Καινούρια εμφάνιση φόρουμ
- Constantine Palivakis
- Admin
Καινούρια εμφάνιση φόρουμ
Όπως θα έχετε προσέξει το psaroma.gr άλλαξε εμφάνιση. Για πείτε μας την γνώμη σας...
www.constantinepalivakis.com
Re: Καινούρια εμφάνιση φόρουμ
Μέ αφορμή τήν καινούργια εμφάνιση έλεγα
άν γινόταν νά αλλάζαμε τό χρώμα.Αυτό τό
βρίσκω πολύ ανοικτώ,θά έλεγα πιό σκούρο
οποιονδήποτε Χρώμα!
άν γινόταν νά αλλάζαμε τό χρώμα.Αυτό τό
βρίσκω πολύ ανοικτώ,θά έλεγα πιό σκούρο
οποιονδήποτε Χρώμα!
- Constantine Palivakis
- Admin
Είναι εμφανές οτι σε όλους αρέσει η καινούργια εμφάνιση όποτε δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσει η ψηφοφορία 
τα αποτελέσματα για την ιστορία ήταν,
Μου αρέσει 40%
Δεν μου αρέσει 0
Προτιμούσα το παλιό 0
Θέλει και κάτι άλλο 5%
Είναι σούπερ! 55%

τα αποτελέσματα για την ιστορία ήταν,
Μου αρέσει 40%
Δεν μου αρέσει 0
Προτιμούσα το παλιό 0
Θέλει και κάτι άλλο 5%
Είναι σούπερ! 55%
Αυτό είναι look! Μεγειές 

- Constantine Palivakis
- Admin
GiannisP έγραψε:Αυτό είναι look! Μεγειές
Πολυ χαιρομαι που σου αρεσει! Κατσε να βρω τροπο και το like και ειμαστε σουπερ
Αγαπητά μέλη,
Στην αρχική σελίδα του φόρουμ, στο portal, πάνω αριστερά κάτω από την επιλογή 'portal' υπάρχει ένα εικονίδιο (το σπιτάκι). Οδηγώντας τον κέρσορα πάνω στο σπιτάκι εμφανίζονται σε συντόμευση όλες οι κατηγορίες και υποκατηγορίες του φόρουμ. Αυτό προς διευκόλυνση και ταχύτητα εύρεσης κάποιας από τι κατηγορίες που θέλουμε να γράψουμε ή να δούμε κάτι.
Ευχαριστώ!!
Στην αρχική σελίδα του φόρουμ, στο portal, πάνω αριστερά κάτω από την επιλογή 'portal' υπάρχει ένα εικονίδιο (το σπιτάκι). Οδηγώντας τον κέρσορα πάνω στο σπιτάκι εμφανίζονται σε συντόμευση όλες οι κατηγορίες και υποκατηγορίες του φόρουμ. Αυτό προς διευκόλυνση και ταχύτητα εύρεσης κάποιας από τι κατηγορίες που θέλουμε να γράψουμε ή να δούμε κάτι.
Ευχαριστώ!!
https://www.facebook.com/Lamogia.gr?ref_type=bookmark
Ποποοο ψάρωμα!!!!!
Ποποοο ψάρωμα!!!!!
Πραγματικά πολύ ομορφο και κυρίως πολύ φιλικό το νέο look του φόρουμ.Συγχαρητήρια για την επιλογή!!
ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΘΙΣΤΙΚΟ,ΜΗΝ ΤΟ ΑΡΧΙΣΕΤΕ!!
εγω παντως απο την πρωτη στιγμη που το ειδα (προτου το ανεβασει ο ντινος) με ρωτησε αν μ αρεσει, ειπα ...τουμπανο!!!!! Συχαρητηρια φιλε,.....και τα καλυτερα ερχονται λεμεεεε!!!!!!!
Μια ομορφια!!!!!
Μαγκιά δεν είναι με τα πάντα να κάνεις κάτι, μαγκιά είναι με το τίποτα να κάνεις τα πάντα!!!
- Fanis Zampos
- Διαχειριστής
Εγω δεν εχω καταφέρει να δω ακομα το νεο look[FACE SCREAMING IN FEAR][FACE SCREAMING IN FEAR][FACE SCREAMING IN FEAR]!!!ευτυχώς που υπαρχει κ το tapatalk κ μπορω εστω κ στο ελαχιστο να παρακολουθώ το forum. ...
Κάποιος είπε πως πλούσιος είναι εκείνος που έχει ελεύθερο χρόνο για να ψαρέψει....Τελικά είμαι πολύ φτωχός....
- Constantine Palivakis
- Admin
Επειδη υπηρχαν καποια θεματακια με την προηγουμενη εμφανιση του φορουμ πηραμε την αποφαση να κανουμε μια αλλαγη, πιο ριζικη και λειτουργικη.
Τωρα μπορειτε να ανεβαζετε φωτογραφιες κανονικα, να λετε ευχαριστω σε οποιο ποστ σας αρεσει, και δωσαμε πιο πολυ βαση στο να ειναι πιο ξεκουραστο και πιο λειτουργικο το φορουμ.
Ελπιζω να σας αρεσει, απολαυστετο
Τωρα μπορειτε να ανεβαζετε φωτογραφιες κανονικα, να λετε ευχαριστω σε οποιο ποστ σας αρεσει, και δωσαμε πιο πολυ βαση στο να ειναι πιο ξεκουραστο και πιο λειτουργικο το φορουμ.
Ελπιζω να σας αρεσει, απολαυστετο
μπραβο ρε φιλε συχαρητηρια εισαι δυναμη!!!!!!!!!!!RESPECT
- Fanis Zampos
- Διαχειριστής
Κάθε νέα εμφάνιση είναι πιο εύχρηστη και πιο όμορφη από την προηγούμενη!!!!Αυτή όμως είναι σουπερ!!!Μπραβο!!!
Κάποιος είπε πως πλούσιος είναι εκείνος που έχει ελεύθερο χρόνο για να ψαρέψει....Τελικά είμαι πολύ φτωχός....
Ξεκούραστη και άνετη παρουσίαση των θεμάτων. Ίσως η καλύτερη εμφάνιση!!!
https://www.facebook.com/Lamogia.gr?ref_type=bookmark
Ποποοο ψάρωμα!!!!!
Ποποοο ψάρωμα!!!!!
Παιδια ειναι μακραν το καλυτερο φορουμ, ειναι τοσο καθαρο και ευκολο.Μπραβο σε ολους που το κανανε!