Χειροποίητα τεχνητά από ξύλο
- Christos Pi
- Διαχειριστής
Χειροποίητα τεχνητά από ξύλο
Υπήρξαν στιγμές κατά την διάρκεια αυτού του ατέλειωτου lockdown που περάσαμε φέτος που πραγματικά η κλεισούρα και η απραγία χτυπούσαν στα κόκκινα το μυαλό...
ο χρόνος, άφθονος αλλά τα εργαλεία λίγα, την ιδέα την είχα... κόλλαγα όμως στο οτι δεν είχα εργαλεία, ούτε αερογράφο, ούτε σέγα κάθετη, ούτε φουρνάκι UV που κανονικά χρειάζονται... Είχα όμως πολύ μεράκι και όρεξη να προσπαθήσω να δώσω όψη σε ένα κομμάτι ξύλο.
Είχα: Ένα πριονάκι, ένα τρυπάνι, γυαλόχαρτα, ράσπες, σύρμα ανοξείδωτο, κάποια spray σε διάφορα χρώματα, βερνίκια νυχιών, εποξική ρητίνη (υγρό γυαλί) ή κόλλα 2 συστατικών για το φινίρισμα , είχα και κάποιες ανακλαστικές ταινίες αυτοκόλλητες, είχα και βαριδάκια στρογγυλά για την τεχνική εγγλέζικου για να τους δώσω εσωτερικό βάρος, μαγειρική σόδα και κόλλα στιγμής για να κλείσω τις τρύπες που έβαλα τα βαριδάκια και να διορθώσω ατέλειες και τέλος πήρα και ματάκια αυτοκόλλητα για τεχνητά, σαλαγκιές και split rings ...
Αυτά χρειάστηκα και το αποτέλεσμα πολύ τίμιο θα έλεγα για κάποιον αρχάριο.
Τα έχω δοκιμάσει στο νερό κι έχω πάθει την πλάκα μου με τις πλεύσεις τους, ειδικά των surface τα οποία κινούνται σαν διάολοι μέσα στο νερό! Τώρα περιμένω και τις πρώτες συλλήψεις για να χαρώ διπλά με τον κόπο μου!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
- Ψαρωμένος
Re: Χειροποίητα τεχνητά από ξύλο
Μπραβο........ παρα πολυ ωραια δουλεια!!!!!
- ConstantinosClio
- Αρχιψαρωμένος
Αυτή η καραντίνα έβγαλε όλα τα μεράκια στην επιφάνεια ! Μπράβο!
- Giorgos Gallis
- Psaroma Fishing Team
Ότι και να γράψω είναι λίγο, μπράβο σου!!
Μπράβο σου Χρηστάρα
Πολύ μεράκι και σου βγήκε σε καλό
Πολύ μεράκι και σου βγήκε σε καλό
Πολλά συγχαρητήρια Χρήστο!!!! Πολύ όμορφη δουλειά!!!!! Σου εύχομαι να ανταμειφθείς σύντομα για το μεράκι και τον κόπο σου!!!!
- Tasos Potoudis
- Admin
Συγχαρητήρια Χρηστάρα υπέροχη δουλειά.!!!
Η έλλειψη υλικών κ εργαλείων σε συνδιασμό με την πρώτη προσέγγιση στην συγκεκριμένη κατασκευή δίνουν τεράστια αξία στο έργο σου.
Μπράβο φίλε!
Αν βρεις χρόνο κ διάθεση στο μέλλον θα είχε πολύ ενδιαφέρον περαιτέρω ανάλυση απόδοσης κ τεχνικών χαρακτηριστικών.
Είμαι σίγουρος ότι, ότι δίνεις παίρνεις
Η έλλειψη υλικών κ εργαλείων σε συνδιασμό με την πρώτη προσέγγιση στην συγκεκριμένη κατασκευή δίνουν τεράστια αξία στο έργο σου.
Μπράβο φίλε!
Αν βρεις χρόνο κ διάθεση στο μέλλον θα είχε πολύ ενδιαφέρον περαιτέρω ανάλυση απόδοσης κ τεχνικών χαρακτηριστικών.
Είμαι σίγουρος ότι, ότι δίνεις παίρνεις
..tripinfishing..
- Christos Pi
- Διαχειριστής
Ευχαριστώ πολύ! Έχεις δίκιο Τάσο μου, χαζομάρα μου, δεν έβγαλα και κάποιες φωτογραφίες απο την διαδικασία κατασκευής και ειδικά απο την προσθήκη των βαριδιών που είναι πολύ σημαντικό για το σωστό ζύγισμα του κάθε τεχνητού...
Θα κάνω πολύ σύντομα μία ανάλυση για το πως το σκέφτηκα, ειδικά στα surface που δοκιμάζοντας ευτυχώς μου βγήκε η πλεύση και θα βγάλω και κάποιες φωτογραφίες!
Θα κάνω πολύ σύντομα μία ανάλυση για το πως το σκέφτηκα, ειδικά στα surface που δοκιμάζοντας ευτυχώς μου βγήκε η πλεύση και θα βγάλω και κάποιες φωτογραφίες!
- Christos Pi
- Διαχειριστής
Βρήκα κι ένα βιντεάκι που θα βοηθήσει πολλούς πολύ κοινό με τον τρόπο που τα κατασκεύασα κι εγώ...εδώ έχει και τα κατάλληλα εργαλεία!
Καλημέρα Χρήστο. Θέλουμε ενημέρωση για τις συλλήψεις !!!!!