ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΑ ΔΟΛΩΜΑΤΩΝ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
spygog
Αρχιψαρωμένος
Αρχιψαρωμένος

ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΑ ΔΟΛΩΜΑΤΩΝ

Δημοσίευση από spygog »

Πρόσφατα έπεσε στην αντίληψή μου ένα βίντεο από εταιρεία, που εισάγει προϊόντα της MARUKYU, για τη χρήση ενισχυτικών, σε μορφή σκόνης ή σε υγρή μορφή, για τα νωπά ή ζωντανά δολώματά μας, . Η αλήθεια είναι ότι μου κίνησαν την περιέργεια και με την πρώτη ευκαιρία λέω να τα δοκιμάσω. Έχει ψαρέψει κανείς με ενισχυτικό δολωμάτων και αν ναι αξίζει να δοκιμάσει κάποιος ?
Άβαταρ μέλους
Constantine Palivakis
Admin
Admin

Re: ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΑ ΔΟΛΩΜΑΤΩΝ

Δημοσίευση από Constantine Palivakis »

Σπύρο εχω δοκιμάσει αρκετές φορές πριν χρόνια αλλά δεν είδα διαφορά.
Δεν ξέρω αν έχουν βγάλει κάτι τώρα που αξίζει το κόπο, αλλα πιστεύω οτι σαν τα φρέσκα δολώματα δεν θα είναι.
Ίσως να φανει χρήσιμο σε περιπτώσεις που δεν εχουμε δολώματα φρέσκα και με αυτό το τρόπο τα κάνουμε λίγο πιο ενισχυμένα.
www.constantinepalivakis.com
Άβαταρ μέλους
spygog
Αρχιψαρωμένος
Αρχιψαρωμένος

Δημοσίευση από spygog »

Ντίνο, από τη μικρή μου εμπειρία έχω καταλάβει ότι ένα από τα πιο εθιστικά πράγματα στο ψάρεμα είναι ότι δεν σταματά ποτέ ο πειραματισμός, η εξέλιξη και η παρατήρηση. Οι εταιρείες θα λανσάρουν καινούργια προϊόντα και εμείς θα τα δοκιμάζουμε και θα αλλάζουμε τους συνδυασμούς κατά το δοκούν. Θα επανέλθω όταν τα δοκιμάσω και διαμορφώσω άποψη . Είμαι περίεργος για την αποδοτικότητά τους.
Άβαταρ μέλους
Constantine Palivakis
Admin
Admin

Δημοσίευση από Constantine Palivakis »

Ετσι ειναι Σπυρο.
Το ψαρεμα δεν ειναι πας στη παραλια και βγαζεις ψαρια.
Οποιος το βλεπει ετσι εχει χασει ολο το παιχνιδι.
Ειναι η διαδικασια ολη.
Θα μπορουσα να γραφω για ωρες για το πως το αντιλαμβανομαι εγω αλλα δεν ξερω αν υπαρχει νοημα να το κανω τωρα.
Ισως καποια στιγμη να το γραψω σε καποιο αρθρο μου μιας και ετοιμαζω αρκετα αυτη τη στιγμη.
www.constantinepalivakis.com
Απάντηση

Επιστροφή στο “Δολώματα”