Ιδέες για νέα θέματα & κατηγορίες στο φόρουμ

Εδώ είναι το δικό σας μέρος για να μοιραστείτε την αγάπη σας για το ψάρεμα, να ανταλλάξετε απόψεις, εμπειρίες και γνώσεις.
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Constantine Palivakis
Admin
Admin

Re: Προτάσεις και ιδέες για το forum του psaroma.gr

Δημοσίευση από Constantine Palivakis »

Fanis Zampos έγραψε:
Constantine Palivakis έγραψε:Καλημέρα σας! Δεν βλέπω προτάσεις και νομίζω οτι κάτι δεν πάει καλά.
Αν κάτι δεν σας αρέσει η κάτι θα θέλατε παραπάνω γράψτε το εδώ.
Μια παρέα είμαστε, αν κάτι δεν μας αρέσει και αυτό το γράφουμε εδώ και προσπαθούμε να το διορθώσουμε.
Είναι καλό αν υπάρχουν γενικά θεματακια να τα συζητάμε και να μη τα αφήνουμε να περνάνε.
Καλημέρα σας και καλο Σαββατοκυριακο φιλοι μου.
Εμένα δεν μου αρεσουν τα θεματα για βαρκα....Ειμαι παραλίας....τι να κανουμε??? :D

Το σβηνουμε....χαχαχα
Και απο την στιγμη που το εχουμε τοσους μηνες και δεν ειναι ενεργο νομιζω οτι δεν υπαρχει και λογος να μην το σβησουμε.
www.constantinepalivakis.com
Άβαταρ μέλους
Nikos Kanakis
Αρχιψαρωμένος
Αρχιψαρωμένος

Δημοσίευση από Nikos Kanakis »

Fanis Zampos έγραψε:Νομιζω υπαρχει.
Για ενημερωσέμαι γιατι είμαι αδιάβαστος :D :D :D
Psaroma γιατί έτσι γουστάρω !!!
Άβαταρ μέλους
Fanis Zampos
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Δημοσίευση από Fanis Zampos »

Κάποιος είπε πως πλούσιος είναι εκείνος που έχει ελεύθερο χρόνο για να ψαρέψει....Τελικά είμαι πολύ φτωχός....
Άβαταρ μέλους
Tasos Potoudis
Admin
Admin

Δημοσίευση από Tasos Potoudis »

Το ... Για το μήνυμα αυτό ο συγγραφέας Fanis Zampos "Ευχαριστώ": νομιζω ειναι αχρηστο. Ενα σηματακι like σαν αυτο που παταμε για να κανουμε like ειναι ok νομιζω.
Και το ονομα αυτου που γραφει πιο μεγαλο να μην πρεπει να κοιτας δεξια να δεις ποιος ειναι.
Θα ειναι πιο ξεκουραστο ...νομιζω.
..tripinfishing..
Άβαταρ μέλους
Nikos Kanakis
Αρχιψαρωμένος
Αρχιψαρωμένος

Constantine Palivakis έγραψε:
Nikos Kanakis έγραψε:Στην κατηγορία εξοπλισμος για το ψαρεμα μας θα μπορούσε και μια υποκατηγορία με προσωπικές ψαρευτικες πατέντες .
Υπηρχε η κατηγορια αλλα ηταν στα θεματα γενικου περιεχομενου,πλεον ειναι στον εξοπλισμο.
Ααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχα..............................μου αρέσεις ρε Παλιβάκη χχαχαχαχαχαχαχαχα μου απάντησες μετά απο 1 χρόνο αφου είχε φτιαχτεί η κατηγορία αααααααχαχαχαχαχαχαχα........................... :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Fanis Zampos
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Δημοσίευση από Fanis Zampos »

Το θέμα είναι οτι απάντησε...Δεν έχει σημασία το πότε... :twisted: :twisted: :twisted:
Κάποιος είπε πως πλούσιος είναι εκείνος που έχει ελεύθερο χρόνο για να ψαρέψει....Τελικά είμαι πολύ φτωχός....
Άβαταρ μέλους
Constantine Palivakis
Admin
Admin

Δημοσίευση από Constantine Palivakis »

Nikos Kanakis έγραψε:
Constantine Palivakis έγραψε:
Nikos Kanakis έγραψε:Στην κατηγορία εξοπλισμος για το ψαρεμα μας θα μπορούσε και μια υποκατηγορία με προσωπικές ψαρευτικες πατέντες .
Υπηρχε η κατηγορια αλλα ηταν στα θεματα γενικου περιεχομενου,πλεον ειναι στον εξοπλισμο.
Ααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχα..............................μου αρέσεις ρε Παλιβάκη χχαχαχαχαχαχαχαχα μου απάντησες μετά απο 1 χρόνο αφου είχε φτιαχτεί η κατηγορία αααααααχαχαχαχαχαχαχα........................... :lol: :lol: :lol:
Εγώ φταίω ρε....
www.constantinepalivakis.com
Άβαταρ μέλους
Nikos Kanakis
Αρχιψαρωμένος
Αρχιψαρωμένος

Νομίζω πως θα πρέπει να υπάρχει (υποχρεωτικά )φωτογραφία όλων των μελών στο προφίλ τους για να γνωρίζουμε τουλάχιστον εξ όψεως με ποιόν μιλάμε και ποιός γράφει ένα αρθρο . :geek: :? :geek:
Άβαταρ μέλους
thodoris tzavaras
Αρχιψαρωμένος
Αρχιψαρωμένος

Δημοσίευση από thodoris tzavaras »

Nikos Kanakis έγραψε:Νομίζω πως θα πρέπει να υπάρχει (υποχρεωτικά )φωτογραφία όλων των μελών στο προφίλ τους για να γνωρίζουμε τουλάχιστον εξ όψεως με ποιόν μιλάμε και ποιός γράφει ένα αρθρο . :geek: :? :geek:
Εντάξει......... κερδίσατε!!! Θα βάλω φωτογραφία. Αλλα μετά μην μου πείτε τίποτα ότι το forum κολλάει, χάνονται δεδομένα και γενικά δεν δουλεύει καλά.
Να εξηγούμαστε!!!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Μην περιμένεις να αλλάξουν οι άλλοι....άλλαξε εσύ..
Άβαταρ μέλους
Nikos Kanakis
Αρχιψαρωμένος
Αρχιψαρωμένος

thodoris tzavaras έγραψε:
Nikos Kanakis έγραψε:Νομίζω πως θα πρέπει να υπάρχει (υποχρεωτικά )φωτογραφία όλων των μελών στο προφίλ τους για να γνωρίζουμε τουλάχιστον εξ όψεως με ποιόν μιλάμε και ποιός γράφει ένα αρθρο . :geek: :? :geek:
Εντάξει......... κερδίσατε!!! Θα βάλω φωτογραφία. Αλλα μετά μην μου πείτε τίποτα ότι το forum κολλάει, χάνονται δεδομένα και γενικά δεν δουλεύει καλά.
Να εξηγούμαστε!!!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ομορφάντρα μου .........................ααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχααααααααααααααα :lol: :lol: :lol:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Καλώς ήρθατε στο forum του psaroma.gr”