Αγορά μηχανισμού για surf casting
Αγορά μηχανισμού για surf casting
Καλημερα και καλη χρονια. Εχω σκοπο να αγορασω ενα μηχανισμο για surf casting και εχω καταληξει σε δυο εταιρειες TRABUCCO ή OKUMA. Ποια ειναι γνωμη σας για αυτες και πια θα διαλέγατε. Ευχαριστω................
- Fanis Zampos
- Διαχειριστής
Re: Προτασεις για μηχανάκι surf casting
Simeonn καλως ηρθες και καλη χρονιά.Εχεις καταλήξει σε καποια μοντέλα ή μόνο στις μάρκες?Και οι δύο ειναι αξιόλογες εταιρίες.Εγω προσωπικα αν με εβαζες να διαλεξω αναμεσα σε αυτες τις δυο μαρκες αποκλειστικα, θα διαλεγα Trabucco λογω μεγαλυτερης ποικιλιας στα μοντελα αλλα και απο θεμα ποιοτητας.Δική μου αποψη πάντα.Αλλοι ισως εχουν αντιθετη αποψη.
Κάποιος είπε πως πλούσιος είναι εκείνος που έχει ελεύθερο χρόνο για να ψαρέψει....Τελικά είμαι πολύ φτωχός....
Ποσα διαθέτεις; (σου απάντησα εμμέσως)
Okuma Distance Surf DS760 - 80.euro , Trabucco Castforce 5000 60.euro . Στα 80 ευρο πανω κατω................
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simeonn την Δευ Ιαν 12, 2015 1:48 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Fanis Zampos
- Διαχειριστής
Trabucco Alioth Surf 10000-80 ευρω σου προτεινω εγω με ταβανι τα 80 ευρω.
Κάποιος είπε πως πλούσιος είναι εκείνος που έχει ελεύθερο χρόνο για να ψαρέψει....Τελικά είμαι πολύ φτωχός....
Ναι τον γνωριζω Trabucco Alioth Surf 10000 ευχαριστω...............
- Fanis Zampos
- Διαχειριστής
Τελικα φιλε μου κατεληξες καπου?Αν ναι μπορεις να μας πεις εντυπωσεις?
Στο οkuma κατεληξα και τις επομενες μερες θα γινει η αγορα.......
- Tasos Potoudis
- Admin
Αδελφέ εχω τον Okuma Distance DTX Surf ο οποίος είναι ΑΚΥΡΟΣ!
Καλη ποιότητα κατασκευής ελαφρύς με σχετικα μεγάλης διαμετρου μπομπίνα ,αλλά η δύναμη έλξης του δεν υπάχει κυριολεκτικά.
Με 80 γραμμάρια βαρίδι ΖΟΡΙΖΕΤΑΙ να κανει ανάκτηση.
Θα σου προτεινα ανεπιφυλακτα σε αυτά τα λεφτά Ryobi proskyer!
Εχω 2 και το μηχανάκι ειναι ΤΑ ΣΠΑΕΙ σε όλα , απλά εψαχνα κατι πιο ελαφρύ για πιο light καταστάσεις.
Μπορει ο DS760 να μην ειναι μούφα αλλά απο την στιγμη που υπαρχει ο proskyer μην το σκεφτεσαι , ειναι εγγυηση!
Ελπίζω να σε έπεισα!
Αν καποιος φιλος εχει να προτεινει καποιον ελαφρυ (550max) με μεγάλη μπομπινα κατω απο 80 euro.......
Καλη ποιότητα κατασκευής ελαφρύς με σχετικα μεγάλης διαμετρου μπομπίνα ,αλλά η δύναμη έλξης του δεν υπάχει κυριολεκτικά.
Με 80 γραμμάρια βαρίδι ΖΟΡΙΖΕΤΑΙ να κανει ανάκτηση.
Θα σου προτεινα ανεπιφυλακτα σε αυτά τα λεφτά Ryobi proskyer!
Εχω 2 και το μηχανάκι ειναι ΤΑ ΣΠΑΕΙ σε όλα , απλά εψαχνα κατι πιο ελαφρύ για πιο light καταστάσεις.
Μπορει ο DS760 να μην ειναι μούφα αλλά απο την στιγμη που υπαρχει ο proskyer μην το σκεφτεσαι , ειναι εγγυηση!
Ελπίζω να σε έπεισα!
Αν καποιος φιλος εχει να προτεινει καποιον ελαφρυ (550max) με μεγάλη μπομπινα κατω απο 80 euro.......
..tripinfishing..