Beach Bar (Συζητήσεις που θα κάναμε σε ένα μπαρ)
- Constantine Palivakis
- Admin
Beach Bar (Συζητήσεις που θα κάναμε σε ένα μπαρ)
Καλημέρα σε όλους!Άντε να ετοιμαζόμαστε για τριήμερο σιγά σιγά.
www.constantinepalivakis.com
- kostas genikis
- Ψαρωμένος
Re: Beach Bar
Ετοιμαζομαστε για ενα απιθανο σκ ψαρευτικα και δευτερα με λαγανα και μια εκπληξη για το ψαρομα!!!!!!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Να δω που θα βάλουμε τα ψάρια!!! ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΨΥΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!
https://www.facebook.com/Lamogia.gr?ref_type=bookmark
Ποποοο ψάρωμα!!!!!
Ποποοο ψάρωμα!!!!!
- Fanis Zampos
- Διαχειριστής
γουσταρωωωωωωωωωω!!!
Κάποιος είπε πως πλούσιος είναι εκείνος που έχει ελεύθερο χρόνο για να ψαρέψει....Τελικά είμαι πολύ φτωχός....
- Constantine Palivakis
- Admin
Καλό μήνα σε όλη τη παρέα. Άντε και καλά ψαρέματα να έχουμε!!!! Μάρτηςςςςςςςςς!!!!
https://www.facebook.com/Lamogia.gr?ref_type=bookmark
Ποποοο ψάρωμα!!!!!
Ποποοο ψάρωμα!!!!!
kostas genikis έγραψε:Ετοιμαζομαστε για ενα απιθανο σκ ψαρευτικα και δευτερα με λαγανα και μια εκπληξη για το ψαρομα!!!!!!!
αυτες τις ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ τις φοβαμαι...χαχαχαχα
- mike meskouris
- Psaroma Fishing Team
Kαλό μήνα σε όλη τη παρέα καλά να περάσετε οτι και αν κάνεται
- Constantine Palivakis
- Admin
Καλημερα Γιωργο!
Ποπο ωραια φωτο ρε φιλε,αμα ειχε και θαλασσα θα βαραγες κατι ροκιες (rock fishing) μουρλια εκει
Ποπο ωραια φωτο ρε φιλε,αμα ειχε και θαλασσα θα βαραγες κατι ροκιες (rock fishing) μουρλια εκει
- Constantine Palivakis
- Admin
Καλημερα και χρονια πολλα σε ολους τους ψαρωμενους!Επιτελους το http://www.psaroma.gr" onclick="window.open(this.href);return false; ειναι στον αερα.Μετα απο πολυ κοπο και πολυ τρεξιμο διαβασμα ειμαστε ετοιμοι.
Θελω να πιστευω οτι θα σας αρεσει και οτι θα το απολαυσετε!
Θελω να ευχαριστησω ολους οσους δουλεψανε και δουλευουν πανω σε αυτο και να τους πω οτι χαιρομαι παρα πολυ που ειμαι φιλος τους!
Ειδικα θελω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στον Θεμη που ξενυχτησε μαζι μου και αφιερωσε πολλες μερες και νυχτες για να εχουμε αυτο το αποτελεσμα.
Ενα μεγαλο ευχαριστω στον θανο αεκ που παντα οποτε τον ενοχλω ειναι εκει με χαμογελο να με βοηθησει.
Ευχαριστω και τον φιλο Πανο που αν και εχει τα τρεξιματα του,ηταν παντα εδω διπλα μου σε οτι χρειαστηκε.
Και ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολα τα παιδια εδω μεσα που βοηθανε με οποιο τροπο μπορει ο καθενας και δειχνουν κατανοηση στα διαφορα θεματακια που εχουμε και προσπαθουμε να τα εξαλειψουμε.
Θελω να πιστευω οτι σε λιγο χρονικο διαστημα θα ειναι ολα οπως πρεπει και να ξερετε οτι κανουμε οτι μπορουμε για να υπαρχει το καλυτερο αποτελεσμα.
Και παλι χρονια πολλα σε ολους!!
Θελω να πιστευω οτι θα σας αρεσει και οτι θα το απολαυσετε!
Θελω να ευχαριστησω ολους οσους δουλεψανε και δουλευουν πανω σε αυτο και να τους πω οτι χαιρομαι παρα πολυ που ειμαι φιλος τους!
Ειδικα θελω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στον Θεμη που ξενυχτησε μαζι μου και αφιερωσε πολλες μερες και νυχτες για να εχουμε αυτο το αποτελεσμα.
Ενα μεγαλο ευχαριστω στον θανο αεκ που παντα οποτε τον ενοχλω ειναι εκει με χαμογελο να με βοηθησει.
Ευχαριστω και τον φιλο Πανο που αν και εχει τα τρεξιματα του,ηταν παντα εδω διπλα μου σε οτι χρειαστηκε.
Και ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολα τα παιδια εδω μεσα που βοηθανε με οποιο τροπο μπορει ο καθενας και δειχνουν κατανοηση στα διαφορα θεματακια που εχουμε και προσπαθουμε να τα εξαλειψουμε.
Θελω να πιστευω οτι σε λιγο χρονικο διαστημα θα ειναι ολα οπως πρεπει και να ξερετε οτι κανουμε οτι μπορουμε για να υπαρχει το καλυτερο αποτελεσμα.
Και παλι χρονια πολλα σε ολους!!
- Nikos Kanakis
- Αρχιψαρωμένος
Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα απο την καρδιά μου στο Κωνσταντίνο Παλιβάκη και στον κάθε ένα φίλο προσωπικά που βοήθησαν για να βγεί αυτό το αποτέλεσμα. Σας ευχαριστώ !!!
Psaroma γιατί έτσι γουστάρω !!!
To μπραβο ειναι λιγο,το ευχαριστουμε αυτονοητο,το καλο κουραγιο η ευχη!Καλες θαλασσες να εχει!
Tα Τετραθεμελα του κοσμου τουτου¨ψαρι,κρασι,φωτια,γυναικα...
Ευχαριστω ολα τα παιδια που δουλεψαν και ελπιζω να τα πουμε απο κοντα συντομα.