Τραπεζάκι εργασίας
- Tasos Potoudis
- Admin
Τραπεζάκι εργασίας
Το δισκάκι έχει περίπου 35euro και το στο τρίποδο έχω κάνει προσαρμογή.Κανονικά είνα φτιαγμένο να βιδώνει σε κοντάρι για άμμο.
Κάπου το πουλάνε κ έτοιμο με τρίποδο.(με λίγο ψάξιμο το βρίσκω αν ενδιαφέρει)
Κάπου το πουλάνε κ έτοιμο με τρίποδο.(με λίγο ψάξιμο το βρίσκω αν ενδιαφέρει)
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
..tripinfishing..
- Constantine Palivakis
- Admin
Re: Τραπεζάκι εργασίας
Πολυ ενδιαφερον! Αν και ο δισκος μου φαινεται λιγο τσιμπημενος... Καπου ειχε δει το ματι μου καποια στιγμη κατι δισκους σε πολυ καλη τιμη και με καπακι αλλα δεν θυμαμαι που.
Νομιζω οτι ο ξενος αμα το ψαξει λιγο επειδη ειναι η δουλεια του ισως μας βρει καμια ακρη καλη.

Νομιζω οτι ο ξενος αμα το ψαξει λιγο επειδη ειναι η δουλεια του ισως μας βρει καμια ακρη καλη.

www.constantinepalivakis.com
- Tasos Potoudis
- Admin
Κατάλαβα που το πας!
Λογότυπο psaroma στο δίσκο κανα κρυφό φωτισμό κ έφυγε στην αγορά!
Λογότυπο psaroma στο δίσκο κανα κρυφό φωτισμό κ έφυγε στην αγορά!
..tripinfishing..
40x28-6 θέσεις,λευκός,μελαμίνη γύρω στα 10 ευρω...χωρίς καπάκι όμως!Constantine Palivakis έγραψε:Πολυ ενδιαφερον! Αν και ο δισκος μου φαινεται λιγο τσιμπημενος... Καπου ειχε δει το ματι μου καποια στιγμη κατι δισκους σε πολυ καλη τιμη και με καπακι αλλα δεν θυμαμαι που.
ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΘΙΣΤΙΚΟ,ΜΗΝ ΤΟ ΑΡΧΙΣΕΤΕ!!
- Constantine Palivakis
- Admin
Xenos έγραψε:40x28-6 θέσεις,λευκός,μελαμίνη γύρω στα 10 ευρω...χωρίς καπάκι όμως!Constantine Palivakis έγραψε:Πολυ ενδιαφερον! Αν και ο δισκος μου φαινεται λιγο τσιμπημενος... Καπου ειχε δει το ματι μου καποια στιγμη κατι δισκους σε πολυ καλη τιμη και με καπακι αλλα δεν θυμαμαι που.
Αυτά είναι! Υπαρχει ετοιμοπαραδοτος φιλε η να στο παραγγειλουμε???
www.constantinepalivakis.com
μελαμινη θα κανει?Αν βραχει παει για πεταμα.
- thodoris tzavaras
- Αρχιψαρωμένος
Με βλέπω να φτιάχνω τεντάκια για τον ήλιο και για να μην βρέχονται!!
Μην περιμένεις να αλλάξουν οι άλλοι....άλλαξε εσύ..
Βρε ρεμάλια ,θα σας έλεγα για κάτι που χαλάει με το νερό??:P
Δεν τα δουλευω αυτά,αλλά τα έχεi προμηθευτής μου και θεωρητικά σε 2 μερες ειναι εδω.Για την μελαμινη αυτήν μην φοβαστε.Είναι αριστης ποιότητας,πλένεται και στο πλυντηριο πιάτων.Είναι βασικά δίσκος φαγητού.Βρήκα ενα παρόμοιο εδώ:

Δεν τα δουλευω αυτά,αλλά τα έχεi προμηθευτής μου και θεωρητικά σε 2 μερες ειναι εδω.Για την μελαμινη αυτήν μην φοβαστε.Είναι αριστης ποιότητας,πλένεται και στο πλυντηριο πιάτων.Είναι βασικά δίσκος φαγητού.Βρήκα ενα παρόμοιο εδώ:

ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΘΙΣΤΙΚΟ,ΜΗΝ ΤΟ ΑΡΧΙΣΕΤΕ!!
- mike meskouris
- Psaroma Fishing Team
Δίσκος φαγητού από το στρατό θέλει και δεν παθαίνουνε και τίποτα...
- Tasos Potoudis
- Admin
Και προχωραμε στην εξελιξη του σχεδιου...
Χρησιμοποιησα μια αρθρωση απο ενα παλιο φωτιστικο αλλα μπορει να γινει κ κατασκευη με αλουμινενιες βεργες κ μεγαλα γκροβερ στις αρθρωσεις για να στεκεται.
Η βαση ενωσης θελει προσοχη να μην αλαξει το σχημα του τριγωνικου σωληνα γιατι θα εχει θεμα με τον εσωτερικο συρομενο.
Επισης με ενα κονταρι βαψιματος ανοιγομενο (εγω ειχα ενα σπασμενο απικο οπου χρησιμοποιησα το 2 κ 3ο στελεχος) το οποιο ευκολα στερεωνεται στο εδαφος κ στο τραπεζακι κ εχουμε κρεμαστρα για αρματωσιες.
Λογω του οτι εχω ενα θεματακι με τη μεση μου κ μου αρεσει η οργανωση σε οτι αγαπαω το δειχνω για ομοιοπαθεις.
Χρησιμοποιησα μια αρθρωση απο ενα παλιο φωτιστικο αλλα μπορει να γινει κ κατασκευη με αλουμινενιες βεργες κ μεγαλα γκροβερ στις αρθρωσεις για να στεκεται.
Η βαση ενωσης θελει προσοχη να μην αλαξει το σχημα του τριγωνικου σωληνα γιατι θα εχει θεμα με τον εσωτερικο συρομενο.
Επισης με ενα κονταρι βαψιματος ανοιγομενο (εγω ειχα ενα σπασμενο απικο οπου χρησιμοποιησα το 2 κ 3ο στελεχος) το οποιο ευκολα στερεωνεται στο εδαφος κ στο τραπεζακι κ εχουμε κρεμαστρα για αρματωσιες.
Λογω του οτι εχω ενα θεματακι με τη μεση μου κ μου αρεσει η οργανωση σε οτι αγαπαω το δειχνω για ομοιοπαθεις.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
..tripinfishing..