Elias k έγραψε: Σάβ Σεπ 21, 2019 12:40 am
Εγώ πάλι παλικάρια μου δεν πρόκειται να ξοδέψω περιουσία στα σπινοκαλαμα μου...
Δεν μπορώ, θα διορθώσω για την δική μου περίπτωση.
Η υπόθεση είναι απλή κατά την δική μου άποψη και μόνο....
Μα απλά την δική σου άποψη θέλω από εσένα, του Γρηγόρη από τον Γρηγόρη και την άποψη του κάθε ένα προσωπικά για την δική του περίπτωση.
Δεν είμαι spiner...
...και δεν 6α προσπαθήσω καν να ψάξω τα καλύτερα καλάμια και μηχανάκια,η και τεχνητά...
Ούτε κι εγώ είμαι σπινερ, δεν ξέρω αν θα γίνω, θα δείξει!
... Αντρικό αν μου επιτρεπεις9να σε αποκαλώ ετσι

...

Σου επιτρέπω, σου επιτρέπω, ξέχασες όμως το "μου" !

Είμαι στην φάση, που φαντάζομαι πέρασαν οι περισσότεροι, του να εξερευνήσω και άλλους τρόπους, συχνά στους ίδιους τόπους.
Αυτό που βολεύει στην περίπτωση μου είναι ότι τόπος κάνει για όλα.
Βόρεια Πιερία, έχει ανοιχτές παραλίες, ψαρολιμανα, παραλίες με άμμο, με μικτό βυθό, ακόμα και παραλίες με πέτρες αν κατέβεις ποιο νότια.
Καλός ή κακός, είναι απαγορευτικό το να πάω μόνος για ψάρεμα. Το μοναδικό άτομο που ενδιαφέρεται για το ίδιο χόμπι είναι ερωτευμένος με το λιμάνι της Πύδνας ή Αλίκης όπως το ξέρει ο καθένας.
Τα καλά που έχει ο συγκεκριμένος τόπος:
Σχετικά κοντά, έχει αποδειχθεί ότι κρατάει ψάρια, ο Βόρειος λιμενοβραχίονας είναι αρκετά εύκολος για περπάτημα, για στήσει κάποιος εξοπλισμό κάστινγκ, ανοίγει αρκετά μακριά από την ακτή και μπορείς να αφήσεις το ζευγάρι στην μέση για να κάνεις τις βόλτες με σπινοκαλαμο.
Στα αρνητικά:
Το ψαρεύουν εντατικά, πολλές φορές είναι ζωσμενο από δίχτυα, όταν έχει καιρό δεν μπορείς να σταθείς, έχει πολύ σκάλωμα και ανάλογα την εποχή φύκια που μπλέκουν στις αρματωσιές.
Λόγο του ότι πρέπει να προσαρμοστεί η δική μου περίπτωση στο ψάρεμα, είναι ένας τόπος που μου δίνει την ευκαιρία να εφαρμόσω διαφορετικό είδος τεχνηκης σε μια εξόρμηση με το ζευγάρι.
Στο δια ταύτα (και γνωρίζοντας ότι έχω κάνει καταχραση στο θέμα του αγαπητού Γρηγόρη) το καλάμι που παρουσιάζει, το okuma, μου φάνηκε πολύ προσιτό και ότι καλύπτει ότι ζητάω, αν το ανάλογο καλάμι της εδώ αγοράς έχει ίδια συμπεριφορά, νομίζω ότι μου κάνει.
Θα περιμένω να το δώσει στον Γιώργο (ΚΑΙ εδώ να τον ευχαριστήσω που μου έδωσε την ευκαιρία, παραχωρώντας μου τον εξοπλισμό του, να έχω μια επαφή με το "πέτα μάζευε") μετά από την δοκιμή αυτή θα είμαι ποιο κοντά στην επιλογή.
Ευχαριστώ για την φιλοξενία στο θέμα σου Γρηγόρη.
Με τον Γρηγόρη και τον Γιώργο είναι σαν να γνωριζόμαστε από παλιά και ας μην έχουμε συναντηθεί ποτέ.
Με τον αξιότιμο κύριο γενικό γραμματέα (οχι πρόεδρο) έχουμε μιλήσει στο τηλέφωνο.
Ο άλλος Κωνσταντίνος, είναι στην σφαίρα της συμπάθειάς μου, οι συμβουλές του είναι στοχευμενες στα θέλω μου, ξεδιαλυνοντας ταυτόχρονα τα πρέπει.
Εσένα αγαπητέ "ξενιτεμένο μου πουλί" σου έχω μια μικρή αδυναμία μη μπορώντας να καταφέρω να σε "πιάσω" ακόμα, είσαι σαν τον θείο που συμπαθούμε αλλά και σεβόμαστε ταυτόχρονα.
Είναι και άλλοι εδώ μέσα που έχω ξεχωρίσει, οι οποίοι τελευταία δεν είναι τόσο ενεργοί, τους οποίους δεν αναφέρω όχι για κάποιο άλλο λόγο, παρά μόνο γιατί θα πρέπει τα ονόματα να είναι περισσότερα από το υπόλοιπο κείμενο, έτσι περιορίζω τον οίστρο μου και αναφέρομαι σε όσους έχουν γράψει στο συγκεκριμένο θέμα, μόνο και μόνο για να μην ξεφύγω ακόμη περισσότερο.
Γρηγόρη, στρίμωγμα τον Γιώργο! Ακόμα δεν ξεκινήσατε; το πρωί που θα γυρίσω να έχει καταθέσει την άποψη του γραπτός γιατί ως γνωστόν από την αρχαιότητα "τα γραπτά (οχι του τσατ) μένουν.