Ωρωπός, ένας απέραντος ψαρότοπος που αργοπεθαίνει

Απορίες και ερωτήσεις για ψαρότοπους.
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Georgecasting
Μέλος
Μέλος

Re: Ωρωπός, ένας απέραντος ψαρότοπος που αργοπεθαίνει

Δημοσίευση από Georgecasting »

Αρα λογικά έτυχε να μην περνανε εκεινη την ωρα.....θα ξαναψαχτω παλι στο ιδιο μέρος,άλλωστε αυτη είναι η ουσία,πειραματιζεσαι ψαχνεις και τα κυνηγας.

Νασαι καλα φιλαρακι μου.

Θα ξανα ενημερωσω εννοείται για την επόμενη εξορμιση.
Άβαταρ μέλους
kapatosg

Δημοσίευση από kapatosg »

Θυμάμαι τον εαυτό μου την δεκαετία του 80 να ψαρευω με τον παππου μου απο βαρκακι με κουπια (ουτε καν μηχανη δεν ειχε) σε σημειο που πλεον το φτανω με βολη, και να βγάζω γαιδουρόσπαρους σε τριπλάρι χωρίς δόλωμα!!! Ήταν τόσα τα ψάρια που έτρωγαν το αγκίστρι επειδή γυάλιζε...
Ξέρω όλα αυτά φαντάζουν μαγικά...αλλά πλεόν δυστυχώς ο βυθός είναι σεληνιακό τοπίο. Έχω περάσει ώρες να γυρίζω με την μάσκα όλους τους βυθούς εκτός απο το λιμάνι και δυστυχώς δεν έχει μείνει λέπι αλλά ούτε και βοσκοτόπι για τα ψάρια...
Οι παράγοντες είναι πολλοί με πρώτο κατά την γνώμη μου την υπεραλίευση απο τους ντόπιους επαγγελματίες, την μόλυνση απο αυτά που ανέφερε και ο φίλος Χρήστος αλλά και την πολυκοσμία το καλοκαίρι, τα kite, τα σκάφη, τις σαμπρέλες, τους ψαροτουφεκάδες, τις γριές, του κώλου τα εννιάμερα....και δυστυχώς το μέρος έχει γίνει χειρότερο απο το Καβούρι στην Αθήνα!
Καλές χελώνες παιδιά!
Άβαταρ μέλους
Ninos

Δημοσίευση από Ninos »

Ποσο δικιο εχεις...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ψαρότοποι απο όλη την Ελλάδα”