temolino βαρίδια

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
dimitris thanopoulos

temolino βαρίδια

Δημοσίευση από dimitris thanopoulos »

Σε αυτή την δύσκολη αλλά γεμάτη από απρόοπτες συγκινήσεις τεχνική ψαρέματος έχω να αναφέρω πως τα βαρίδια μας παίζουνε σημαντικό ρολο στους κακοτράχηλους και πετρώδης βυθούς που έχουμε να ψαρέψουμε.Πόσες ήτανε εκείνες οι φορές που σπάσαμε τις αρματωσιές μας απο σκάλωμα του βαριδιόυ μας μέσα σε χαρακιές του βυθού.Για να μπορέσουμε να ελλατώσουμε τις πιθανότητες σκαλώματος χρησιμοποιούμε κάποια βαρίδια λεγόμενα χορευτές με την ονομασία temolino.Aυτά τα ιδιαίτερα βαρίδια εχουνε την ιδιότητα λόγω του αέρα που βρισκεται μέσα στο σωληνα του να μην το αφήνει να σέρνεται στο βυθό αλλά να κρέμεται όρθιο κατά την ωρα του ψαρέματος μας,με αποτέλεσμα να μην βρίσκει στους άγριους βυθους και να σκαλώνει.

τεμολινο.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ποτέ μη λές ποτέ...ολα στη ζωή είναι πιθανά αλλά και απίθανα να συμβούν..
Άβαταρ μέλους
Xenos
Psaroma Fishing Team
Psaroma Fishing Team

Re: temolino βαρίδια

Δημοσίευση από Xenos »

Must αυτό το βαρίδι!!!
Εαν μάλιστα κάνεις τρυπίτσες στο σωληνάκι και βγάλεις το βαρίδι απο κάτω ,μπορείς να βάλεις κάποιο υγρό που μαλαγρώνει και να έχεις ένα τεμολίνο μαλαγρωτή!
ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΘΙΣΤΙΚΟ,ΜΗΝ ΤΟ ΑΡΧΙΣΕΤΕ!!
Άβαταρ μέλους
panos
Psaroma Fishing Team
Psaroma Fishing Team

Δημοσίευση από panos »

Προσοχή όμως γιατί αν έχει ρεύματα η αρματωσιά γίνεται χαρταετός!
Σαν τη θάλασσα δεν έχει..
Άβαταρ μέλους
Akis
Αρχιψαρωμένος
Αρχιψαρωμένος

Δημοσίευση από Akis »

Θα ηθελα να το τραβηξω video, να δω πως δουλευη..........εχω ακουση τοσα πολλα γιαυτο το βαριδι, και θα ηθελα να το δω πως δουλευη
απο κοντα!!!!!
Μαγκιά δεν είναι με τα πάντα να κάνεις κάτι, μαγκιά είναι με το τίποτα να κάνεις τα πάντα!!!
Άβαταρ μέλους
Thanman
Αρχιψαρωμένος
Αρχιψαρωμένος

Δημοσίευση από Thanman »

Εγώ το έχω δουλέψει με σιαλούμ μέσα στο σωληνάκι ψαρεύοντας μουρμούρες. Τις πέθανα!!!!!

Στο Rock πάντος, απαραίτητο εργαλίο. Άκη πολύ δουλειά έχεις να κάνεις χαχαχαχαχα
https://www.facebook.com/Lamogia.gr?ref_type=bookmark

Ποποοο ψάρωμα!!!!!
Άβαταρ μέλους
Tasos Potoudis
Admin
Admin

Δημοσίευση από Tasos Potoudis »

Μια φορα εγινε αυτο ή σου εχει δουλεψει γενικα?
Χαχαχαααα τους εφτιαξες clubακι!
..tripinfishing..
Άβαταρ μέλους
Thanman
Αρχιψαρωμένος
Αρχιψαρωμένος

Δημοσίευση από Thanman »

Τάσο το είχα δουλέψει αρκετές φορές παλιότερα στη β. Εύβοια που πήγαινα συχνά και πραγματικά είχε εντυπωσιακά αποτελέσματα. Ένα βραδάκι δεν τσίμπαγε τίποτα, μα τίποτα και στίβωντας το μυαλό μου συνδίασα ότι τη μέρα οι χρωματιστές χάνδρες δουλεύουν καλά στις μουρμούρες ( ειδικά πράσινες και κόκκινες). Έτσι λοιπόν και έβαλα το σιαλούν σε χορευτή και ανατράπηκε το ψάρεμά μου ρε φίλε.
Επίσης το έχω δοκιμάσει μέσα σε σουπάκι σε βραδυνό ψάρεμα. Σε 10 λεπτά χτύπισε μουγκρί όταν σε κανένα άλλο καλάμι δεν βάρεσε τίποτα άλλο.
https://www.facebook.com/Lamogia.gr?ref_type=bookmark

Ποποοο ψάρωμα!!!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Βαρίδια”