Προτασεις για μηχανισμο μεχρι 150 ευρω!
Προτασεις για μηχανισμο μεχρι 150 ευρω!
Ειμαι σε ερευνα αγορας για εναν μηχανισμο μεχρι 150 ευρω. Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη
- Constantine Palivakis
- Admin
Re: Προτασεις για μηχανισμο μεχρι 150 ευρω!
Εγω θα σου προτεινα να βαλεις κατι παραπανω και να παρεις SHIMANO Ultegra 10000XSC, νομιζω με ενα εικοσι ευρω παραπανω θα εισαι μια χαρα και θα εχεις; ενα μηχανακι και για casting αλλα και surf αν το χρειαστεις καποια στιγμη.
Φυσικα μπορεις να παρεις και τον 5500 αλλα νομιζω καλυτερα το 10000.
Μετα μπορεις να πας στον Shimano SPEEDCAST 8000XSA ειναι στα λεφτα που λες, η στο Daiwa Crosscast X 5000 που τον εχει και ο Γιωργος και προς το παρον ειναι μια χαρα απο οτι ξερω.
Μετα αν εχεις την δυνατοτητα για αγορα απο το εξωτερικο θα σου ελεγα να πας σε Penn Affinity και αξιζει τον κοπο.Διαφορετικα μπορεις να παρεις τον Penn Surf Blaster απο εδω
Φυσικα υπαρχουν και αλλα πολλα, αν δεις κατι που σου αρεσει μπορεις να μας το αναφερεις και να σου πουμε αν θελεις τις γνωμες εαν καποιο απο αυτο το εχουμε δουλεψει.
Φυσικα μπορεις να παρεις και τον 5500 αλλα νομιζω καλυτερα το 10000.
Μετα μπορεις να πας στον Shimano SPEEDCAST 8000XSA ειναι στα λεφτα που λες, η στο Daiwa Crosscast X 5000 που τον εχει και ο Γιωργος και προς το παρον ειναι μια χαρα απο οτι ξερω.
Μετα αν εχεις την δυνατοτητα για αγορα απο το εξωτερικο θα σου ελεγα να πας σε Penn Affinity και αξιζει τον κοπο.Διαφορετικα μπορεις να παρεις τον Penn Surf Blaster απο εδω
Φυσικα υπαρχουν και αλλα πολλα, αν δεις κατι που σου αρεσει μπορεις να μας το αναφερεις και να σου πουμε αν θελεις τις γνωμες εαν καποιο απο αυτο το εχουμε δουλεψει.
www.constantinepalivakis.com
εγω ντινο εχω το wincast 5500 S το crosscast που λες στον φιλο τον βαγγελη ειναι το φθηνο της μοντελο το οποιο κανει γυρω στα 80-75€
εγω θα προτεινα το wincast 5500 x στα λεφτα του που ζηταει ο βαγγελης.
εγω θα προτεινα το wincast 5500 x στα λεφτα του που ζηταει ο βαγγελης.
Ωρε Γιωργαρα επιασες δουλεια στον Βασιλη?Γειτονοπουλο εγινες και εσυ?χαχα αντε ολοι στον Πειραια να μαζευονται!Επομενος ο Ντινος!χαχαχ να γινει και καμια συναντηση του psaroma στον φλοισβο και τι στον κοσμο!χαχα
Tα Τετραθεμελα του κοσμου τουτου¨ψαρι,κρασι,φωτια,γυναικα...