Καλησπερα σας
θα ηθελα να μου προτεινετε καποιο νημα ΦΘΗΝΟ δοκιμασμενο σε μεγαλες πομπινες για ψαρεμα σε αμμουδα
απο οτι εχω καταλαβει στο καστινγκ δεν χρειαζεται πχ 8κλωνο κτλπ
ευχαριστω εκ των προτερων
Αναζήτηση νήματος για μηχανισμό
- Constantine Palivakis
- Admin
Re: Αναζητηση νηματος για μηχανισμο
Νηματα φτηνα υπαρχουν πολλα, καλο και φτηνο δυσκολα. Καποια θα σου κανουν θορυβο, καποια αλλα μπορει να σου κανουν ζημια στον εξοπλισμο και καποια αλλα μπορει απλα να κοβονται ευκολα.
Θα ηταν πιο ευκολο να μας πεις περιπου μεχρι τι χρηματα μπορεις να διαθεσεις για να σου πουμε αυτο που νομιζουμε το καλυτερο σε αυτα τα λεφτα φιλε μου.
Θα ηταν πιο ευκολο να μας πεις περιπου μεχρι τι χρηματα μπορεις να διαθεσεις για να σου πουμε αυτο που νομιζουμε το καλυτερο σε αυτα τα λεφτα φιλε μου.
www.constantinepalivakis.com
καταλαβα
εχω δει διαΦΟΡΕς τιμες κυριως για νηματα για jigging τα οποια ειναι 8 κλωνα κυριως ,για να αντεχουν στα συνεχη ριξιματα μαζεματα
υποθετω οτι για το καστινγκ δεν χρειαζεται 8κλωνο νημα(οποτε κατεβαινει και το κοστος αν δεν κανω λαθος) αφου δεν εχουμε τοσες επαναφορες
εσυ ποια νηματα θα προτεινες¨? (ανεξαρτητου τιμης)
εχω δει διαΦΟΡΕς τιμες κυριως για νηματα για jigging τα οποια ειναι 8 κλωνα κυριως ,για να αντεχουν στα συνεχη ριξιματα μαζεματα
υποθετω οτι για το καστινγκ δεν χρειαζεται 8κλωνο νημα(οποτε κατεβαινει και το κοστος αν δεν κανω λαθος) αφου δεν εχουμε τοσες επαναφορες
εσυ ποια νηματα θα προτεινες¨? (ανεξαρτητου τιμης)
- Constantine Palivakis
- Admin
Απο αυτα που εγω εχω δουλεψει προτεινω με κλειστα ματια το momoi mx8.Πολυ καλο ειναι και το tuf με σχεδον μιση τιμη απο το μομοι και μετα πας στα κλασικα spiderwire, power pro, κ.α. απλα κατεβα νουμερα γιατι ειναι πολυ πιο μεγαλα απο οτι γραφουν πανω.
Για την τιμη του και την ποιοτητα του θα σου προτεινα το TUF LINE XP,το εχω εναν χρονο πανω και μπορω να πω μονο τα καλυτερα.
Το μονο μειον που εχουν τα οκτακλωνα ειναι η αντοχη στην τριβη, σε ολα τα αλλα ειναι πολυ καλυτερα. Αθορυβα, πολυ πιο μεγαλη αντοχη, καλυτερες βολες, πιο στρογγυλα και φουσκωνουν πολυ πιο δυσκολα.
Ελπιζω να σε βοηθησα
Για την τιμη του και την ποιοτητα του θα σου προτεινα το TUF LINE XP,το εχω εναν χρονο πανω και μπορω να πω μονο τα καλυτερα.
Το μονο μειον που εχουν τα οκτακλωνα ειναι η αντοχη στην τριβη, σε ολα τα αλλα ειναι πολυ καλυτερα. Αθορυβα, πολυ πιο μεγαλη αντοχη, καλυτερες βολες, πιο στρογγυλα και φουσκωνουν πολυ πιο δυσκολα.
Ελπιζω να σε βοηθησα
www.constantinepalivakis.com
Συμφωνω σε ολα με τον Ντινο.Εγω θα σου προτεινα και το duel hardore x4.To εχω σε πολες διατομες και ειναι κορυφη.
Tα Τετραθεμελα του κοσμου τουτου¨ψαρι,κρασι,φωτια,γυναικα...
ευχαριστω φιλοι μου