Μια παρέα μπορεί να πετύχει πολλά όταν αγαπά το χόμπι της!
- Constantine Palivakis
- Admin
Μια παρέα μπορεί να πετύχει πολλά όταν αγαπά το χόμπι της!
www.constantinepalivakis.com
Re: Μια παρέα μπορεί να πετύχει πολλά όταν αγαπά το χόμπι της!
Μπράβο Ντίνο
Μιά χαρά τα είπες
Ειδικά εκεί που λες ότι ο ένας βοηθάει τον άλλον και επειδή εγώ σαν Γρηγόρης έχω λάβει πολύ βοήθεια από αρκετούς εδώ μέσα
Φυσικά όλα τα θέματα βγήκανε με λίγα και σαφή λόγια
Και πάλι μπράβο
Μιά χαρά τα είπες
Ειδικά εκεί που λες ότι ο ένας βοηθάει τον άλλον και επειδή εγώ σαν Γρηγόρης έχω λάβει πολύ βοήθεια από αρκετούς εδώ μέσα
Φυσικά όλα τα θέματα βγήκανε με λίγα και σαφή λόγια
Και πάλι μπράβο
- Constantine Palivakis
- Admin
Ευχαριστώ Γρήγορη.
- Christos Pi
- Διαχειριστής
Πάρα πολύ ωραίο!
Νοστάλγησα εκείνες τις ημέρες που ξενυχτούσαμε μιλώντας ομαδικά στο FB για την πραγματοποίηση ενός ονείρου και σκαρώναμε ιδέες, το όνομα, το Logo..
Τι ωραίες στιγμές φίλε... Χαίρομαι που όλα πήραν μορφή και το όνειρο έμεινε αμόλυντο μέχρι σήμερα, όπως στην αρχή, φτιαγμένο με αγάπη και μεράκι.
Χαίρομαι που το ζω απο την αρχή του και συνεχίζω να το απολαμβάνω καθημερινά και πάντα ψαρωμένος!
Νοστάλγησα εκείνες τις ημέρες που ξενυχτούσαμε μιλώντας ομαδικά στο FB για την πραγματοποίηση ενός ονείρου και σκαρώναμε ιδέες, το όνομα, το Logo..
Τι ωραίες στιγμές φίλε... Χαίρομαι που όλα πήραν μορφή και το όνειρο έμεινε αμόλυντο μέχρι σήμερα, όπως στην αρχή, φτιαγμένο με αγάπη και μεράκι.
Χαίρομαι που το ζω απο την αρχή του και συνεχίζω να το απολαμβάνω καθημερινά και πάντα ψαρωμένος!
- Constantine Palivakis
- Admin
Ενταξει με εκανες να χαμογελαω σαν χαζος!
Για μια στιγμη περασνα ολα απο το μυαλο μου σαν ενα καλο γραμενο βιβλιο.
Εγω χαιρομαι που σας εχω φιλους και θεωρω τον ευατο μου πολυ τυχερο που ανηκω σε μια παρεα σαν και αυτη.
Ελπιζω να ειναι γραμενα ολα και να μην ξεχασα κατι, προσαπθησα να γραφτουν ολα οσο πιο απλα μπορουσαν γιατι μεσα στο μυαλο μου ειναι κατι μαγικο το ψαρωμα.
Και θα παραμεινει!!!
Για μια στιγμη περασνα ολα απο το μυαλο μου σαν ενα καλο γραμενο βιβλιο.
Εγω χαιρομαι που σας εχω φιλους και θεωρω τον ευατο μου πολυ τυχερο που ανηκω σε μια παρεα σαν και αυτη.
Ελπιζω να ειναι γραμενα ολα και να μην ξεχασα κατι, προσαπθησα να γραφτουν ολα οσο πιο απλα μπορουσαν γιατι μεσα στο μυαλο μου ειναι κατι μαγικο το ψαρωμα.
Και θα παραμεινει!!!