Φακός κεφαλής CREE XM-L XML T6

Πληροφορίες, άρθρα για τον εξοπλισμό ψαρέματος
Απάντηση
George Zougris

Φακός κεφαλής CREE XM-L XML T6

Δημοσίευση από George Zougris »

Εκανα την παρακατω αγορα απο e-bay http://www.ebay.com/itm/331154942454?_t ... EBIDX%3AIT
και ηθελα να σας ενημερωσω για να μην δινετε ασκοπα λεφτα για αγορα φακων
Μιλαμε για ενα εξαιρετα δυνατο φακο με επαναφορτιζομενες μπαταριες
εχει 2 σκαλες και μια τριτη η οποια αναβη-σβηνει Το σημαντικο για μενα ειναι οτι εχει δυνατο φως μιας και ειμαι στραβουλιακας :P :P :P
Η τιμη του 15,32€ μαζι με 2 φορτιστες (αυτοκ+σπιτιου) και 1 ζευγος μπαταριες και ειναι καλυτερος θα ελεγα απο τον Peltz tikkina τουλαχιστον σε φωτεινοτητα
εγω παραγγειλα και 1 ζευγος ακομα μπαταριες οι οποιες ειναι 6000 mAh και οχι 3000mAh που εχει μεσα η συσκευασια μη φανταστειτε αλλα 3-4€
Παντως απο κατι peltz tikkina 2 (τον ειχα)και eneregizer θαρρω πως ειναι καλυτερος και αξιος για τα λεφτα του και αδιαβροχος!!!!!!

Εικόνα

Εικόνα

οσοι δεν μπορειτε να κανετε αγορες μεσω internet υπαρχει και σε μαγαζι εδω στην αθηνα με αλλη τιμη βεβαια 25€ (πληροφοριες αν χρειαστειτε μεσω μηνυματος)

τεχνικα χαρακτηριστικα
Description:
Model of LED: CREE XM-L T6
Output bright can come to max 1800-2000 lumens [lm]
Internal wiring applies the high efficient booster circuit, working voltage is wide and can utilize the batteries in the largest extent
Waterproofing design
Aluminum alloy casing
Aluminum alloy reflector
Adjustable base is provided for each head lamp, with back and forth inclination
3 switch Mode: high / low / strobe
100v-240v Battery Charger ( LED indication for Power On / Charging / Full charge )
Power by: 2 x 18650 battery
Colour : Black
Weight : 190g
Charger : AC100-240v (World voltage)

Package Contents : τα πραγματα που παραλαμβανετε

1 x CREE XM-L T6 LED Rechargeable Headlamp
1 X Charger (110v-240v) for this Headlamp (World voltage) If you need a EU or UK charger, please let us know after purchase.
2 x 18650 3.7v 3000mAh

1 x car charger
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος George Zougris την Τρί Μάιος 27, 2014 8:53 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Akis
Αρχιψαρωμένος
Αρχιψαρωμένος

Re: Φακός κεφαλής CREE XM-L XML T6

Δημοσίευση από Akis »

Καλοριζικος Γιωργο, και περιμενουμε εντυπωσεις.......
Μαγκιά δεν είναι με τα πάντα να κάνεις κάτι, μαγκιά είναι με το τίποτα να κάνεις τα πάντα!!!
Άβαταρ μέλους
path
Psaroma Fishing Team
Psaroma Fishing Team

Δημοσίευση από path »

Έχω βρει αρκετά οικονομικούς και πολύ δυνατούς φακούς από e-shop κίνας, που είναι και ασφαλές γιατί φίλος μου έχει ψωνίσει αρκετά πράγματα από εκεί και δεν είχε ποτέ πρόβλημα. Το ζητούμενο για μένα σε ένα φακό, είναι να έχει το δυνατόν μικρότερο βάρος, καθώς τον έχουμε στο κεφάλι μας αρκετές ώρες. Εμένα προσωπικά με πιάνει πονοκέφαλος αν είναι βαρύς ο φακός και τον φοράω αρκετά, οπότε αναγκαζομαι συνεχώς και τον βγάζω. Δεύτερο πολύ σημαντικό θέμα είναι η αυτονομία του. Δεν ξέρω αν τον έχεις χρησιμοποιήσει σε πολύωρο βραδυνό ψάρεμα ακόμα τον συγκεκριμένο, αλλά φαντάζομαι ότι με τα lumen που έχει δεν σε βγάζει μια νύχτα ούτε με τις εφεδρικές μπαταρίες. Ίσως να κάνω και λάθος σε αυτό, δώσε μας αν μπορείς περισσότερες πληροφορίες.
George Zougris

Δημοσίευση από George Zougris »

path έγραψε:Έχω βρει αρκετά οικονομικούς και πολύ δυνατούς φακούς από e-shop κίνας, που είναι και ασφαλές γιατί φίλος μου έχει ψωνίσει αρκετά πράγματα από εκεί και δεν είχε ποτέ πρόβλημα. Το ζητούμενο για μένα σε ένα φακό, είναι να έχει το δυνατόν μικρότερο βάρος, καθώς τον έχουμε στο κεφάλι μας αρκετές ώρες. Εμένα προσωπικά με πιάνει πονοκέφαλος αν είναι βαρύς ο φακός και τον φοράω αρκετά, οπότε αναγκαζομαι συνεχώς και τον βγάζω. Δεύτερο πολύ σημαντικό θέμα είναι η αυτονομία του. Δεν ξέρω αν τον έχεις χρησιμοποιήσει σε πολύωρο βραδυνό ψάρεμα ακόμα τον συγκεκριμένο, αλλά φαντάζομαι ότι με τα lumen που έχει δεν σε βγάζει μια νύχτα ούτε με τις εφεδρικές μπαταρίες. Ίσως να κάνω και λάθος σε αυτό, δώσε μας αν μπορείς περισσότερες πληροφορίες.
Δεν τον εχω χρησιμοποιησει ακομα μολις τον λειτουργησω και κανω καποια ψαρεματα θα σας πω!!!!!!δεν διαφωνω υπαρχουν και ελαφρυτεροι φακοι κι ακριβοτεροι οτι πληρωνεις παιρνεις ,απλα να δουμε τι θα πει ο συγκεκριμενος για τα λεφτα του οσο για την αυτονομια εχει αρκετα μεγαλες μπαταριες αν ειδες στα χαρακτηριστικα και εχει και 2 σκαλες απο τι ειδα η μικρη ειναι ικανοποιητικη ...θα δειξη!!!!
Η σκεψη μου να εχω αρκετα lumens ηταν ο φιλος μου ο θανος ειναι σουπακιας και συχνα βφαζει το καμακι και παει και φερνει κανα κομματι (πρυτανης) και ελεγα να ακολουθησω .... :P :P :P
Άβαταρ μέλους
Fanis Zampos
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Δημοσίευση από Fanis Zampos »

path έγραψε:Έχω βρει αρκετά οικονομικούς και πολύ δυνατούς φακούς από e-shop κίνας, που είναι και ασφαλές γιατί φίλος μου έχει ψωνίσει αρκετά πράγματα από εκεί και δεν είχε ποτέ πρόβλημα. Το ζητούμενο για μένα σε ένα φακό, είναι να έχει το δυνατόν μικρότερο βάρος, καθώς τον έχουμε στο κεφάλι μας αρκετές ώρες. Εμένα προσωπικά με πιάνει πονοκέφαλος αν είναι βαρύς ο φακός και τον φοράω αρκετά, οπότε αναγκαζομαι συνεχώς και τον βγάζω. Δεύτερο πολύ σημαντικό θέμα είναι η αυτονομία του. Δεν ξέρω αν τον έχεις χρησιμοποιήσει σε πολύωρο βραδυνό ψάρεμα ακόμα τον συγκεκριμένο, αλλά φαντάζομαι ότι με τα lumen που έχει δεν σε βγάζει μια νύχτα ούτε με τις εφεδρικές μπαταρίες. Ίσως να κάνω και λάθος σε αυτό, δώσε μας αν μπορείς περισσότερες πληροφορίες.
Σχετικα με το αν αντέχουν οι μπαταρίες με το συγκεκριμένο ledακι που έχει ο φακός,επειδη τυχαίνει να χρησιμοποιώ το ίδιο μοντέλο αλλά σε φακό χειρός στη δουλειά μπορώ να πω οτι φορτίζω την μπαταρία μια φορά κάθε 4-5 μέρες.Βεβαια η διαφορά μας είναι ότι εγώ έχω πάρει μπαταρίες 5000mAh.Αυτό που θελω να τονισω ειναι πως παρτε οτι φακο θελετε.Αυτο που κανει την διαφορα ειναι η μπαταρια.Με όλους τους φακούς στο σκοτάδι θα δεις, με άλλους κοντά με άλλους μακρύτερα.Επενδύστε σε επαναφορτιζόμενες μπαταρίες και τα χρήματα τους τα βγάζουν σε δυο φορτίσεις....
Κάποιος είπε πως πλούσιος είναι εκείνος που έχει ελεύθερο χρόνο για να ψαρέψει....Τελικά είμαι πολύ φτωχός....
Άβαταρ μέλους
mike meskouris
Psaroma Fishing Team
Psaroma Fishing Team

Δημοσίευση από mike meskouris »

Καλορίζικος φίλε περιμένω να δω φωτογραφία από βράδυ να δούμε πως δείχνει
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εξοπλισμός για το ψάρεμα μας”