Τελευταία ανάρτηση της προηγούμενης σελίδας:
Ρε θα πάμε για κάνα ψάρεμα? ΟργανωθείτεΠάμε για ψάρεμα?
- sosgiakomo
- Psaroma Fishing Team
Re: Πάμε για ψάρεμα?
ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΟΥΤΕ Ο ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΕΙΣ
Η διαδικασία είναι απλή:
Πας στο αεροδρόμιο, ζητάς και πληρώνεις εισιτήριο, πετάς και σε 4 ώρες είσαι εδώ. Βγάζουμε κάτι 5κιλα και 7κιλα λαυράκια, τα βάζεις σε ψυγείο στο cargo, και μετά από 12 ώρες ξαναπετάς πίσω.
Κόστος:
εισιτήριο: 500€
Cargo: 1.000€
δολώματα: τα κερνάω εγώ
καφέδες, νερά και φαγητό: εγώ
Σύνολο: 1.500€
Καλά δεν θα περάσουμε???????
Πας στο αεροδρόμιο, ζητάς και πληρώνεις εισιτήριο, πετάς και σε 4 ώρες είσαι εδώ. Βγάζουμε κάτι 5κιλα και 7κιλα λαυράκια, τα βάζεις σε ψυγείο στο cargo, και μετά από 12 ώρες ξαναπετάς πίσω.
Κόστος:
εισιτήριο: 500€
Cargo: 1.000€
δολώματα: τα κερνάω εγώ
καφέδες, νερά και φαγητό: εγώ
Σύνολο: 1.500€
Καλά δεν θα περάσουμε???????
https://www.facebook.com/Lamogia.gr?ref_type=bookmark
Ποποοο ψάρωμα!!!!!
Ποποοο ψάρωμα!!!!!
- Fanis Zampos
- Διαχειριστής
Αφού κερνάς τα δολώματα συμφέρει!!!!
Κάποιος είπε πως πλούσιος είναι εκείνος που έχει ελεύθερο χρόνο για να ψαρέψει....Τελικά είμαι πολύ φτωχός....
- sosgiakomo
- Psaroma Fishing Team
XAXAXA ρε λαμογιο σιγα να μην τα κανω cargo θα τα φαμε μαζι εκει και θα γλυτωσω και 1000€
ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΟΥΤΕ Ο ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
Αυριο πρωι Τεταρτη 10/12 λεω να παω για ψαρεματακι καπου γυρω απο Χαλκιδα,αν γουσταρει καποιος να παμε παρεα ας μου στειλει μηνυματακι.
- Constantine Palivakis
- Admin
- Been thanked: 6 times
Εαν καταφερω και συνελθω θα σε παρω τηλ να μου πεις που θα εισαι!!!mpampists έγραψε:Αυριο πρωι Τεταρτη 10/12 λεω να παω για ψαρεματακι καπου γυρω απο Χαλκιδα,αν γουσταρει καποιος να παμε παρεα ας μου στειλει μηνυματακι.
www.constantinepalivakis.com
- Fanis Zampos
- Διαχειριστής
Τα δολωματα αν ειναι ζωντανα ειναι ακομα σπιτι και περιμενουν...
Κάποιος είπε πως πλούσιος είναι εκείνος που έχει ελεύθερο χρόνο για να ψαρέψει....Τελικά είμαι πολύ φτωχός....
- Fanis Zampos
- Διαχειριστής
Φευγοντας για γιορτες εριξα μια ματια στα δολωματα ...Οι μανες και τα μονοδολια ειχαν ψοφησει...Το φαραω ομως ζουσε.πεταξα τις μανες και ξαναεκλεισα το ψυγειο μην μπορωντας να αντεξω την μποχα!Οταν γυρισα απο τις γιορτες μου ειπε ο πατερας μου οτι πεταξε στις κοτες αυτα που ειχε το ψυγειο γιατι βρωμαγε ολη η πιλοτη!!!Και γελοντας μαλιστα μου τονισε οτι αυτα που πεταξε ηταν ζωντανα!!!!Fanis Zampos έγραψε:Τα δολωματα αν ειναι ζωντανα ειναι ακομα σπιτι και περιμενουν...
Τελος παντων,κανα ψαρεμα θα κανουμε?Για κανονιστε τιποτα γιατι εχω ξεχασει πως ειναι να πινεις καφε στην παραλια με φιλους...
- Fanis Zampos
- Διαχειριστής
Αν κανένας ρεπαρει αυριο θα είμαι για καφεδακι στα Πολιτικά απο το πρωι μέχρι να νυχτωσει....
- Tasos Potoudis
- Admin
- Been thanked: 1 time
Παμε λοιπον να κανουμε τη πρωτη μας με καταλοιπα διακοπων κ αποθημενων , στην ενοτητα που οι προλαλησαντες μας εχουν αγωνιστει!
12-13 Σεμπτεμβρη Σαββατο με Κυριακη κ με νεα σεληνη , να κανουμε ενα ψαρωμα!
Παρτε μαγιο σκηνες κ παμε να φυγουμε!
Αλμυροποταμος ειναι ενα σεναριο , αλλα γιαυτο ειναι υπευθυνος ο προεδος χωρις να τον φορτωσουμε κατι αλλο τον καημενο... να δουμε πως ψαρευει κ αυτος...αχαχα
Οικονομικα προσωπικα προβληματα δεν ειναι εμποδιο καθως το psaroma παντα 3 βηματα μπροστα!
Αν επισης βολευει αλλη ημερομηνια διπλανη εγω προσωπικα δεν εχω θεμα.
Αντε για παμε ...
Ας ειναι απο Παρασκευη εως Κυριακη κ οποιος μπορει να κατσει οσο μπορει!Το λεω για το φιλο μας το Ξενο που δεν μπορει Κυριακη....
12-13 Σεμπτεμβρη Σαββατο με Κυριακη κ με νεα σεληνη , να κανουμε ενα ψαρωμα!
Παρτε μαγιο σκηνες κ παμε να φυγουμε!
Αλμυροποταμος ειναι ενα σεναριο , αλλα γιαυτο ειναι υπευθυνος ο προεδος χωρις να τον φορτωσουμε κατι αλλο τον καημενο... να δουμε πως ψαρευει κ αυτος...αχαχα
Οικονομικα προσωπικα προβληματα δεν ειναι εμποδιο καθως το psaroma παντα 3 βηματα μπροστα!
Αν επισης βολευει αλλη ημερομηνια διπλανη εγω προσωπικα δεν εχω θεμα.
Αντε για παμε ...
Ας ειναι απο Παρασκευη εως Κυριακη κ οποιος μπορει να κατσει οσο μπορει!Το λεω για το φιλο μας το Ξενο που δεν μπορει Κυριακη....
..tripinfishing..
- Tasos Potoudis
- Admin
- Fanis Zampos
- Διαχειριστής
Δυστυχως εκλεισα εισητηρια για το νησι και γυριζω 12/9 πρωι,οποτε δυσκολο να ακολουθησω σε μακρινό προορισμό. Αν ειναι καπου κοντα μπορει να καταφερω και να ερθω. (Ειναι λιγο απαλευτες 10 ωρες στο καραβι...)
- Constantine Palivakis
- Admin
Fanis Zampos έγραψε:Δυστυχως εκλεισα εισητηρια για το νησι και γυριζω 12/9 πρωι,οποτε δυσκολο να ακολουθησω σε μακρινό προορισμό. Αν ειναι καπου κοντα μπορει να καταφερω και να ερθω. (Ειναι λιγο απαλευτες 10 ωρες στο καραβι...)
Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Χαχαχαχαχα, έχω σπάσει!!! Καλό, πολύ καλό!
- Fanis Zampos
- Διαχειριστής
Χαχαχα 1000 φορες πληρωμα παρα σαν επιβατης...Δεν την παλεύω! !!
- Tasos Potoudis
- Admin
- Constantine Palivakis
- Admin
ΡΕ που παμε???????? Ριχτε καμια ιδεα για πσκ, ψαρεμα καμπινγκ!
- Tasos Potoudis
- Admin
Τελικα επειδη ειμαστε πιεσμενοι κ με διαφορετικες πιεσεις ο καθενας ...η εξελιξη της ιστοριας εναι οτι παω Χαλκιδα στον αποπανω αυριο 12/9 πρωι-πρωι κ απο εκει οπου προκυψει ...αναλογα την εξελιξη του πρωινου καφε!
Μεγιστη διαρκεια πτησης εως Κυριακη μεσημερι!
7 με 8 θα ξεκινησω απο Αθηνα το τηλ. μου ειναι 6 9 8 4 .....7 0 ....3 0..... 4 0 .
ΟΟΟΟλλλλεεεεεε!!!!!!
Μεγιστη διαρκεια πτησης εως Κυριακη μεσημερι!
7 με 8 θα ξεκινησω απο Αθηνα το τηλ. μου ειναι 6 9 8 4 .....7 0 ....3 0..... 4 0 .
ΟΟΟΟλλλλεεεεεε!!!!!!
..tripinfishing..