Προτάσεις για βαρκάκι (Heavy Casting)
Re: Προτάσεις για βαρκάκι (Heavy Casting)
ναι παιχνιδι ειναι.πηγα σην εκθεση τελικα και πηρα αυτο εδω 350e¨:
http://www.psaras-shop.gr/index.php?rou ... uct_id=545" onclick="window.open(this.href);return false;
με τη sanwa fm 4ch τη τηλεκαευθυνση 1000μ,ηταν στο budget μου,θα εχω το service μου που ειναι απαραιτητο
μου αρεσε και το βαθος που ειχε σα σκαρι νορμαλ μεγεθος για το ζωντανο που το θελω κυριως.θα πεταω και κανα παραγαδακι 50 αγκιστρια
δε πειραζει που δεν ειναι πολυεστερικο,δεν ειχα διαθεση να δωσω 500+
θα με καλυψει πιστευω
εχει κατι σα καροσα πισω και αδειαζει ο δολωμα.θα αντεξει το ζωντανο χωρις νερο μεχρι να φασει σον προορισμο του? αλλα λογικα αντεχουν κανα τεταρτο ολα χωρις νερο
http://www.psaras-shop.gr/index.php?rou ... uct_id=545" onclick="window.open(this.href);return false;
με τη sanwa fm 4ch τη τηλεκαευθυνση 1000μ,ηταν στο budget μου,θα εχω το service μου που ειναι απαραιτητο
μου αρεσε και το βαθος που ειχε σα σκαρι νορμαλ μεγεθος για το ζωντανο που το θελω κυριως.θα πεταω και κανα παραγαδακι 50 αγκιστρια
δε πειραζει που δεν ειναι πολυεστερικο,δεν ειχα διαθεση να δωσω 500+
θα με καλυψει πιστευω
εχει κατι σα καροσα πισω και αδειαζει ο δολωμα.θα αντεξει το ζωντανο χωρις νερο μεχρι να φασει σον προορισμο του? αλλα λογικα αντεχουν κανα τεταρτο ολα χωρις νερο
- OdysseasAlexandrou
- Αρχιψαρωμένος
Καλήμερα και καλοτάξιδο , όταν θέλεις να ρίξεις ζωντανό δόλωμα δεν χρειαζετε να βάζεις όλο το δόλωμα μέσα στο δοχείο αλλά μόνο το βαρίδι γιατί μπορεί να βεντουζαρει και να μην φεύγει .
- mike meskouris
- Psaroma Fishing Team
Καλήμερα και καλοτάξιδο δεν μιλήσαμε μαζί τελικά χτες και δεν είπες και εσύ από το psaroma είμαι χάρηκα που έμεινες ευχαριστημένος και περιμένω εντυπώσεις από την καθέλκυση...
οχι δε μιλησαμε. μιλησα με τον συναγριδα και με ενα αλλο παιδι ψηλο με μουσακι
.ευχαριστωωω!

υπαρχει τιποτα να βαλω (κανα σημαιακι,μπαλα τετοια εχω ακουσει) να φαινεται απο μακρυα,μερα ειδικα? κολλατε κατι πανω στο σκαφακι?
- mike meskouris
- Psaroma Fishing Team
όχι δεν χρειάζεται λόγο ότι είναι κίτρινο φαίνεται ..
λοιπον παιδια.το σκαφακι μου εκανε το παρθενικο του ταξιδι.δεν εβαλα κυαλια κλπ παντα δεμενο με μια 0.60 πετονια,ειχα συνοδηγο με καμερα με υψηλο ζοομ χαχα.απο αποσταση δε κυνηγησα σε πρωτη φαση κατι ιδιαιτερα μακρυα.πηγε στα 120+ μετρα,σε νορμαλ κυματατακια .ετσι κι αλλιως δε μου αρεσει να ψαρευω με μποφορ.εμεινα πολυ ευχαριστημενος απο τη πλευση του.το εβλεπα μια χαρα με γυμνα ματια σε αυτα τα μετρα και απελευθερωση 100% (εκτος απο μια φορα που εμπλεξε η πετονια στο κουμπι του ον οφ) η απελευθερωση ανοιξε παντως.σουπια δε βρηκα αλλα επεσε μια γοπα μεγαλη φρεσκια και ενα πολυαγκιστρο.δε χτυπησε τιποτα.παντως η αληθεια ειναι οτι το καταχαρηκα,γελασαμε και ειναι πολυ διασκεδαστικος τροπος ψαρεματος.ευχαριστω ολους για τις συμβουλες σας! και μια ερωτησουλα.να φορας κυαλια και να οδηγεις γινεται?? μπορω να φοραω κυαλια και να εχω ελευθερα τα χερια μου για τη τηλεκατευθυνση??
σ αυτο το ψαρεμα χρειαζεσε παρεουλα αδερφε (πολυ βαρετο) σε σχεση με casting η surfcasting (προσωπικη μου αποψη το βαρετο)οποτε ενας τα κυαλα η καμερα κι αλλος την τηλεκατευθυνση
και ενας τριτος να κραταει τη πετονια που θα εχω δεσει το βαρκακι.ωχ θα πληρωνω μισθους 

- mike meskouris
- Psaroma Fishing Team
φίλε πήγαινε και πιο μέσα δεν μασάει πουθενά...κιάλια απαραίτητα να έχεις μαζί σου...
-
γεια σας πεδια,εχω ξεκηνηση κ εγω τ heavy casting ,τρομερη τεχνηκη αν και μερικη φορα λιγο βαρετη
όταν ξεκηνησα την συγκεκριμενη τεχνηκη εκανα την απελευθερωση δολοματον με ένα κανο,πηγενα οπουδήποτε ....!!! ,γρεμια(δεστε ψαροτοπο,με φαγε τ κουβάλημα https://www.youtube.com/watch?v=HNzSVU7peHw" onclick="window.open(this.href);return false; , παραλιες ,παντου,αλλα ειδα οτη δεν ποληβολευε,ετσι το πουλησα κ ψαχνο για βαρκακι,ειμαι αναμεσα στο ποπαι(το καινουριο) το p3 και το oceanic, θελω να εχει εμβελια συγουρα 350 μετρα (αν κ με μια τυλευκατευθηνση λινεται) κ 5-6 βολες συγουρα στα 200-300 μετρα, κ οσο το δυνατον πιο πιοτηκα υλικα γινεται,γιατη η θαλλασα τα τροη ολλα,μπορηται να με βοηθησεται
??

Καλημέρα ονομάζομαι Γιώργος το φόρουμ μου τράβηξε την προσοχή και θα ήθελα να σας παρουσιάσω την δικιά μου πρόταση στα σκαφάκια ψαρέματος.
Είμαι κατασκευαστής και ασχολούμαι με πολλά πράγματα έτσι είπα να ασχοληθώ λίγο και με αυτόν τον τομέα φτιάχνοντας ένα σκαφάκι όσο γίνεται πιο γερό να μην χρειάζεται και ιδιαίτερη περιποίηση να είναι πρακτικό και να μπορείς να κάνεις όποια μετατροπή και να θελήσεις.
Παρακάτω θα σας δείξω την εργασία μου στα συγκεκριμένα σκαφάκια και θα μου άρεσε να ακούσω τις γνώμες σας.
Τα σκαφάκια είναι κατασκευασμένα εξ ολοκλήρου από ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟ ή ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ όπως και όλα τα εξαρτήματά τους,δεν υπάρχει κάτι που να σκουριάζει πάνω τους.Αν και βάφοντε μόνο για λόγους εμφάνισης η ΒΑΦΗ τους είναι ΗΛΕΚΤΡΟΣΤΑΤΙΚΗ
Παρακάτω σας στέλνω έναν σύνδεσμο στο FB που μπορείτε να τα δείτε.
Σας ευχαριστώ Γιώργος.
https://www.facebook.com/%CE%A3%CE%BA%C ... 532035939/
Είμαι κατασκευαστής και ασχολούμαι με πολλά πράγματα έτσι είπα να ασχοληθώ λίγο και με αυτόν τον τομέα φτιάχνοντας ένα σκαφάκι όσο γίνεται πιο γερό να μην χρειάζεται και ιδιαίτερη περιποίηση να είναι πρακτικό και να μπορείς να κάνεις όποια μετατροπή και να θελήσεις.
Παρακάτω θα σας δείξω την εργασία μου στα συγκεκριμένα σκαφάκια και θα μου άρεσε να ακούσω τις γνώμες σας.
Τα σκαφάκια είναι κατασκευασμένα εξ ολοκλήρου από ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟ ή ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ όπως και όλα τα εξαρτήματά τους,δεν υπάρχει κάτι που να σκουριάζει πάνω τους.Αν και βάφοντε μόνο για λόγους εμφάνισης η ΒΑΦΗ τους είναι ΗΛΕΚΤΡΟΣΤΑΤΙΚΗ
Παρακάτω σας στέλνω έναν σύνδεσμο στο FB που μπορείτε να τα δείτε.
Σας ευχαριστώ Γιώργος.
https://www.facebook.com/%CE%A3%CE%BA%C ... 532035939/