Τριάντα χρόνια ψαρωμένος
- Stayros Papadopoylos
- Μέλος
Τριάντα χρόνια ψαρωμένος
Την καλησπέρα μου σε όλη την ομάδα.
θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αποδοχή και με μεγάλη μου χαρά να μοιραστώ μαζί σας ένα προσωπικό αλμπούμ φωτογραφιών των τελευταίων ετών από διάφορα ψαρωμενοψαρεματα στην αγαπημένη μας Ελλάδα και ιδίως στη λατρεμένη μου Εύβοια.
Ελπίζω ότι κάποια στιγμή θα σας γνωρίσω όλους και από κοντά γιατί βλέπω ότι η αγάπη για το ψάρεμα είναι μεγάλη εδώ μέσα!
Και πάλι σας ευχαριστώ θερμά!
θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αποδοχή και με μεγάλη μου χαρά να μοιραστώ μαζί σας ένα προσωπικό αλμπούμ φωτογραφιών των τελευταίων ετών από διάφορα ψαρωμενοψαρεματα στην αγαπημένη μας Ελλάδα και ιδίως στη λατρεμένη μου Εύβοια.
Ελπίζω ότι κάποια στιγμή θα σας γνωρίσω όλους και από κοντά γιατί βλέπω ότι η αγάπη για το ψάρεμα είναι μεγάλη εδώ μέσα!
Και πάλι σας ευχαριστώ θερμά!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Stayros Papadopoylos την Κυρ Οκτ 05, 2014 11:36 am, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Re: 30 χρονια ψαρωμενος.....
Σταυρο ψαρωσαμε πραγματικα.Ευχομαι να παιρνας παντα καλα και εσυ και ο γιοκας σου,και το παρεακι σου και να δειχνεις στην γαλανη το σεβας που της αξιζει.Περιμενουμε και τις αποψεις σου σε διαφορα θεματα στο φορουμ,γιατι εμπειριες εχεις ,τι καλυτερο απο το να τις μοιραζεσαι?!Να σε καλα!
Tα Τετραθεμελα του κοσμου τουτου¨ψαρι,κρασι,φωτια,γυναικα...
- Constantine Palivakis
- Admin
Εγω Σταυρο απλα ανατριχιασα, πραγματικα ομως!Το βλεμα και το παθος που βγαζεις για αυτο που αγαπας φαινεται σε καθε φωτογραφια σου.
Φυσικα το ψαρεμα το αγαπαμε, αλλα αυτο που νιωθω και για ακομη μια φορα με εκανες να το νιωσω πιο εντονα, ειναι οτι το ψαρεμα ενωνει ανθρωπους, και ελικρινα μου κανεις για πολυ ωραιος ανθρωπος!
Σε ευχαριστουμε φιλε, να εισαι καλα να ψαρευεις φιλε μου.
Φυσικα το ψαρεμα το αγαπαμε, αλλα αυτο που νιωθω και για ακομη μια φορα με εκανες να το νιωσω πιο εντονα, ειναι οτι το ψαρεμα ενωνει ανθρωπους, και ελικρινα μου κανεις για πολυ ωραιος ανθρωπος!
Σε ευχαριστουμε φιλε, να εισαι καλα να ψαρευεις φιλε μου.
www.constantinepalivakis.com
- Stayros Papadopoylos
- Μέλος
πιστευω πως δεν χρειαζεται να πω πολλα,τα λογια ειναι περιττα και τα αισθηματα αμοιβαια.και παλι ευχαριστω ...
- mike meskouris
- Psaroma Fishing Team
Γεια σου Σταυρο τι κανεις φιλε καλως ηρθες..... πολυ καλες οι φωτογραφιες αλλα τον Αρη τι μου τον εβαλες χαχαχαχαχα
- Stayros Papadopoylos
- Μέλος
χαχαχα,γεια σου ρε Μαικ,καλως σας βρηκα.μου ελειψε ο μπαγασας,εγινε κρητικος τωραmike meskouris έγραψε:Γεια σου Σταυρο τι κανεις φιλε καλως ηρθες..... πολυ καλες οι φωτογραφιες αλλα τον Αρη τι μου τον εβαλες χαχαχαχαχα
- Nikos Kanakis
- Αρχιψαρωμένος
Σταύρο καλώς ήρθες στην παρέα μας . Ένα έχω να σου πώ , φιλαράκι ΨΑΡΩΣΑ

Psaroma γιατί έτσι γουστάρω !!!
- kostas genikis
- Ψαρωμένος
Χιλια χρονια ψαρωμενος να εισαι Σταυρο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σταύρο καλώς σε βρήκαμε ψαρωμένε φίλε!!!!
https://www.facebook.com/Lamogia.gr?ref_type=bookmark
Ποποοο ψάρωμα!!!!!
Ποποοο ψάρωμα!!!!!
Σταυρο καλως ορισες στο παρεακι μας ......σε ευχαριστουμε που μοιραστηκες ολες αυτες της ωραιες στιγμες <<ψαρωματος>> μαζι μας .....πραγματι εκπλητικες στιγμες!!!!!!!
Θα χαρω πολυ να μπορεσεις να ερθεις στην συναντηση να γνωριστουμε!!!!!!
Θα χαρω πολυ να μπορεσεις να ερθεις στην συναντηση να γνωριστουμε!!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος George Zougris την Δευ Σεπ 29, 2014 3:05 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Stayros Papadopoylos
- Μέλος
παιδια και παλι σας ευχαριστω ολους.Γιωργο θελω πολυ να ερθω αλλα δεν ξερω αν θα τα καταφερω λογω δουλειας.ιδωμεν....
Καλως ήρθες στην παρέα και συνέχισε να μας ψαρώνεις φίλε!Φοβερές φωτογραφίες,φοβερές στιγμές!
ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΘΙΣΤΙΚΟ,ΜΗΝ ΤΟ ΑΡΧΙΣΕΤΕ!!
- Stayros Papadopoylos
- Μέλος
ευχαριστω φιλε μου,καλως σας βρηκαXenos έγραψε:Καλως ήρθες στην παρέα και συνέχισε να μας ψαρώνεις φίλε!Φοβερές φωτογραφίες,φοβερές στιγμές!

Καλως ηρθες στην παρεα φιλε, ωραιες φωτογραφιες και ωραια ψαρια, μπραβο!
- Stayros Papadopoylos
- Μέλος
να'σαι καλά Βαγγέλη,ευχαριστώvaggelisp έγραψε:Καλως ηρθες στην παρεα φιλε, ωραιες φωτογραφιες και ωραια ψαρια, μπραβο!