Όταν περνάς καλά μέσα από το αγαπημένο σου χόμπι
Re: Όταν περνάς καλά μέσα από το αγαπημένο σου χόμπι
Αμα δεν τα' χα φτύσει τα καλάμια θα σου έλεγα εγώ!!!!! χαχαχαχαχα λεβέντη ΑΡΧΙΠΡΥΤΑΝΗ!!!!!!!!!
https://www.facebook.com/Lamogia.gr?ref_type=bookmark
Ποποοο ψάρωμα!!!!!
Ποποοο ψάρωμα!!!!!
ΟΛΕ!ΟΛΕ!ΟΛΕ! Ο Παλιβακης με εχει μαθει να ζητοκραυγαζω ετσι.
Μπραβο Γιωργαρε πολυ ωραια τσαρακια.
Θανο στην συναντηση θελω να φτυσεις και τα δικα μου.
Μπραβο Γιωργαρε πολυ ωραια τσαρακια.
Θανο στην συναντηση θελω να φτυσεις και τα δικα μου.
Και τι δεν θα εδινα να σε τραβαγα βιντεο ρε φιλε να προσπαθης να βρης αποχη, να προσπαθης να μαζεψης την παντοφλα για να προλαβης την κυρια πριν βραχωση,να φωναζης τα κλασσικα (ελα τρελα μου, οχι ετσι μωρη και τα συνναφη) λες και θα φοβηθη!!!!Και μονο που το σκεφτομαι γελαω, αλλα και το χαμογελο μεχρι τα αυτια οταν τις εβγαλες ολες!!!!!Μπραβο ρε Γιωργαρε,ευχαριστουμε που το μοιραστηκες μαζι μας.Καλοφαγωτες!!!!
Μαγκιά δεν είναι με τα πάντα να κάνεις κάτι, μαγκιά είναι με το τίποτα να κάνεις τα πάντα!!!
2 ψαράκια απο τα 18 που κρατηθηκαν λόγω μεγέθους ή λογω αγκιστριού.Συνεχίζει να εκπλήσει το εγγλέζικο...

Μια απο τις 5 λίτσες.Απίστευτη δύναμη και κάμποσα λεπτά "μάχης" για να ερθουν έξω...Αναρωτιέμαι τι συγκινήσεις θα προσφέρουν οι πελαγίσιες...

Μεγάλο σαυρίδι με δόλωμα γαριδούλα απο τα βράχια.!
Συνολικά πιάστηκαν περίπου 40 ψάρια,δεν θυμάμαι ακριβως.Ουτε καθετή να ήταν!!!

Μια απο τις 5 λίτσες.Απίστευτη δύναμη και κάμποσα λεπτά "μάχης" για να ερθουν έξω...Αναρωτιέμαι τι συγκινήσεις θα προσφέρουν οι πελαγίσιες...

ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΘΙΣΤΙΚΟ,ΜΗΝ ΤΟ ΑΡΧΙΣΕΤΕ!!
Akis έγραψε:Και τι δεν θα εδινα να σε τραβαγα βιντεο ρε φιλε να προσπαθης να βρης αποχη, να προσπαθης να μαζεψης την παντοφλα για να προλαβης την κυρια πριν βραχωση,να φωναζης τα κλασσικα (ελα τρελα μου, οχι ετσι μωρη και τα συνναφη) λες και θα φοβηθη!!!!Και μονο που το σκεφτομαι γελαω, αλλα και το χαμογελο μεχρι τα αυτια οταν τις εβγαλες ολες!!!!!Μπραβο ρε Γιωργαρε,ευχαριστουμε που το μοιραστηκες μαζι μας.Καλοφαγωτες!!!!

μπραβο ρε ξενεXenos έγραψε:2 ψαράκια απο τα 18 που κρατηθηκαν λόγω μεγέθους ή λογω αγκιστριού.Συνεχίζει να εκπλήσει το εγγλέζικο...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος George Zougris την Τρί Σεπ 02, 2014 10:02 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
χαχαχαχαχαχThanman έγραψε:Αμα δεν τα' χα φτύσει τα καλάμια θα σου έλεγα εγώ!!!!! χαχαχαχαχα λεβέντη ΑΡΧΙΠΡΥΤΑΝΗ!!!!!!!!!

για φαντασου να το φτυσεις κι αυτο ????? θα ΚΕΝΤΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ πρυτανη μου χαχαχαχαχαχαχαχαχ
Casting..
Μετά απο αρκετά ψαρέματα με εγγλέζικο αποφάσισα να "ξεσκουριάσω" τα καλάμια του casting.Στο μυαλό μου τριγυρνούσε εδώ καιρό ενας αγνωστος ψαρευτικά τόπος για μενα που είχα πει πως κάποια στιγμή θα τον ψάρευα.Αυτή η στιγμή λοιπόν έφτασε την παρασκευή που μας πέρασε.

Παρατηρώντας την φωτογραφία βλέπετε πως έχω σημαδέψει 2 σημεία.Να πω κατ αρχήν πως η παραλία ειναι με χοντρό βότσαλο το οποίο συνεχίζει και αρκετά μέσα.Μετά υπάρχει ένα κομμάτι με άμμο και φυκιάδες.Ευτυχώς χωρίσ σκαλώματα.Επίσης το μέρος ειναι πολύ καλό και απο θέμα ησυχίας και επειδή έχεις το αμάξι κυριολεκτικά διπλα σου!Εχω εντοπίσει λοιπόν αυτα τα 2 μέρη.Το Νο 1 θέλω να το ψαρέψω απλώνοντας καλάμια σε όλη την γωνία ψαρεύοντας και προς τον κόλπο και προς στα ανοικτά/ .Αριστερά αυτής της γωνίας υπάρχει ενας κόλπος ενώ όπως βλέπετε μάλλον κάνει μια αποχή και τα νερά είναι κάπως βαθειά.Αυτό το ψάρεμα θα το κάνω άλλη φορά μιας κι επέλεξα να ψαρέψω στο Νο2.
Το απογευματάκι λοιπόν μετά τον απαραίτητο εφοδιασμό με δολώματα,καφέδες και λοιπά πήρα τον δρόμο για Κόρινθο.Τα δολώματα που πηρα ήταν σαρδέλες ,αμερικάνο και μονοδώλια.

Στήνωντας τα καλάμια αποφάσια να χρησιμοποιήσω 2 αρματωσιές με φλοτερ,μια με πολυάγκιστρο σαρδέλα και στο 4ο καλάμι, φαραώ.
Σε λίγα λεπτά τα 2 καλάμια με φλοτερ στήθηκαν κι ενώ έπερνα τα μπόσικα στο δευτερο, ξαφνικά αυτό λύγισε βίαια.!Είπα μέσα μου .."δεν μπορεί" αλλά η μαλακιά μύτη αρχισε να παιζει πάλι με έντονο ρυθμό.!Καρφώνω και...ναι!Είχα ψάρι πάνω το οποίο μάλιστα έκανε και πολλά κεφάλια.Απίστευτο!Δευτερόλεπτα μετα φέρνω το παρακάτω ψάρι!

Ενα τρελλο μελανούρι όρμηξε αχόρταγα πάνω στον αμερικάνο χαριζοντας μου εκτός απο χαρά κι έναν εξαιρετικό μεζέ.
Συνεχίζωντας το ψάρεμα κατά την διάρκεια της νύχτας δεν έγινε κάτι συγκλονιστικό.Η σαρδέλα μέχρι και το πρωί που έφυγα ήταν πάνω,ενώ τα μονοδόλια δεν τα άγγιζε τίποτα.Κάτι ψιλά τσιμπήματα στον φαραώ,και 2-3 φορές που μου το έφαγαν χωρίς να πάρω τσιμπιά.
Μετά απο ώρα βγάζω το φλοτέρ απο το ένα καλάμι και βάζω κυκλικό αγκιστρι με μονοδώλι.Τελικά και αυτή η έμπνευση βγήκε σε καλό αφου μετα απο λίγη ώρα αντιλαμβάνομαι την μύτη το καλαμιου να ψιλοκουνιέται.Ξέρετε,..αυτό το π****κο χτύπημα της μουρμούρας που σε κάνει να αναρωτιέσαι αν είναι πάνω ή δεν είναι..
Κάρφωμα λοιπόν μετά απο σκέψη και η μύτη λυγισμένη και το δεύτερο καλό ψάρι ήταν γεγονός.Μια μουρμούρα με πολύ καλό μέγεθος μπαίνει λοιπόν στο ψυγείο!
Εκέινη την ώρα το ηθικό αναπτερωθηκε,τα δολώματα σε όλα τα καλάμια ανανεώθηκαν και συνεχισα το ψάρεμα γεμάτος προσμονή για το .. επόμενο ψάρι το οποίο όμως δεν ήρθε ποτέ.Ετσι όταν αρχισε να ανατέλλει ο ήλιος και υπό την απειλή βροχής ξεκίνησα να μαζεύω...αρκετά γεμάτος αν και θα ήθελα μερικές τσιμπιές ακόμα.

Το επόμενο μου πάντως ψάρεμα με την τεχνική του casting θα είναι πάλι εκεί ..

Ξένος.
Μετά απο αρκετά ψαρέματα με εγγλέζικο αποφάσισα να "ξεσκουριάσω" τα καλάμια του casting.Στο μυαλό μου τριγυρνούσε εδώ καιρό ενας αγνωστος ψαρευτικά τόπος για μενα που είχα πει πως κάποια στιγμή θα τον ψάρευα.Αυτή η στιγμή λοιπόν έφτασε την παρασκευή που μας πέρασε.

Παρατηρώντας την φωτογραφία βλέπετε πως έχω σημαδέψει 2 σημεία.Να πω κατ αρχήν πως η παραλία ειναι με χοντρό βότσαλο το οποίο συνεχίζει και αρκετά μέσα.Μετά υπάρχει ένα κομμάτι με άμμο και φυκιάδες.Ευτυχώς χωρίσ σκαλώματα.Επίσης το μέρος ειναι πολύ καλό και απο θέμα ησυχίας και επειδή έχεις το αμάξι κυριολεκτικά διπλα σου!Εχω εντοπίσει λοιπόν αυτα τα 2 μέρη.Το Νο 1 θέλω να το ψαρέψω απλώνοντας καλάμια σε όλη την γωνία ψαρεύοντας και προς τον κόλπο και προς στα ανοικτά/ .Αριστερά αυτής της γωνίας υπάρχει ενας κόλπος ενώ όπως βλέπετε μάλλον κάνει μια αποχή και τα νερά είναι κάπως βαθειά.Αυτό το ψάρεμα θα το κάνω άλλη φορά μιας κι επέλεξα να ψαρέψω στο Νο2.
Το απογευματάκι λοιπόν μετά τον απαραίτητο εφοδιασμό με δολώματα,καφέδες και λοιπά πήρα τον δρόμο για Κόρινθο.Τα δολώματα που πηρα ήταν σαρδέλες ,αμερικάνο και μονοδώλια.

Στήνωντας τα καλάμια αποφάσια να χρησιμοποιήσω 2 αρματωσιές με φλοτερ,μια με πολυάγκιστρο σαρδέλα και στο 4ο καλάμι, φαραώ.
Σε λίγα λεπτά τα 2 καλάμια με φλοτερ στήθηκαν κι ενώ έπερνα τα μπόσικα στο δευτερο, ξαφνικά αυτό λύγισε βίαια.!Είπα μέσα μου .."δεν μπορεί" αλλά η μαλακιά μύτη αρχισε να παιζει πάλι με έντονο ρυθμό.!Καρφώνω και...ναι!Είχα ψάρι πάνω το οποίο μάλιστα έκανε και πολλά κεφάλια.Απίστευτο!Δευτερόλεπτα μετα φέρνω το παρακάτω ψάρι!

Ενα τρελλο μελανούρι όρμηξε αχόρταγα πάνω στον αμερικάνο χαριζοντας μου εκτός απο χαρά κι έναν εξαιρετικό μεζέ.
Συνεχίζωντας το ψάρεμα κατά την διάρκεια της νύχτας δεν έγινε κάτι συγκλονιστικό.Η σαρδέλα μέχρι και το πρωί που έφυγα ήταν πάνω,ενώ τα μονοδόλια δεν τα άγγιζε τίποτα.Κάτι ψιλά τσιμπήματα στον φαραώ,και 2-3 φορές που μου το έφαγαν χωρίς να πάρω τσιμπιά.
Μετά απο ώρα βγάζω το φλοτέρ απο το ένα καλάμι και βάζω κυκλικό αγκιστρι με μονοδώλι.Τελικά και αυτή η έμπνευση βγήκε σε καλό αφου μετα απο λίγη ώρα αντιλαμβάνομαι την μύτη το καλαμιου να ψιλοκουνιέται.Ξέρετε,..αυτό το π****κο χτύπημα της μουρμούρας που σε κάνει να αναρωτιέσαι αν είναι πάνω ή δεν είναι..
Κάρφωμα λοιπόν μετά απο σκέψη και η μύτη λυγισμένη και το δεύτερο καλό ψάρι ήταν γεγονός.Μια μουρμούρα με πολύ καλό μέγεθος μπαίνει λοιπόν στο ψυγείο!
Εκέινη την ώρα το ηθικό αναπτερωθηκε,τα δολώματα σε όλα τα καλάμια ανανεώθηκαν και συνεχισα το ψάρεμα γεμάτος προσμονή για το .. επόμενο ψάρι το οποίο όμως δεν ήρθε ποτέ.Ετσι όταν αρχισε να ανατέλλει ο ήλιος και υπό την απειλή βροχής ξεκίνησα να μαζεύω...αρκετά γεμάτος αν και θα ήθελα μερικές τσιμπιές ακόμα.

Το επόμενο μου πάντως ψάρεμα με την τεχνική του casting θα είναι πάλι εκεί ..

Ξένος.
- Nikos Kanakis
- Αρχιψαρωμένος
Μπράβο ρε άρχοντα Φώντα ,πολύ καλή η περιγραφή σου !
Να σε δώ μετά τις 12 Σεπτέβρη αν θα πάμε για ψάρεμα γιατί αλλίως θα γίνει Ο ΧΑΜΟΣ χαχαχαχα !!!

Να σε δώ μετά τις 12 Σεπτέβρη αν θα πάμε για ψάρεμα γιατί αλλίως θα γίνει Ο ΧΑΜΟΣ χαχαχαχα !!!

Psaroma γιατί έτσι γουστάρω !!!
Νίκο ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως θα πάμε.Μου το είχες πει και πριν μέρες!Δεν το χω ξεχάσει.Το πολύ πολύ να πάμε κάπου που να συνδυάσουμε όμως εγγλέζικο με καστινγκ.Εχω 2 μέρη στα υπ όψην 

Μπράβο ρε φίλε, πάντα τέτοια. Το κάστινγκ θέλει να του δίνεις ευκαιρίες και να το αγαπάς, και θα σε ανταμείψει!!! 

https://www.facebook.com/Lamogia.gr?ref_type=bookmark
Ποποοο ψάρωμα!!!!!
Ποποοο ψάρωμα!!!!!
Μακάρι να χεις δίκιο γιατί πέρασα έναν χειμώνα με πάρα-πολλές ώρες ψαρέματος και πολλές φορές χωρίς μια τσιμπιά.Εμπλεξα με το εγγλέζικο και πήρα ψάρια..και τώρα με το κάστινγκ που δεν πάω τόσο συχνά ,όλο και κάτι γίνεται όταν αποφασίσω να πάω.
Δυο ψαρακια που βγηκαν προσφατα,το ενα με εγγλεζακι και το αλλο με σπιν.Αντε να χειμωνιασει λιγο ακομα γιατι αυτο το καλοκαιρι ηταν πικρααα.

[

[

Tα Τετραθεμελα του κοσμου τουτου¨ψαρι,κρασι,φωτια,γυναικα...
Re: Απ: Όταν περνάς καλά μέσα από το αγαπημένο σου χόμπι
Έχω πάει τις προάλλες στο ΣΕΦ βόλτα και όπως πάω με το πόδι βλέπω στα 5 μέτρα στη θάλασσα ένα rapala να επιπλέει στο νερό μονάχο του.
Τυχερός σκέφτομαι, σε κάποιον θα κόπηκε και το έφερε το κύμα εδώ κοντά.. Ρίχνω μια σιλικόνη και πάω να το φέρω λοιπόν..
Το πιάνω με τη δεύτερη ριξιά, πετάγεται ένας παππούς παραδίπλα και λέει "εεεε, δικό μου είναι!".
Τον κοιτάω με απορία βλέποντας ότι έχει μόνο κάτι πεταχτάρια, καλάμι πουθενά. Τον ρωτάω να βεβαιωθώ και μου λέει, ότι είναι δικό του και πιάνει ένα καρούλι από κάτω και κάνει μια και το μαζεύει...
Αφού του λέω συγγνώμη κλπ, του λέω τι κάνεις εδώ παππού; Αυτό δεν το πετάς και το αφήνεις, του εξηγώ θέλει καλάμι, το πετάς μέσα και μετά το μαζεύεις να κολυμπάει σαν το ψαράκι.
Πετάω και τη σιλικόνη να δει πως γίνεται και μου λέει μετά, όχι, δεν γίνεται έτσι, δεν δουλεύει έτσι.
Και το πιάνει και αφήνει πάλι μονάχο του να επιπλέει σαν το φελλό περιμένοντας το τρελό ψάρι που θα το χτυπήσει
Τυχερός σκέφτομαι, σε κάποιον θα κόπηκε και το έφερε το κύμα εδώ κοντά.. Ρίχνω μια σιλικόνη και πάω να το φέρω λοιπόν..
Το πιάνω με τη δεύτερη ριξιά, πετάγεται ένας παππούς παραδίπλα και λέει "εεεε, δικό μου είναι!".
Τον κοιτάω με απορία βλέποντας ότι έχει μόνο κάτι πεταχτάρια, καλάμι πουθενά. Τον ρωτάω να βεβαιωθώ και μου λέει, ότι είναι δικό του και πιάνει ένα καρούλι από κάτω και κάνει μια και το μαζεύει...
Αφού του λέω συγγνώμη κλπ, του λέω τι κάνεις εδώ παππού; Αυτό δεν το πετάς και το αφήνεις, του εξηγώ θέλει καλάμι, το πετάς μέσα και μετά το μαζεύεις να κολυμπάει σαν το ψαράκι.
Πετάω και τη σιλικόνη να δει πως γίνεται και μου λέει μετά, όχι, δεν γίνεται έτσι, δεν δουλεύει έτσι.
Και το πιάνει και αφήνει πάλι μονάχο του να επιπλέει σαν το φελλό περιμένοντας το τρελό ψάρι που θα το χτυπήσει

Το ακουσαμε και αυτο χαχαχχα Αβυσσος η ψυχη του παππου 

Τα καλά κόποις κτώνται....
Αρε δεν ηξερε,επρεπε να του πεις να βαλει sinking, για κανα πατοψαρο!!!!!!χαχαχαχαχχαχαχα
Tα Τετραθεμελα του κοσμου τουτου¨ψαρι,κρασι,φωτια,γυναικα...
- mike meskouris
- Psaroma Fishing Team
Ενα ψαρεμα Heavy casting ή shore angling που εκανα με τον καλο μου φιλο Οδυσσεα βαλιστης σχεδον 2 κιλά
(οποιος ψαρεψει βαλιστη μην το πεταξει στα καρβουνα οπως ειναι και θα με θυμυθει.)
(οποιος ψαρεψει βαλιστη μην το πεταξει στα καρβουνα οπως ειναι και θα με θυμυθει.)
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.