Όταν περνάς καλά μέσα από το αγαπημένο σου χόμπι
-
Re: Όταν περνάς καλά μέσα από το αγαπημένο σου χόμπι
Πολύ ωραίο ψάρι Γιωργάρα..!!!!
- Nikos Kanakis
- Αρχιψαρωμένος
Μπράβο Γιώργο πολύ καλό !!!!!!!!!!!!!
Psaroma γιατί έτσι γουστάρω !!!
- Constantine Palivakis
- Admin
Την Κυριακη βραδυ ηρθανε τα παιδια να κανουμε ενα ψαρεμα στo λιμανι της Χαλκιδας.
Γενικα η συνθηκες ειναι λιγο ιδιαiτερες..ελπιζω να μην τρομαξαν με τους μεγαλους ψαραδες που ειδαν μπροστα τους, και να ξαναρθουν συντομα
Εγω περασα σουπερ ασε που θυμηθηκα οτι σπινιαρω και εγω και το ειχα ξεχασει..
Μερικες φωτο που για καποιο λογο δεν βγηκαν οπς επρεπε

Γενικα η συνθηκες ειναι λιγο ιδιαiτερες..ελπιζω να μην τρομαξαν με τους μεγαλους ψαραδες που ειδαν μπροστα τους, και να ξαναρθουν συντομα

Εγω περασα σουπερ ασε που θυμηθηκα οτι σπινιαρω και εγω και το ειχα ξεχασει..
Μερικες φωτο που για καποιο λογο δεν βγηκαν οπς επρεπε

www.constantinepalivakis.com
Ωραιοοοςςς...αντε να το ξανακανουμε 

Τα καλά κόποις κτώνται....
Ωραια πραγματα..........Μπραβο ρε παιδια!!!!!!
Μαγκιά δεν είναι με τα πάντα να κάνεις κάτι, μαγκιά είναι με το τίποτα να κάνεις τα πάντα!!!
Χαχα ο γιουφτος μας γκαντεμιασε με τις φωτο.Αντε και την επομενη εγγλεζακι...
Tα Τετραθεμελα του κοσμου τουτου¨ψαρι,κρασι,φωτια,γυναικα...
- Christos Pi
- Διαχειριστής
Λιγες φωτογραφίες κι απο εμένα απο την Κυριακάτικη μας συνάντηση. Περάσαμε τέλεια και γελάσαμε αρκετά!
Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τα παιδιά ,πρωτον για την παράκαμψη που έκαναν στον δρόμο τους και πέρασαν απο Ωρωπό να με πάρουν και δεύτερον για προθυμία τους να απαντήσουν σε όλες μου τις ερωτήσεις γύρω απο την τεχνική του spinning, μιας και δεν ειχα ασχοληθεί καθόλου με αυτήν στο παρελθόν.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τα παιδιά ,πρωτον για την παράκαμψη που έκαναν στον δρόμο τους και πέρασαν απο Ωρωπό να με πάρουν και δεύτερον για προθυμία τους να απαντήσουν σε όλες μου τις ερωτήσεις γύρω απο την τεχνική του spinning, μιας και δεν ειχα ασχοληθεί καθόλου με αυτήν στο παρελθόν.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Αυτά είναι.Μπράβο παίδες!
ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΘΙΣΤΙΚΟ,ΜΗΝ ΤΟ ΑΡΧΙΣΕΤΕ!!
Μπράβο ρε παιδια πάντα ωραίες στιγμές!!!!!
https://www.facebook.com/Lamogia.gr?ref_type=bookmark
Ποποοο ψάρωμα!!!!!
Ποποοο ψάρωμα!!!!!
να χαρω εγω τα βραδυνα τα σπινιαρισματα...το gbarbounaki λειπει απο την παρεα σας χαχαχαχαχαχα
Είμαστε στο chat χθες με τον Θάνο και μιλάμε όπως συνήθως λέμε της χαζομάρες μας, και τον ρωτάω αν θα κάνουμε κανένα ψαρεματακι? Μου απαντάει ενα μεγάλο ΟΚ
και αμέσως μου περνάει 2 μέρη στο chat τα οποία μου καρφώθηκαν τα μάτια στην οθόνη στο google earth
Παίρνω τηλέφωνο αμέσως το Θανάση το σηκώνει Ο καιρός ευνοϊκός, μου λέει.... δουλειές κανονισμένες.... αύριο 10 η ώρα σε περιμένω να ροκάρουμε !!!!!!!
διαολίστηκα χαχαχαχαχαρχισαν αμέσως άρχισαν οι ετοιμασίες
τσάντες καλάμια θήκες κουβάδες όλα λέμε κομπλέ.....οι ώρες ατελείωτες όμως δεν περνάγανε με τίποτα
...πόσες φορές τσεκάρισα τα πράγματα μου, τα μοτέρ για να περάσει η ώρα !!!!!!!!

Μη σας κουράζω Παρασκευή 6:30 στο πόδι εγώ, δεν έκλεινε το μάτι, καφεδούμπα μπανάκι φόρτωμα και είμαι στον δρόμο για τον Θάνο
Συναντιόμαστε στην Χαλκίδα και βουρ για τα βράχια......η διαδρομή πέρασε μιλώντας για την 1η ψαρευτική μας συνάντησή και για όλο τον χαβαλέ του καταπληκτικου διημέρου...... έτσι πέρασε η ώρα και όντως φτάσαμε σε ένα καταπληκτικό μέρος!!!!!!!!!!

ξεφορτώνουμε τα πράγματα παίρνουμε τα εντελώς απαραίτητα καλάμια, τσάντες, ψυγείο με δολώματα και της βάσεις και αρχίσαμε την κατάβαση...... με 2 δρόμους ξεμπερδέψαμε

αρχίσαμε να στήνουμε καλάμια βάσεις φτιάχνουμε αρματωσιές ρίχνει το πρώτο καλάμι ο Θάνος

εγώ διπλά ότι είμαι έτοιμος να δολώσω και να ρίξω το πρώτο ,ο Θάνος ετοιμάζει παράλληλα το δεύτερο καλάμι

και ξαφνικά βλέπει το καλάμι να προσκυνάει την γαλανή και 5-6 κύματα το ένα πίσω από το άλλο να έρχονται και να αγκαλιάζουν τα βράχια μπροστά μας που να κατέβεις και που να πατήσεις τώρα για να μη χαθεί το ψάρι????????
(ρε μ@λ@κ@ ήρθε το πρώτο μου φωνάζει με ένα χαμόγελο πλατύ)
παρατάω τα πάντα και είμαι έτοιμος μη χρειαστεί κάτι αλλά και να δω τι θα φέρει

τα νήματα ακουμπάνε στα βράχια να φοβόμαστε μην μαγκώσει κάνα νήμα στα βράχια και χάσουμε το ψαρι .......
Καρφώνει ο Θάνος και φέρνει ένα παππού φαφούτη σαργό κιλουδιάρη

Από πίσω έχει ένα μπουκάλι νερού του 1,5 λίτρου για να καταλάβετε

τρελαθήκαμε δεν έχει περάσει ένα τέταρτο και πρώτος παππούς έσκασε μύτη η χαρά μας απερίγραπτη
περιμέναμε πανηγυράκι αλλά δυστυχώς 7 ώρες ψάρεμα μόνο αυτό μας έδωσε η γαλανή (να ναι καλά)μας έδωσε όμως απίστευτη ένταση, άγρια ομορφιά και αρκετές ανταλλαγές απόψεων με τον Θάνο και στα βράχια άλλα και στην υπέροχη διαδρομή μας που αδημονούσα να φτάσω Χαλκίδα να δω το άλλο το φιλαράκι που δεν μπόρεσε να έρθει μαζί ...... τον Ντίνο
τον οποίο τον βρήκα να συριαναει στην γέφυρα από κάτου χαχαχαχαχαα χαιρετηθηκαμε τα πάμε για λίγο και δρόμο για αθηνα ... πολύ γεμάτος από καλή παρέα και από την απεραντοσύνη και την άγρια ομορφιά της γαλανής και της όμορφης διαδρομής που κάναμε.....

τσάντες καλάμια θήκες κουβάδες όλα λέμε κομπλέ.....οι ώρες ατελείωτες όμως δεν περνάγανε με τίποτα

Μη σας κουράζω Παρασκευή 6:30 στο πόδι εγώ, δεν έκλεινε το μάτι, καφεδούμπα μπανάκι φόρτωμα και είμαι στον δρόμο για τον Θάνο

Συναντιόμαστε στην Χαλκίδα και βουρ για τα βράχια......η διαδρομή πέρασε μιλώντας για την 1η ψαρευτική μας συνάντησή και για όλο τον χαβαλέ του καταπληκτικου διημέρου...... έτσι πέρασε η ώρα και όντως φτάσαμε σε ένα καταπληκτικό μέρος!!!!!!!!!!

ξεφορτώνουμε τα πράγματα παίρνουμε τα εντελώς απαραίτητα καλάμια, τσάντες, ψυγείο με δολώματα και της βάσεις και αρχίσαμε την κατάβαση...... με 2 δρόμους ξεμπερδέψαμε

αρχίσαμε να στήνουμε καλάμια βάσεις φτιάχνουμε αρματωσιές ρίχνει το πρώτο καλάμι ο Θάνος

εγώ διπλά ότι είμαι έτοιμος να δολώσω και να ρίξω το πρώτο ,ο Θάνος ετοιμάζει παράλληλα το δεύτερο καλάμι

και ξαφνικά βλέπει το καλάμι να προσκυνάει την γαλανή και 5-6 κύματα το ένα πίσω από το άλλο να έρχονται και να αγκαλιάζουν τα βράχια μπροστά μας που να κατέβεις και που να πατήσεις τώρα για να μη χαθεί το ψάρι????????

τα νήματα ακουμπάνε στα βράχια να φοβόμαστε μην μαγκώσει κάνα νήμα στα βράχια και χάσουμε το ψαρι .......
Καρφώνει ο Θάνος και φέρνει ένα παππού φαφούτη σαργό κιλουδιάρη

Από πίσω έχει ένα μπουκάλι νερού του 1,5 λίτρου για να καταλάβετε

τρελαθήκαμε δεν έχει περάσει ένα τέταρτο και πρώτος παππούς έσκασε μύτη η χαρά μας απερίγραπτη

περιμέναμε πανηγυράκι αλλά δυστυχώς 7 ώρες ψάρεμα μόνο αυτό μας έδωσε η γαλανή (να ναι καλά)μας έδωσε όμως απίστευτη ένταση, άγρια ομορφιά και αρκετές ανταλλαγές απόψεων με τον Θάνο και στα βράχια άλλα και στην υπέροχη διαδρομή μας που αδημονούσα να φτάσω Χαλκίδα να δω το άλλο το φιλαράκι που δεν μπόρεσε να έρθει μαζί ...... τον Ντίνο

- OdysseasAlexandrou
- Αρχιψαρωμένος
Ωραία περιγραφή της εξόρμισης σας....και πολύ ωραίο σημείο αν και νομίζω το έχω ξαναδεί σε φωτό του Θάνου πάλι με σαργούς!!! Μπράβο......και το ψαρι τουμπανο!!!!
- Constantine Palivakis
- Admin
Πραγματικά πολύ ωραία η περιγραφή!Σε ευχαριστούμε Γιώργο..Έχω την αίσθηση οτι ψάρευα μαζί σας
www.constantinepalivakis.com
Μπραβο ρε παιδια πολυ ωραια περιγραφη. Το μερος φανταστικο (μμμμ για spinning ειδικα...) και το ψαρι τουμπανο!!!
Τα καλά κόποις κτώνται....
- mike meskouris
- Psaroma Fishing Team
Μπράβο ρε παιδιά πολύ ωραία περιγραφή. Το διάβαζα και αισθανόμουνα ότι είμαι μαζί σας..
- gbarbounis
- Psaroma Fishing Team
Ομορφιες!!!Μπραβο και απο εμενα!!!Μονο που δεν κανατε εγγλεζικο...αν βρισκατε σημειο με τον αερα πλατη,μιλαμε για τις τελειες συνθηκες...Και κατι μου λεει οτι θα βγαιναν κι αλλοι παππουδες...
Discover the adventure of thinking....