22η Ψαρευτική Συνάντηση.
Re: 22η Ψαρευτική Συνάντηση.
Και εγώ μάλλον Σάββατο θα μπορώ!!!
ΜΟΥΡΤΕΡΗ!!!!
ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ!

ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ!

ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΘΙΣΤΙΚΟ,ΜΗΝ ΤΟ ΑΡΧΙΣΕΤΕ!!
- Constantine Palivakis
- Admin
Ακόμα μια συνάντηση έφτασε στο τέλος της.
Μια συνάντηση που για ακόμη μια φορά ήτανε μαγική.
Ξεκινήσαμε με τη παρασκευή βράδυ να είναι σχεδόν καλοκαίρι.
Σάββατο βράδυ να είναι χειμώνας..
Και επιστρέψαμε σπίτια μας πάλι καλοκαίρι!!!
Μα δεν ψαρώνουμε πια με το καιρό
.
Δεν είναι τυχαίο οτι ποτε κάνεις δεν κατάφερε να κάνει τόσες συναντήσεις.
Όπως πάντα οργανωμένοι και με το μονο που να μας απασχολεί είναι το που θα βάλουμε τα ψάρια για να αντέξουν μέχρι τη Κυριακή.
ΠοΛΥ γέλιο, πολυ φαγητό, πολλα ψάρια, πολυ νερό (βροχή, σιγα μη δεν έβρεχε), και πολύ κρύο
Αυτό όμως που έκανε τη διαφορά, ήταν η ηρεμία η χαλάρωση και η θετική ενεργεία από όλους.
Με λίγα λόγια ήταν μια ακόμη μαγική συνάντηση όπως μόνο εμείς ξέρουμε και μπορούμε να κάνουμε.
Έρχεται η κοπή της πιτας σε ταβερνάκι με τις οικογένειες μας, και ακουλουθει μια συνάντηση που μετά από αρκετή συζήτηση που είχαμε για παραλίες θα είναι εντελώς διαφορετική.
Καλές γιορτές σε όλους και θυμάστε, ΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΛΛΛΛΛΛΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.
Μια συνάντηση που για ακόμη μια φορά ήτανε μαγική.
Ξεκινήσαμε με τη παρασκευή βράδυ να είναι σχεδόν καλοκαίρι.
Σάββατο βράδυ να είναι χειμώνας..
Και επιστρέψαμε σπίτια μας πάλι καλοκαίρι!!!
Μα δεν ψαρώνουμε πια με το καιρό

Δεν είναι τυχαίο οτι ποτε κάνεις δεν κατάφερε να κάνει τόσες συναντήσεις.
Όπως πάντα οργανωμένοι και με το μονο που να μας απασχολεί είναι το που θα βάλουμε τα ψάρια για να αντέξουν μέχρι τη Κυριακή.
ΠοΛΥ γέλιο, πολυ φαγητό, πολλα ψάρια, πολυ νερό (βροχή, σιγα μη δεν έβρεχε), και πολύ κρύο

Αυτό όμως που έκανε τη διαφορά, ήταν η ηρεμία η χαλάρωση και η θετική ενεργεία από όλους.
Με λίγα λόγια ήταν μια ακόμη μαγική συνάντηση όπως μόνο εμείς ξέρουμε και μπορούμε να κάνουμε.
Έρχεται η κοπή της πιτας σε ταβερνάκι με τις οικογένειες μας, και ακουλουθει μια συνάντηση που μετά από αρκετή συζήτηση που είχαμε για παραλίες θα είναι εντελώς διαφορετική.
Καλές γιορτές σε όλους και θυμάστε, ΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΛΛΛΛΛΛΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
www.constantinepalivakis.com
- ConstantinosClio
- Αρχιψαρωμένος
Μπορεί να μη κατάφερα να έρθω (ούτε να ψαρέψω γενικά το τριήμερο ) αλλά το πνεύμα μου ήταν μαζί σας !
Υ.γ. Μέχρι και ευχή να βγάλετε τους Σαργούς που είχε απωθημένο ο Τάσος σας έδωσα !
20:00 - 21:30 και 7:00 - 09:00 έλεγα θα βγάλετε τα ψάρια
(περιμένω αναλυτική περιγραφή)
Μπράβο!
Υ.γ. Μέχρι και ευχή να βγάλετε τους Σαργούς που είχε απωθημένο ο Τάσος σας έδωσα !
20:00 - 21:30 και 7:00 - 09:00 έλεγα θα βγάλετε τα ψάρια

Μπράβο!
- Constantine Palivakis
- Admin
Θα τα πει αναλυτικά ο Τάσος, Το καμάρι μας!
Εγώ να πω οτι η ευχές σου πιασανε.
Ενημερωτικά βγήκαν πολλά ψάρια τα οποία δεν βγάλαμε φωτογραφίες η μαλλον δεν έβγαλα εγώ. Θα τα ανεβάσουν τα παιδιά σιγα σιγα.
Εγω έβγαζα χαρούμενες φάτσες..
Αγαπαω ψαρωμενους λίγο παρα πάνω από αυτό το χομπι που ειναι η ζωή μου μαζι με τη φωτογραφία.
Εγώ να πω οτι η ευχές σου πιασανε.
Ενημερωτικά βγήκαν πολλά ψάρια τα οποία δεν βγάλαμε φωτογραφίες η μαλλον δεν έβγαλα εγώ. Θα τα ανεβάσουν τα παιδιά σιγα σιγα.
Εγω έβγαζα χαρούμενες φάτσες..
Αγαπαω ψαρωμενους λίγο παρα πάνω από αυτό το χομπι που ειναι η ζωή μου μαζι με τη φωτογραφία.
www.constantinepalivakis.com
Για μια ακόμα φορά μπράβο σε όλους τους συμμετέχοντες!!!!!
Πάντα τέτοια παιδιά!! Ήμουν σίγουρος τι θα συμβεί για αυτό και λυπάμαι όταν δεν έρχομαι λόγω υποχρεώσεων. Ελπίζω να τα πούμε, από κοντά πλέον, στην επόμενη psaromaσυνάντηση ή/και στην ταβέρνα