Τι παίρνω μαζί μου στο ψάρεμα.

Εδώ μπορούμε να συζητήσουμε για οτιδήποτε σχετίζεται με το ψάρεμα
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Tasos Potoudis
Admin
Admin

Τι παίρνω μαζί μου στο ψάρεμα.

Δημοσίευση από Tasos Potoudis »

:lol:
Μιλάμε για φαγητό - ποτό.
Οκ άλλο διήμερο άλλο πρωινό άλλο βραδινό.
Άλλο με φίλους άλλο μόνος.
Αχαχαχαααα.
Για πάμε.... Πλάκα θα έχει....
..tripinfishing..
Άβαταρ μέλους
takis.mantadakis
Ψαρωμένος
Ψαρωμένος

Re: Τι παίρνω μαζί μου στο ψάρεμα.

Δημοσίευση από takis.mantadakis »

εγω συνηθως όποτε παω για ψαρεμα θα κατσω ενα 5ωρο στανταρ...Πλέον δεν προλαβαινω για παραπανω.
Κ συνηθως παω απο πρωι μεχρι απογευματο βραδο..οποτε οπως καταλαβαινετε το ενα ψυγειο ειναι μονο το φαγητο μου.Δεκατιανο,μεσημεριανο,σνακ,τοστ,ξηροκαρπια,τσιπς,σαμαλι,κωκ :lol: :lol: :lol:
Μετρημενα με το ρολοι,ανα μιαμιση με 2 ωρες κατι μασουλαω...Τσεκαρισμενο επισης,όποτε τρωω φαγητο κανονικο σπιτικο,ειτε για μεσημερι ειτε για βραδυ τσιμπαει,κ συνηθως παιρνω ψαρι.
Απο ποτα νερο πολυ...κ αντε κανα αναψυκτικο.
Τωρα το καλοκαιρι μπυριτσα στανταρ κ αναλογα τη διαθεση κανα μπριζερακι ετσι ελαφρυ δροσιστικο...
Γενικα μου λενε να αποφευγω το ψαρεμα γτ παχαινει... :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
andreasomageiras
Ψαρωμένος
Ψαρωμένος

Δημοσίευση από andreasomageiras »

Νερό το λιγότερο μια 6δα, φρούτα τα οποία σπάνια θα αγγίξω με τα βρόμικα χέρια λόγω δολώματος, καφέδες 2 ή 3 που μόνο των πρώτο θα ποιώ αν δε των ρίξω κατά το ψάρεμα, τσιγάρα ΚΑΙ καπνό που δε θα βρω το χρόνο να τα καπνίσω, δολώματα που δε φεύγω αν δε τελειώσουν εκτός σπάνιων περιπτώσεων που με προδίδει το ζευγάρι μου, ζευγάρι ΔΕΝ ΠΑΩ ΠΩΤΕ ΜΟΝΟΣ. 2 πεταχταρια άσχετα αν δε τα βρέχω ποτέ, σαρδέλα άσχετα αν δε τη ρίξω.
Οτι άλλο θυμηθώ θα το γράψω.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Giwrgos_Arianos
Ψαρωμένος
Ψαρωμένος

Δημοσίευση από Giwrgos_Arianos »

Καφες το πρώτο!!!
Μετά πάμε τοστ, ακολουθουν ξηροί καρποί παρέα με την μπύρα,και καβατζα πάντα σε αλουμινόχαρτο αγγουράκι καμία ντοματουλα και κάμποσες φέτες ψωμί,και πάντα 2 3 κουτάκια κόκα κόλα!
Για διήμερα??Δεν το συζητώ,τετραπλασιαζονται σε ποσότητα όλα τα παραπάνω,και προστίθεται κρέας κάνα λουκάνικο και φυσικά τσίπουρο (συνήθως)....
Οι δυσκολίες που περνάμε σήμερα,γινονται δύναμη για το μέλλον,γιαυτό δεν τα παρατάμε!
Άβαταρ μέλους
Tasos Potoudis
Admin
Admin

Εγω άμα πάω μόνος μου βραδυ, κοιτάω να έχω φάει...κ επειδή πάντα βιάζομαι πολύ μήπως κ προλάβω λίγο μέρα, με τρώει η λιτότητα.
Θέλω ένα καφέ για το δρόμο κ τις πρώτες ώρες του ψαρέματος τον οποίο ποτέ δε πίνω στο ψάρεμα...εκτός αν πάω κ δεν με αφήσουν οι τσιμπίες να βρω ¨νεκρό¨χρόνο.
Αμα κάτσω κ κοιτάω τα καλάμια...έχει έρθει κ η μπύρα.
7-8 μικρές κ ένα νερό με βγάζουν συνήθως κ το κορυφαίο πατατάκι είναι το lays αλάτι -ξύδι.
Ενα φουντούνι που ¨χορταίνει¨ για τις δύο τελευταιες να τραβήξει κ κανά υγρό από το στομάχι.
Αν δεν έχω φάει κανα σαντουιτς είναι απαραίτητο για το δρόμο κ για κλείσιμο της βραδιάς.
Εννοείτε ότι τέτοια πράματα ξαναγοράζω μόνο αμα ξαναπάω για ψάρεμα.
Αμα παίζει κ ξημέρωμα με πρωινή παραμονή, καφεδάκι οπωσδήποτε εξτρα νερό κανα δυό δροσερά σάντουιτς-μπαγκέτες
Πολύ καλή παρέα για υγεινή διαμονή στην ψαρεύτρα είναι καλής ποιοτητας ηλιόσπορος μη αλατισμένος κατα προτίμηση.
Επίσης τα κριτσίνια τα πολύσπορα με ηλιόσπορο είναι πολύ χορταστικά.Εχουν κ τα περιπτερα του Στεργίου.
Τωρα άμα παιζει φιλαράκι αρχίζει το όργιο.
Οτι λαλακία παίζει υγεινή -ανθυγεινή....μπαινει στι στόχαστρο ετσι ώστε να στρωθεί ένα τραπεζάκι επι της ψυχαγωγίας...
Αμα είμαστε περισσότεροι ...τοτε έχουμε μια μικρή η μεγάλη συνάντηση όπου τα πράγματα είναι ανεξέλεγκτα.!!
..tripinfishing..
Άβαταρ μέλους
Constantine Palivakis
Admin
Admin

Δημοσίευση από Constantine Palivakis »

Οταν παω μονος μου
Ενα καφε απο το σπιτι τον οποιο ποτε δεν πινω.
Δυο τρια σαντουιτς κατα προτιμηση με τονο. ΑΝ δεν βρω θα παρω ενα με γαλοπιουλα οτι να ναι.
Δολωματα νερα και κανα μπισκοτο αν εχω σκοπο να το τραβηξω.
Οταν παω με π[αρεα
Κανα δολωμα για να υπαρχει
Δυο τρια σαντουιτς για να υπαρχουν μην μπλεξω με κανεναν που δεν τον προλαβαινω (για ποιον χτυπα ει η καμπανα χαχαχα)
Κανα κοτοπουλο μαριναρισμενο κανα λουκανικο μεχρι να γινει το κοτοπουλο και μερικες μπριζολες για φαι
Αλκοολ οτι τραβαει η ορεξη και η παρεα
www.constantinepalivakis.com
Άβαταρ μέλους
Christos Pi
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Δημοσίευση από Christos Pi »

Ξεκινώ με τα 3 "Κ" τα πιο σημαντικά για εμένα
Καφές
Κωλόχαρτο
Καλή διάθεση

Τα αμέσως επόμενα στανταράκια
Το ηλεκτρονικό μου τσιγαράκι για τις ώρες χαλάρωσης στην καρέκλα.
Τοστάκια με τυρί γαλοπούλα και μια σως που σκοτώνει (Μαγιονέζα-Μουσταρδίτσα-ψιλοκομμένες πίκλες αγγουράκι)
Άφθονο νερό παγωμένο
Κρουασάν σοκολάτας για τις υπογλυκαιμίες
Παλιότερα καμιά μπυρίτσα αλλά τώρα πια καθόλου αλκοόλ, το 'χω κόψει μαχαίρι πια
Αυτά!
Άβαταρ μέλους
Giwrgos_Arianos
Ψαρωμένος
Ψαρωμένος

Άρχοντας Χρηστάρα!!!
Και εμένα τα στριφτά τσιγάρα εννοείται,το ψυγείο φουλ παγάκια για να δροσίζονται οι μπυριτσες παρέα με την κόκα κόλα!!!!!
Οι δυσκολίες που περνάμε σήμερα,γινονται δύναμη για το μέλλον,γιαυτό δεν τα παρατάμε!
Άβαταρ μέλους
andreasomageiras
Ψαρωμένος
Ψαρωμένος

Christos Poulos έγραψε: Παρ Ιούλ 06, 2018 4:19 pm
Κωλόχαρτο
Ξέχασα να αναφέρω αυτό που δεν απουσιάζει απι καμία μου εξόρμηση, τρέμω στην ιδέα του Μέρφι, άκομη παίρνω μαζί μου χαρτί κουζίνας, πετσέτες ή πανιά.
Ξέρω ότι αν μία φορά δε πάρω μαζί μου χαρτί, θα είναι η μοναδική φορά που θα το χρειαστώ όσο τίποτα άλλο στον κόσμο.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ConstantinosClio
Αρχιψαρωμένος
Αρχιψαρωμένος

Δημοσίευση από ConstantinosClio »

Τη γυναίκα μου ! :lol:
Άβαταρ μέλους
andreasomageiras
Ψαρωμένος
Ψαρωμένος

ConstantinosClio έγραψε: Σάβ Ιούλ 07, 2018 1:22 am Τη γυναίκα μου ! :lol:
Τα "αρχαία" χρόνια ερχόταν, έδειχνε μεγαλύτερη υπομονή από εμένα από και μεγαλύτερο σεβασμό από ότι εγώ, προς τη θάλασσα. Παντα με πεταχταρι.
Κατά το μεσαίωνα, ήρθαν τα πρώτα καλάμια, αυτή συνέχισε με πεταχταρι.
Στην νεότερη ιστορία, ήρθε το πρώτο μας κορίτσι, μεγάλωσε η απόσταση από την θάλασσα, μας βρήκε η κρίση, ήρθε και το δεύτερο κορίτσι μας, απουσίαζε το ερέθισμα για μια εξόρμηση και δεν υπήρχε ζευγάρι, οπότε έκανα αποχή και εγώ από το ψάρεμα...
Στα σύγχρονα χρόνια, βρέθηκε ζευγάρι, έχοντας όμως διαφορετικά γούστα, ήρθε μια ατονία όμως ως προς το πάθος για την εξόρμηση, δεν υπάρχει η εναλλακτική του να μείνουν με κάποιον τα παιδιά, αλλάξαν οι προτεραιότητες και άρχισε η "μουρμούρα" : πάλι για ψάρεμα θα πας... έχουμε να κάνουμε το τάδε... η γυναίκα του γκρινιάζει μη τον ξεσηκώνεις... αντί να πάμε τα παιδιά μια βόλτα... λεφτά θες για δολώματα... πάλι καινούρια πετονιά πήρες, πόσο έκανε..
Αποτέλεσμα, κάθε απόδραση να συνοδεύεται από μουρμούρα, δυστυχώς όχι το ψάρι.
Αν είσαι και σογαμπρος μαζί με τα παραπάνω....
Είμαι όμως και σε κάτι περήφανος γιατί όταν η γυναίκα του ζευγαριού αρχίζει την κλάψα, η δικιά μου της λέει, ξέρεις τι ωραία που είναι, θα ήθελα κι εγώ να ψαρέψω, αν κρατούσε κάποιος τα παιδιά, είναι ωραία στην παραλία...
Οπότε δικαιολογώ την αρνητική της στάση, τρέφοντας μια ελπίδα ότι πηγάζει από την ακαρπη επιθυμία της.
Υ. Γ. Συγνώμη, μακρινάρι έγραψα πάλι.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
spygog
Αρχιψαρωμένος
Αρχιψαρωμένος

Δημοσίευση από spygog »

Εκτός από καφέ, νερό, φρούτα και τοστ παίρνω όποτε βολεύει και την κόρη μου....
Όταν δε, μου απαντά «ψαρούκλες» στην ερώτηση «τι έπιασε ο μπαμπάς Χριστίνα ?», τότε
Κάθε εξόρμηση είναι επιτυχημένη .......!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
Giwrgos_Arianos
Ψαρωμένος
Ψαρωμένος

ConstantinosClio έγραψε: Σάβ Ιούλ 07, 2018 1:22 am Τη γυναίκα μου ! :lol:
Αχ τυχερε,η δικιά μου έχει να έρθει πάνω δύο χρόνια,ας μεγαλώσει λιγο ακόμα η κόρη μας και θα είμαστε 3αδα :lol: ψάρεμα με οικογένεια...τι πιο καλύτερο.
Άβαταρ μέλους
Tasos Potoudis
Admin
Admin

Μετα απο αυτη τη κουβεντα αναθεωρησα κ ειπα να φροντισω τον εαυτο μου .
Ετσι πηρα μαζι σαλατα ¨φρεσκουλης¨ ετοιμη με κοτοπουλο κ μουσακα απο τον σκλαβενιτη.Στο ψυγειο κ παμε!!
Αποτελεσμα.
Η σαλατα αντικατεστησε τα φουντουνια στο τελος του ψαρεματος κατα το μαζεμα δινοντας χρονο παραμονης στη τελευταια ριξια,
κ ο μουσακας τιμηθηκε σπιτι.
Πατακι μπυρα κ ριξε βγαλε!!!
..tripinfishing..
Άβαταρ μέλους
Giwrgos_Arianos
Ψαρωμένος
Ψαρωμένος

Πω πω πω αυτααά είναι!!!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Θέματα Γενικού Περιεχομένου”