Συνήθως σε λιμάνι που προτιματε να ψαρεύετε?
Μέσα στο λιμάνι,ή στις έξω πλευρές του ντόκου??
Στην μπούκα ή σε κάποια γωνιά?
Ψάρεμα σε λιμάνι
Ψάρεμα σε λιμάνι
ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΘΙΣΤΙΚΟ,ΜΗΝ ΤΟ ΑΡΧΙΣΕΤΕ!!
Re: Ψάρεμα σε λιμάνι
Kαλημερα Ξενοφωντα.Μαλλον θα εννοεις την πρωτη φορα?Οταν παω για πρωτη φορα σε λιμανι παντα βλεπω την κινηση των ρευματων,και προσπαθω να βρω ενα μερος ειτε να κοβουν ειτε να συναντιουνται τα ρευματα ωστε να κρατα την μαλαγρα συγκεντρωμενη.Μετα θα ψαρεψω και σε αλλα σημεια μεχρι να καταληξω σε αυτο που μου ταιριαζει.Οι γωνιες ειναι οι αγαπημενες μου!
Tα Τετραθεμελα του κοσμου τουτου¨ψαρι,κρασι,φωτια,γυναικα...
- Constantine Palivakis
- Admin
Αν και δεν ψαρευω συχνα πλεον εγγλεζικο λογω το οτι θα πρεπει να κανω πολλα χιλιομετρα για να βρω ενα καλο ψαροτοπο (χωρις ρευματα), θα πω οτι και εγω οταν εμενα Κυμη προτιμουσα τις γωνιες.
Γενικα πρεπει να εισαι πολυ προσεκτικος και να εχεις τεσταρει ενα λιμανι για να εισαι σιγουρος το που θα κατσεις, η γωνιες ειναι μια καλη επιλογη οταν δεν ξερεις καλα το λιμανι.
Επειδη το μπες βγες απο τα σκαφη δημιουργουν πολλες φορες περιεργες συνθηκες στα νερα ( που δεν μπορουμε να τις κατανοησουμε), οταν εχει κινηση το λιμανι καλο ειναι να προσεχουμε με τι μαλαγρωνουμε και πως, γιατι το μονο που θα κανουμε ειναι να χαλασουμε το ψαρεμα μας.
Γενικα πρεπει να εισαι πολυ προσεκτικος και να εχεις τεσταρει ενα λιμανι για να εισαι σιγουρος το που θα κατσεις, η γωνιες ειναι μια καλη επιλογη οταν δεν ξερεις καλα το λιμανι.
Επειδη το μπες βγες απο τα σκαφη δημιουργουν πολλες φορες περιεργες συνθηκες στα νερα ( που δεν μπορουμε να τις κατανοησουμε), οταν εχει κινηση το λιμανι καλο ειναι να προσεχουμε με τι μαλαγρωνουμε και πως, γιατι το μονο που θα κανουμε ειναι να χαλασουμε το ψαρεμα μας.
www.constantinepalivakis.com
Συνηθως σε βαθειες γωνιες,για να μην φευγει και η μαλαγρα!!
Μαγκιά δεν είναι με τα πάντα να κάνεις κάτι, μαγκιά είναι με το τίποτα να κάνεις τα πάντα!!!
Θενξ παίδες...μετα τόσο καιρό ψαρέματος με εγγλέζικο (και) σε λιμάνια,ακόμα δεν μπορώ να πω με σιγουριά που είναι καλύτερα να κάθεσαι..Εχω λιμάνι που στην εξωτερική πλευρά κάνω πάρτυ..απο μεσα ελάχιστα πράγματα.
Σε άλλο καθήσαμε σε 2 σημεία ,(μια γωνία και μια στην μεση)και δεν καναμε τιποτα απολύτως ενω την επόμενη μέρα στην μπούκα γινόταν χαμός.!
Τελικά τίποτα δεν είναι απόλυτο.Ισως μόνο το οτι πρέπει να ψαρεύουμε σε μέρος δίχως ρεύματα είναι το σίγουρο.
Σε άλλο καθήσαμε σε 2 σημεία ,(μια γωνία και μια στην μεση)και δεν καναμε τιποτα απολύτως ενω την επόμενη μέρα στην μπούκα γινόταν χαμός.!
Τελικά τίποτα δεν είναι απόλυτο.Ισως μόνο το οτι πρέπει να ψαρεύουμε σε μέρος δίχως ρεύματα είναι το σίγουρο.
ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΘΙΣΤΙΚΟ,ΜΗΝ ΤΟ ΑΡΧΙΣΕΤΕ!!
Ψαρεψα μεσα στο λιμανι της Κυπαρισσιας και οπως ειπατε το προτιμησα για την μαλαγρα. Επεφτε εκει που ηθελα με καλα αποτελεσματα.
Απο την εξω μερια ειχε κυματισμο και ειναι σιγουρο οτι θα μου την πηγαινε αλλου για αλλου.
Απο την εξω μερια ειχε κυματισμο και ειναι σιγουρο οτι θα μου την πηγαινε αλλου για αλλου.