Ιδέες για νέα θέματα & κατηγορίες στο φόρουμ
- Constantine Palivakis
- Admin
Ιδέες για νέα θέματα & κατηγορίες στο φόρουμ
Έχεις κάποια τρελή ιδέα; Νομίζεις ότι κάτι λείπει από την παρέα μας;
www.constantinepalivakis.com
- OdysseasAlexandrou
- Αρχιψαρωμένος
Re: Προτάσεις και ιδέες για το forum του psaroma.gr
Εγώ θα πρότεινα να υπάρχει μέσα σε κάθε κατηγορία υποκατηγορίες δηλαδή στη κατηγορία
casting -->> καλαμιά μηχανισμοί λοιπός εξοπλισμός διάφορα…
casting -->> καλαμιά μηχανισμοί λοιπός εξοπλισμός διάφορα…
- Christos Pi
- Διαχειριστής
Συμφωνω με τον οδυσσέα, ετσι θα ειναι πολυ ομορφα κατηγοριοποιημενο κι ευχρηστο,
επισης θα προτεινα να υπάρχει κατι σαν "Like" νομιζω θα ηταν πολυ ευχρηστο
επισης θα προτεινα να υπάρχει κατι σαν "Like" νομιζω θα ηταν πολυ ευχρηστο
- mike meskouris
- Psaroma Fishing Team
Συνφωνώ και εγώ θέλει υποκατηγορίες.. ετσι θα γινει χαμός
+1 και απο μένα για τις υποκατηγορίες.
- Nikos Kanakis
- Αρχιψαρωμένος
Συμφωνώ και εγώ για τις υποκατηγορίες καθώς επίσης μήπως χρειάζεται και μία κατηγορία foto album.
Psaroma γιατί έτσι γουστάρω !!!
- Nikos Kanakis
- Αρχιψαρωμένος
Έχω τοποθετήση στην μπάρα της οθόνης σαν σελιδοδείκτη το forum αλλά στο εικονίδιο δίπλα στό όνομα η εικόνα είναι κενή , καλο θα ήταν να εμφανίζεται το ψαράκι.
- Nikos Kanakis
- Αρχιψαρωμένος
Αλλη μία ιδέα είναι να υπάρχει μια κατηγορία με αξεσουάρ ή εξοπλισμό ψαρέματος όπως πχ βασεις καλαμιών, ειδοποιητές , κουδουνάκια κ.α. Πιθανόν να μπορούσε να μπεί και σε υποκατηγορία κάποιας κατηγορίας.
Συμφωνω και εγω με τις υποκατηγοριες οπως και για την δημιουργια φωτο αλμπουμ με τις ψαρευτικες μας επιτυχιες!!!
Τα καλά κόποις κτώνται....
Εγώ πιστεύω πως καλό θα ήταν να φτιάχναμε και μια κατηγορία για ψάρεμα απο βάρκα.!
ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΘΙΣΤΙΚΟ,ΜΗΝ ΤΟ ΑΡΧΙΣΕΤΕ!!
Επισης καλο θα ηταν να μπει και μια ενοτητα με τα αλιευματα των ελληνικων θαλασσων οπου θα μπορουμε να δινουμε πληροφοριες για το καθενα οπως επισης και τροπους-μεθοδους συλληψης τους.
Τα καλά κόποις κτώνται....
Το πρώτο που θα αναφέρω εγώ είναι ότι η σελίδα, μας βάζει εκτός σύνδεσης αν μείνεις λίγο ανενεργός (αυτόματα), νομίζω ότι αυτό πρέπει να το ρυθμίσουμε!!!
αν και μίλησα με τον Ντίνο που το θεωρεί ασφάλεια,νομίζω ότι είναι σπαστικό και περιττό θα ήθελα και την γνώμη τον υπολοίπων..
Επίσης ένα e-radio για να χαλαρώνουμε θα ήταν καλή ιδέα (ωχ θα με βρίζει ο ντινος) στην πορεία ντινακο μου αφού το φέρουμε σε ένα ικανοποιητικο επίπεδο το φορουμ
τι λέτε?

αν και μίλησα με τον Ντίνο που το θεωρεί ασφάλεια,νομίζω ότι είναι σπαστικό και περιττό θα ήθελα και την γνώμη τον υπολοίπων..
Επίσης ένα e-radio για να χαλαρώνουμε θα ήταν καλή ιδέα (ωχ θα με βρίζει ο ντινος) στην πορεία ντινακο μου αφού το φέρουμε σε ένα ικανοποιητικο επίπεδο το φορουμ
τι λέτε?

- Constantine Palivakis
- Admin
Αμα ειναι σπαστικο το να συνδεεσαι σκεψου τι περναμε εμεις που αναγκαστικα διαβαζουμε αυτα που γραφεις..
Ρε λαμογιο αμα θες κατι να μου το λες,μην ριχνεις στους αλλους το μπαλακι!
Πες ντινο με χαλαει αυτο και θελω να το αλλαξουμε,μπαν το ζουγρη τωρα ολοι απο παντου να κανουμε τριημερο
Πες ντινο με χαλαει αυτο και θελω να το αλλαξουμε,μπαν το ζουγρη τωρα ολοι απο παντου να κανουμε τριημερο
- Constantine Palivakis
- Admin
Για ραδιο δεν το συζηταω..σε βλεπω ολη μερα μπροστα μου,να σε ακουω κιολας?????????????μπαν στο ζουγρηηηηηηηηηηConstantin Palivakis έγραψε:Αμα ειναι σπαστικο το να συνδεεσαι σκεψου τι περναμε εμεις που αναγκαστικα διαβαζουμε αυτα που γραφεις..
είσαι ρατσιστής δεν σου ξαναμιλάω....ούτε ξαναγράφω, άντε να κάνετε τα τριήμερα σας να δω θα σας λείψω????? κ@φ#λ#ς 

Καλά κρασιά!2 φορές έγραψα το παραπάνω μύνημα γιατι όταν έστειλα το πρώτο δεν είδα πως ήθελε έγκριση για να δημοσιευθεί οπότε το ξαναέγραψα και το ξανάστειλα.Σόρυ γι αυτό αλλά θέλω να ρωτήσω..........Αυτός που το ενέκρινε το μύνημα δεν είδε πως το έστειλα δύο φορές???:D
ΑΠΟΛΥΣΤΕ ΤΟΝ!!! 

ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΘΙΣΤΙΚΟ,ΜΗΝ ΤΟ ΑΡΧΙΣΕΤΕ!!