Ένα ευχαριστώ δεν φτάνει...
- Constantine Palivakis
- Admin
Ένα ευχαριστώ δεν φτάνει...
Ψάχνοντας και προσπαθώντας να κάνω πιο εύκολο το φόρουμ για όλους μπήκα σε ένα μεγάλο δίλημμα.
Να αφήσω αυτό το κουμπί που λεει ευχαριστώ η να το βγάλω;;;
Ο πρώτος λόγος που δεν εχει η καινούργια μας εμφάνιση αυτο το καταραμένο κουμπί είναι οτι θα πρέπει να στερηθούμε πολλές άλλες και πιο χρήσιμες λειτουργίες.
Όσο πιο πολύ το σκεφτόμουν τοσο πιο πολύ το μισούσα...
Βλέποντας γύρω μου ολα αυτά που συμβαίνουν πηρα την απόφαση οτι δεν θα επιτρέψω σε αυτό κουμπί να στερήσει την επικοινωνια που έχω με όλους εσάς.
Ε ναι, εχω πιάσει τον ευατο μου πολλές φορές να βαριέται και αντι να γράψει έναν κάλο (η και κατι αλλο) λόγο να κάνει ενα κλικ και να αλλάζει σελίδα.
Δεν ειχα σκεφτει όμως το ποσο όμορφο θα ήταν να του πω ενα ευχαριστώ με μια λέξη, μια τόσο όμορφη λέξη!
Να το δει και να χαμογελάσει και να καταλαβει οτι δεν το περνάω ετσι στα γρήγορα.
Ελπίζω φίλοι μου να νιώθετε και εσείς έτσι και να συμφωνείτε με αυτήν την έστω και κατά λάθος απόφαση που πήρα.
Να έχετε μια υπέροχη μέρα και μην αφήνετε ενα κουμπί φίλοι μου (like) να στερήσει απο κάποιον μια καλή κουβέντα που ίσως την έχει ανάγκη.
Να αφήσω αυτό το κουμπί που λεει ευχαριστώ η να το βγάλω;;;
Ο πρώτος λόγος που δεν εχει η καινούργια μας εμφάνιση αυτο το καταραμένο κουμπί είναι οτι θα πρέπει να στερηθούμε πολλές άλλες και πιο χρήσιμες λειτουργίες.
Όσο πιο πολύ το σκεφτόμουν τοσο πιο πολύ το μισούσα...
Βλέποντας γύρω μου ολα αυτά που συμβαίνουν πηρα την απόφαση οτι δεν θα επιτρέψω σε αυτό κουμπί να στερήσει την επικοινωνια που έχω με όλους εσάς.
Ε ναι, εχω πιάσει τον ευατο μου πολλές φορές να βαριέται και αντι να γράψει έναν κάλο (η και κατι αλλο) λόγο να κάνει ενα κλικ και να αλλάζει σελίδα.
Δεν ειχα σκεφτει όμως το ποσο όμορφο θα ήταν να του πω ενα ευχαριστώ με μια λέξη, μια τόσο όμορφη λέξη!
Να το δει και να χαμογελάσει και να καταλαβει οτι δεν το περνάω ετσι στα γρήγορα.
Ελπίζω φίλοι μου να νιώθετε και εσείς έτσι και να συμφωνείτε με αυτήν την έστω και κατά λάθος απόφαση που πήρα.
Να έχετε μια υπέροχη μέρα και μην αφήνετε ενα κουμπί φίλοι μου (like) να στερήσει απο κάποιον μια καλή κουβέντα που ίσως την έχει ανάγκη.
www.constantinepalivakis.com
- Tasos Potoudis
- Admin
Re: Ένα ευχαριστώ δεν φτάνει...
Και παλι μπροστα λοιπον!
Ολε στον προεδρο.
Ολε ολε ολε!
Ολε στον προεδρο.
Ολε ολε ολε!
..tripinfishing..
- Nikos Kanakis
- Αρχιψαρωμένος
Τελικά πρόεδρε έχεις απόλυτο δίκιο , το σχόλιο είναι πιο άμεσο απο ένα like.. 

Psaroma γιατί έτσι γουστάρω !!!
Πες τα ρε Κωστή με τις συνήθειες του φατσοβιβλιου έχουμε ξεχάσει να μιλάμε αυτην την τοσο πλουσια γλωσσα και την αντικαταστησαμε με ενα κουμπι.
- stelios papakostas
- Ψαρωμένος
- Fanis Zampos
- Διαχειριστής
Like!!!!χεχεχεχε
Κάποιος είπε πως πλούσιος είναι εκείνος που έχει ελεύθερο χρόνο για να ψαρέψει....Τελικά είμαι πολύ φτωχός....
- thodoris tzavaras
- Αρχιψαρωμένος
Πολύ σωστό!! Γιατι μπορεί μαζί με το ευχαριστώ να θέλω να πώ και καμιά άλλη.... ευχή! 

Μην περιμένεις να αλλάξουν οι άλλοι....άλλαξε εσύ..
ρε σεις που ειναι αυτο το κουμπι να κανω ενα like στο αρθρο;
- Fanis Zampos
- Διαχειριστής
Στο tapatalk βγαζει ακομα like....Θα κατεβω σε απεργια!
Κάποιος είπε πως πλούσιος είναι εκείνος που έχει ελεύθερο χρόνο για να ψαρέψει....Τελικά είμαι πολύ φτωχός....
- Constantine Palivakis
- Admin
Κανε like εσυ! Μονος σου θα το βλεπεις..
www.constantinepalivakis.com
Πολυ καλη κινηση, με αυτο κουμπι εχουμε χασει την μπαλα.Ασε που γινονται συνεχεια παρεξηγησεις.
- kostas genikis
- Ψαρωμένος
χαχαχαχαχαχαχαχαχα!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- Tasos Potoudis
- Admin
Αχαχαχαχαααα τι δε καταλαβες πες μου!
Ο συγγραφεας Tasos Potoudis ειπε ευχαριστω στον Kostas Genikis!
Ο συγγραφεας Tasos Potoudis ειπε ευχαριστω στον Kostas Genikis!
..tripinfishing..
Οπως παντα καθυστερημενος στην ενημερωση, δηλωνω like και ευχαριστω τον διαχειριστη για αυτη την πρωτοβουλια.