου. Γενικά μαθαίνεις να εκμεταλευσεσαι τα πάντα στο εξοπλισμό σου και το πιο βασικό για μένα είναι ότι μαθαίνεις ότι πρέπει να υπάρχει αρμονία στον εξοπλισμό σου, και κατά συνέπεια και σε σένα τον ίδιο. Όποτε το αποτέλεσμα είναι αυτό που λέω πάντα.hlias έγραψε:ωραια τεχνικη με αδρεναλινη στο φουλ ακομα και με μικρα ψαρια. προσφερει ενα μεγαλο πλεονεκτημα και στις αλλες τεχνικες γιατι σε αναγκαζει να μαθεις να δουλευεις τα φρενα του μηχανισμου σου.
Ένα μικροσκοπικό πραγματάκι που επιπλέει στην επιφάνεια της θάλασσα και σε κάνει να χάνεσαι και να ξεχνάς τα πάντα γύρω σου
www.constantinepalivakis.com
σωστος ο Κωστας.
- Tasos Potoudis
- Admin
Re: Ψάρεμα με φελλό στα βράχια
Καλωσήρθες φίλε "συνεγγλεζά".
Πολλοί μας "κοροιδεύουν"που καθόμαστε και κοιτάμε με τις ώρες έναν φελλό.Αλλά αυτοί δεν ξέρουν
Πολλοί μας "κοροιδεύουν"που καθόμαστε και κοιτάμε με τις ώρες έναν φελλό.Αλλά αυτοί δεν ξέρουν

ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΘΙΣΤΙΚΟ,ΜΗΝ ΤΟ ΑΡΧΙΣΕΤΕ!!
- Nasos Vougiouklis
Δεν κανεις καθολου πλακα φιλε Μπαμπη, εγω εχω πρεσβυωπια και οπως καταλαβαινεις το πιο πολυτιμο εργαλειο μου ( πιο πολυ και απ το καλαμι ) ειναι τα γυαλια μου !!!! χα χα χα χα Αλλα η τρελλα...........τρελλα, τιποτα δεν με σταματαει !!!mpampists έγραψε:Καλως ηρθες φιλε...ολα καλα με το εγγλεζικο αρκει να μην εχεις πρεσβυωπια χαχαχαχα...
- Nasos Vougiouklis
Ηλια πολλοι φιλοι χαρακτηριζουν το εγγλεζικο σαν καπως βαρετο και μονοτονο. Δεν ανταποκρινεται ομως αυτο στην αληθεια. Αυτο γινεται οταν εισαι στα πρωτα σταδια της τεχνικης και αρχιζεις να την μαθαινεις. Οσο ομως περναει ο καιρος και ψαρωνεις με την ολη φαση και το πρωχωρας πιο περα το μονοτονο ψαρεμα της καρεκλας γινεται ψαρεμα εντονης δρασης και απιστευτων εμπειριων. Γινεται ενα ψαρεμα που πρεπει αρμονικα να συνεργαστουν το καλαμι, ο μηχανισμος και ο ανθρωπος για να εχεις το επιθυμητο αποτελεσμα !!!hlias έγραψε:ωραια τεχνικη με αδρεναλινη στο φουλ ακομα και με μικρα ψαρια. προσφερει ενα μεγαλο πλεονεκτημα και στις αλλες τεχνικες γιατι σε αναγκαζει να μαθεις να δουλευεις τα φρενα του μηχανισμου σου.
Re: Ψάρεμα με φελλό στα βράχια
Νασο εχει πολλες ιδιομορφιες σαν τεχνικη και λογικο ειναι να αποτρεπει αρκετους με το να ασχολιθουν μαζι της, μεγαλυτερη οτι απευθυνετε σε εμπειρο ψαρα ή αλλιως πρεπει οπωσδηποτε να εχεις ταιρι που το κατεχει καλα για να σε βοηθησει.